Soğan suyu

yaseminakyuz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2024
35
3
6
37
Selam kızlar,adetin kaçıncı günü soğan kürüne başlanıyor, geçen yıl dış gebelik, bu ay da kimyasal geçirdim, denemediğim bi soğan suyu kaldı, 3,5 cm çikolata kistim var, kimyasal ds geçirince bi temizlensin iyice rahmim, fayda gören oldu mu var mı aslı soğan suyunun

Selam kızlar,adetin kaçıncı günü soğan kürüne başlanıyor, geçen yıl dış gebelik, bu ay da kimyasal geçirdim, denemediğim bi soğan suyu kaldı, 3,5 cm çikolata kistim var, kimyasal ds geçirince bi temizlensin iyice rahmim, fayda gören oldu mu var mı aslı soğan suyunun
Bende bugün basladım adetin 2. Günü. 15 gün devam edicem bakalım bende gebr kalamıyorum. İlk gebeliğimde yapmıştım soğan suyu o ay değil diğer ay hamile kalmıştım ama soğan suyundan mı oldu bilmiyorum

Adetliyken başlanmıyir adet bittikten sonra 3.gun başlanıyor Saraçoğlu kesinlikle adetliyken kullanmayın diyor internetten bakıp yapabilirsiniz

Merhaba adetin bitimindrn 3 gün sonra başlıyorsun düzenli olarak 15 gün sabah akşam aç karnına içiyorsun bende bi defa boş gebelik geçirdim 7 ay olmadı sonra soğan kürünü yaptım sonraki ay hamile kaldığımı öğrendim 🤗🤗❤️ tamamen akışına bırakmak lazım ama düşünmeyin üstüne düşmeyin olacak diye de beklemeyin ben yaptım öyle her ay bekliyordum olmuyordu dedim bu ay olur yada olmaz Allah’ım sana bıraktım hayırlıysa nasip et dedim rabbim de nasip etti 2 buçuk aylık olduk biz bekliyoruz şimdi de 🥰🥰 rabbim size de nasip etsin inşallah ❤️❤️

Back
X