Soğan suyuyla hamile kaldım sonu kötü oldu ama umut olmak isterim

Bende sogan icicektim aslinda ama doktorum kullanma dedi hamile kaldigini bilmezsin sogan kuru ciddi yumurta gelistirici ve sokturucu gebelik kanamana sebep olur dedi musade vermedi

Bende sogan icicektim aslinda ama doktorum kullanma dedi hamile kaldigini bilmezsin sogan kuru ciddi yumurta gelistirici ve sokturucu gebelik kanamana sebep olur dedi musade vermedi
Yarın bende 15 güne tamamlayacağım ama adete 11 gün kaldı acaba daha içmesem mi kafam karıştı

Canım zaten adet bittikten sonra başlıyosun adet olana kadar bitmiş oluyo yani ortada aslında daha bebek olmamış oluyo bence dene okadar çok kişi bu yöntemle hamile kalmışki bende inanmadan içtim emin ol

Ben pco hastasiyim bekarligimdan beri var biliordum adet duzensizligim vardi 1.5 senedir evliyim 10 aydir tedavi goruyoruz 1 dusugum var bu hafta rahim filmi cekindim hersey temiz dedi doktorum corona surecinde kafami rahatlattim stresten arindim doktorum pco kit bulgunda yok kalkmis bu imkansiz dedi pco tedavi edilen bir kist degil dedi corona surecinde ilacsiz adet gordum ilacsiz adet goremezdim haziranda asilama vardi doktor gerek yok artik normal yolla kesin kalirsin inanciniz kaybetme stresten uzak durmaya devam dedi senin en buyuk ilacin tedavin kendinsin dedi

Yarın bende 15 güne tamamlayacağım ama adete 11 gün kaldı acaba daha içmesem mi kafam karıştı
Ben mani olmak istemem benim doktorum maydonoz ve sogan ciddi soktoruculer dedi hatta cogu yumurta grlistiricilerde sogandan faydalanilir dedi ben kullanmani istemiyorum ama karar senin demisti baslamadim hic

Kesinlikle stres oldumu olmuyo ama insan ister istemez strese giriyor🤗 yaa çok sevindim inşAllah en yakın zamanda olur ama bence olmazsa dene derim

Canım zaten adet bittikten sonra başlıyosun adet olana kadar bitmiş oluyo yani ortada aslında daha bebek olmamış oluyo bence dene okadar çok kişi bu yöntemle hamile kalmışki bende inanmadan içtim emin ol
Gebeligin ustune adet goren var arkadasim bu ay adet gordu dun konustuk 4 gun once bittim bu yada olmadi baksana adet.oldum.diyordu 8 haftalik hamileymis adet gormus ustune olabiliyor bunlar

15 gün kullanın diyor saraçoğlu ondan sonra kullanma bence
Ben mani olmak istemem benim doktorum maydonoz ve sogan ciddi soktoruculer dedi hatta cogu yumurta grlistiricilerde sogandan faydalanilir dedi ben kullanmani istemiyorum ama karar senin demisti baslamadim hic
Yarınlık daha içeyim o zman ben canım hayrlısı artık 😊

Amin canım inşAllah heleki evlat acısı hiç göstermesin ben eşimin hıçkırarak ağladığını gördüm ya bebeğimizi kaybettiğimizde dünyalar başıma yıkıldı 😔

Back
X