Evet yumurtlama görünüyorBugün adetim biteli 2 gün oldu sabah bugün ilk defa 11 buçuk gibi soğan suyu içtim onun dışında sıvı alımı yapmadım 14.22 de de test yaptım bana yumurtlama olmuş gibi geldi ama bayağı erken şuan Bi de sizler bakar mısınız silik olanı ilk 5 dk içinde çektim öbürünü ilk 10 dk içinde çektim
Yumurtlama olunca bugünü ve yarını da mı değerlendirmek lazım dün değerlendirildi amaEvet yumurtlama görünüyor
Yumurtlama gününden başlayıp çatlama günü ve çatlamadan 1 gün sonrasında değerlendirin inşallah tutarYumurtlama olunca bugünü ve yarını da mı değerlendirmek lazım dün değerlendirildi ama
Yani 3 gün değerlendirmeniz lazım Yumurtlamanız 2 gün sürerse eger 4 gün yani bugün çarşamba ve perşembe de değerlendirinEvet yumurtlama görünüyor
Dünü de değerlendirdik bir haftayı böyle geçireceğiz herhaldeYani 3 gün değerlendirmeniz lazım Yumurtlamanız 2 gün sürerse eger 4 gün yani bugün çarşamba ve perşembe de değerlendirin
Evet biraz öyle oluyor inşallah hayırlı haberler alırsınızDünü de değerlendirdik bir haftayı böyle geçireceğiz herhalde
İnş canım inş çatlatma iğneleri işe yaramadı bu ay da dinleneyim dedim İnş böyle nasip olurEvet biraz öyle oluyor inşallah hayırlı haberler alırsınız
İnşallahhİnş canım inş çatlatma iğneleri işe yaramadı bu ay da dinleneyim dedim İnş böyle nasip olur
Bi doktora sordum da yumurtlamanın ertesi günü ilişki yapın diyor öyle mi yapsam acaba hem spermin kaliteli olması içinİnşallahh
Tabi eger sperm de sorun varsa 1 gün arayla yapın diyor doktorlar o şekilde de yapabilirsinizBi doktora sordum da yumurtlamanın ertesi günü ilişki yapın diyor öyle mi yapsam acaba hem spermin kaliteli olması için
Eşimde varikosel var geçen ay test yaptırdık bayağı iyi çıkmıştı sonuç ama bilmiyorum heran iyi ya da kötü olabilirmiş sonuçlarTabi eger sperm de sorun varsa 1 gün arayla yapın diyor doktorlar o şekilde de yapabilirsiniz
Eşimde varikosel var geçen ay test yaptırdık bayağı iyi çıkmıştı sonuç ama bilmiyorum heran iyi ya da kötü olabilirmiş sonuçlarTabi eger sperm de sorun varsa 1 gün arayla yapın diyor doktorlar o şekilde de yapabilirsiniz
O zaman siz 1 gün aralıklı deneyin ne olur ne olmazEşimde varikosel var geçen ay test yaptırdık bayağı iyi çıkmıştı sonuç ama bilmiyorum heran iyi ya da kötü olabilirmiş sonuçlar
Çatlamış mı diye test yaptım zaten daha çatlamamış öyle yapacağım artık bakalım sabah nasıl çıkacak bugün idrar acayip koyu ve içinde beyaz parçalar var acaba soğan suyundan mı olduO zaman siz 1 gün aralıklı deneyin ne olur ne olmaz
Evet henüz çatlamamış idrar hakkında bilgim yok ama ben de suyu az içtiğim zamanlarda dediğiniz gibi oluyor belki sizinde böyle birşeydirÇatlamış mı diye test yaptım zaten daha çatlamamış öyle yapacağım artık bakalım sabah nasıl çıkacak bugün idrar acayip koyu ve içinde beyaz parçalar var acaba soğan suyundan mı oldu
Bilmem dikkatimi çekti bugün böyle olmasıEvet henüz çatlamamış idrar hakkında bilgim yok ama ben de suyu az içtiğim zamanlarda dediğiniz gibi oluyor belki sizinde böyle birşeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?