ne olur arkadaslar su sogan suyunun yapılısını ne zmanlar yapılcak bana anlatırmısın lütfennnnnnn.okudugum kadarıyla yapan arkadaslar hamıle kalmıs yardım lütfennnnn![]()
ben adetten tam 15 gün çnce başlamadım
adettim bittikten 5-6 gün sonra başladım kaynamakta olan 1,5 suya soğanı 4e bolüp 5 dk kaytattım
ne soğuk ne sıcak ama aşırı ılık deil içtim sabah aksam 15 gün veeeeeeeee old darısı başınıza
bir yıl oldu canım ılk basta erken dedım 25 yasında oldugum ıcın ama sımdı cok ıstıyorum ıkı aydır denedım olmadı ve artık karısanlar yuzunler canım cok sıkıldı moralım bozuldu care aramaya baslmadım.
ben 27 yaşındayım aynı sorunları yaşadım psikolojimi bozdular ve oldu
ama 2 ay erken canım sıkma canını olur inşallah
Selam Kizlar Yaa bu Sogan kuru nasil kulanildigni anladimda ama fazla kulanmak zararliymis hangi gunlerde kulanmalisiniz tum 1 ay icinde ? bilginizi paylasirsaniz sevinirim... allah butun bebis bekleyen annelere en kisa zamanda kucaklarina almayi nasip etsin
teşekkürler canım rabbim senide bekletmesin inşallahh
ben adetten tam 15 gün çnce başlamadım
adettim bittikten 5-6 gün sonra başladım kaynamakta olan 1,5 suya soğanı 4e bolüp 5 dk kaytattım
ne soğuk ne sıcak ama aşırı ılık deil içtim sabah aksam 15 gün veeeeeeeee old darısı başınıza
4 ay kullanmak zararlı die duydm
ayy cnm hayırlı uğurlu olsun inşallahh çok sevindimmm. benim de 15. günlük sürecim bitti ama bende bi düzelme yok daha bakalım Allah neler göstercek..
saol canım darısı başın bende içerken son zamanlar karnm sancılandı çok akıntım falan olmadı belirti olmaya bilio
bat ne zaman