- 8 Şubat 2021
- 91
- 39
- 3
- 31
- Konu Sahibi irem irem kck
Arkadaşlar sogan kürü yaptm 2ay önce. bu ay ovulasyon testinde 14.gün yumurtlamam olmadı silik hala. sogan kürü yumurtlamayı etkilemiş olablirmi? ne gibi etki etmiştir? bu durumu yaşayan varmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben soğan kürü yaptım bugün bitti ama soğan kürü yapınca 4 , 5 gün kanamam oldu sonra geçti ama bugün baktım yine kanamam var neden böyle oldu acaba , acaba benim yumurtlamayıda mi etkiledi anlamadım vallaArkadaşlar sogan kürü yaptm 2ay önce. bu ay ovulasyon testinde 14.gün yumurtlamam olmadı silik hala. sogan kürü yumurtlamayı etkilemiş olablirmi? ne gibi etki etmiştir? bu durumu yaşayan varmi?
Valla ikidir adet dişi kanamam oldu biraz korktum açıkçasıSoğun suyunun yumurtalıkla ve dolayısıyla yumurtlamayla doğrudan ilgisi yok, daha çok enfeksiyon önlemek ve var olan enfeksiyonu sonlandırmak için yapılıyor. Ben de kullandım, adetin son günü başlayıp akabinde 15 gün. Ne ara kanamam oldu ne düzenim şaştı. Ama kişiden kişiye değişir mi bilemedim..
Adetten 2 gün sonra başladım ama adet gibi kanama yaşadım, çok teşekkür ederim, acaba bende miyom falan mi var da o yüzden miAdet dışı kanama normal değil ama, doktora gittiniz mi. Öyle bi durumda tekrar kullanmayın zaten
Geçmiş olsun
Etkisi yoktur bence canım bu ay soğan kürü yaptım adetin 3. Günü başladım 15. Gün yumurtlama gördüm ve kürü bıraktımArkadaşlar sogan kürü yaptm 2ay önce. bu ay ovulasyon testinde 14.gün yumurtlamam olmadı silik hala. sogan kürü yumurtlamayı etkilemiş olablirmi? ne gibi etki etmiştir? bu durumu yaşayan varmi?
Peki sogan suyu düşük yaptirir mi bebege engel mi yani. Bende dun basladm yapiyormda bu kafama takildiSoğun suyunun yumurtalıkla ve dolayısıyla yumurtlamayla doğrudan ilgisi yok, daha çok enfeksiyon önlemek ve var olan enfeksiyonu sonlandırmak için yapılıyor. Ben de kullandım, adetin son günü başlayıp akabinde 15 gün. Ne ara kanamam oldu ne düzenim şaştı. Ama kişiden kişiye değişir mi bilemedim..
Evet hamilelik şüphesi varsa yapılmaması gerekiyormuş düşük yapma olasalığı artıyormuş . Eğer öyle bir ihtimal varsa bırakmalısınızPeki sogan suyu düşük yaptirir mi bebege engel mi yani. Bende dun basladm yapiyormda bu kafama takildi
Zaten adet bittikten 2 gün sonra başlamistm, 2 gün yaptm sonra biraktmEvet hamilelik şüphesi varsa yapılmaması gerekiyormuş düşük yapma olasalığı artıyormuş . Eğer öyle bir ihtimal varsa bırakmalısınız