Soğan suyuyla hamile kaldım sonu kötü oldu ama umut olmak isterim

Eseso34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2016
39
17
88
29
5 yıldır bebeğim olmuyordu Kızlar ben soğan suyunu yani kürünü içtim adetim bittikten üç gün sonra onbeş gün uyguladım ve hamile kaldım diğer ay şoka girdim resmen hiç beklemiyordum🤗 sonu üzücü oldu bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum şimdi bu ay tekrar deneyeceğim herkeze umut olsun hikayem gercekten çok zor her adetimde ağlıyordum belirti arıyordum gerçi şimdi yine aynı döneme girdim ama umudumuzu asla yitirmeyelim yine olacak inanıyorum hadi gelin beraber deneyelim

Bende bu ay içtim inşallah olmuştur ya canım yumurtamin catladigini bile hissettim catladigini gün ve ondan onceki günüde değerlendirdik artık hayırlısı

Geçmiş olsun canım yine olur inşallah sağlıkla 🙏

Evet bende çok duymuştum bunu gerçekten. Her yolu deneyeceğiz artık gerçekten insan bi süre sonra yoruluyo ya

5 yıldır bebeğim olmuyordu Kızlar ben soğan suyunu yani kürünü içtim adetim bittikten üç gün sonra onbeş gün uyguladım ve hamile kaldım diğer ay şoka girdim resmen hiç beklemiyordum🤗 sonu üzücü oldu bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum şimdi bu ay tekrar deneyeceğim herkeze umut olsun hikayem gercekten çok zor her adetimde ağlıyordum belirti arıyordum gerçi şimdi yine aynı döneme girdim ama umudumuzu asla yitirmeyelim yine olacak inanıyorum hadi gelin beraber deneyelim
Merhaba kaybınız için çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin. Bende bu ay soğan Kürü uyguluyorum da yarın son gün. Hamilelik olmazsa adet geçikmesi falan yapar mı acaba yada az kanama çok kanama gibi

Genelde yapmıyor diye duydum bu konuda çok araştırma yaptım soğan suyu gerçekten muhakkak ile Yarıyor düzenli yapılırsa benim yaptığım ay adet olmuştum diğer ay hamile kalmıştım

Gerçekten birgün hamile kalacağımı inan hiç umut etmiyodum diyodum tamam ben hiç anne olamıyacağım ama bak oldu inşallah olucak hepimizin🙏

Back
X