sogan ve incir ,havuc kuru kullanip ta hamile kalanlar varmi ...

Birde bişey daha soracam tatlım bu incir kürünü nasıl yaptın?

canım önce soğan kürü rahmi temizliyor sonra adetin 2. günü incir havuç kürü başlıyorsun 21gün 7 gün boş tekrar 21 gün uyguluyorsun incir nette 15-16 yazıyordu ama ben 6-7 inciri akşam yarım litre klorsuz suyla ağzı kapalı 15 dakika kaynattım başka bir tencerede iki havucu enine böleceksin ağzı kapalı yarım litre klorsuz suda 20 dakika kaynatacaksın ılınınca karıştıracaksın yarısını akşam kalanınıda sabak içeceksin her gün taze hazırlayacaksın incir yumileri büyütecek havuçta çatlamasına yardımcı olacak kafana takılan bişi olursa yine yardımcı olurum şansın bol olsun

canım önce soğan kürü rahmi temizliyor sonra adetin 2. günü incir havuç kürü başlıyorsun 21gün 7 gün boş tekrar 21 gün uyguluyorsun incir nette 15-16 yazıyordu ama ben 6-7 inciri akşam yarım litre klorsuz suyla ağzı kapalı 15 dakika kaynattım başka bir tencerede iki havucu enine böleceksin ağzı kapalı yarım litre klorsuz suda 20 dakika kaynatacaksın ılınınca karıştıracaksın yarısını akşam kalanınıda sabak içeceksin her gün taze hazırlayacaksın incir yumileri büyütecek havuçta çatlamasına yardımcı olacak kafana takılan bişi olursa yine yardımcı olurum şansın bol olsun
Allah razı olsun tatlı anne seni sağlıcakla yavruna kavuştursun inşallah :nazar:

ben kızken adet duzensızlıgı ıcın ıcıyordum ve cok faydalarını gordum su an 1 yıllık evlıyım pko var bakalım dr gıdecem bebiş olur umarım :(

Canm yarın regl günm benm bu sabah test yaptm iki saat sonra bi çizgi gördüm ama çok çok silik bilemiorm ki ne olacak ..yarın az çok belli olur neyin ne oldğu

💕✨

çokta gecikme gelmezse hemen kan tahlili yap ben regl günümden bigün önce kanama geçirdim ama hamileymişim pembe ve az olunca şüphelenip doktora gitmiştim

çokta gecikme gelmezse hemen kan tahlili yap ben regl günümden bigün önce kanama geçirdim ama hamileymişim pembe ve az olunca şüphelenip doktora gitmiştim

Canm drek doktora mı gittin yoksa kan testi mi yaptn ??ben de bugn reglimi beklemiodm normalde günm yarındı ama bnm de bgn pembe kahverengi akıntm başladı sence randevu alıp doktora mı gdym ? Yoksa kan testi yapsam da çıkar mı ??

💕✨

Canm drek doktora mı gittin yoksa kan testi mi yaptn ??ben de bugn reglimi beklemiodm normalde günm yarındı ama bnm de bgn pembe kahverengi akıntm başladı sence randevu alıp doktora mı gdym ? Yoksa kan testi yapsam da çıkar mı ??

💕✨

benim bel ağrım ve sivilcelenmem olmuştu evde yaptığım testtede silik çıkmıştı şüphen varsa kan tahlili yap bende doktora gittiğimde sadece kan tahlili istedi canım inş müjdeli haberlerle gelirsin

Kızlar ilk önce Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimde yumurta rezervim azmış 0,30 diğer hormonlarım iyi bir kez aşılama oldum tutmadı sogan kürünü deneyyeceğim bu soğan kürü yumurta sayısını ve kalitesini arttırırmı? bunun yanında bana önerebileceğiniz birşey var mı yumurta sayısını arttırmak ve tabi kalitesini de yardımcı olursanız çok sevinirim :(

oncelikle 1 aşılama ve 2 tup bebek ve en sonunda ogrendigim rezervımın az olduğu ve hepsi negatif.sonra hocamı dersiniz yada şifacımı bilmem ama birinin yanına gıttım annemın zoruyla ama ıyki gitmişim.o eşim ve benim ıcın bı kur verdı 2 ayı gectı yapıp yıyoruz ve kontrolerimde hiçde az cıkmıyo yumurta rezervim hatta doktorum bıle şaşkın.hemen yazayım inş uygular ve faydasını gorursun.oncelikle medine hurması ben yarım kilo alıyorum onları robottta cek dedı ama o ımkansız bisey ben elimde kucuk kucuk doğruyorum ve ari sutu algıdım kucuk kavozun yarısını koyuyorum ve ıcıne taze olcak hepsi yanı kavrulmamış cevız fındık badem goz kararı zaten bır avuç yada bıraz fazla koyabılıyosun .karışımı yapıp ac karnına 3 tatlı kasıgı ye dedı ben ıkı aydan fazladır yıyorum ve eşimede yedırıyorum.doktoruma soledıgımde devam et hepsi antioksidan zaten dedi canm.daha hamile kalamadım ama benım eşimdede problem var bı tarafdan onuda düzeltmeye çalışıyoruz ınş. sende de faydalı olur: :):3:

oncelikle 1 aşılama ve 2 tup bebek ve en sonunda ogrendigim rezervımın az olduğu ve hepsi negatif.sonra hocamı dersiniz yada şifacımı bilmem ama birinin yanına gıttım annemın zoruyla ama ıyki gitmişim.o eşim ve benim ıcın bı kur verdı 2 ayı gectı yapıp yıyoruz ve kontrolerimde hiçde az cıkmıyo yumurta rezervim hatta doktorum bıle şaşkın.hemen yazayım inş uygular ve faydasını gorursun.oncelikle medine hurması ben yarım kilo alıyorum onları robottta cek dedı ama o ımkansız bisey ben elimde kucuk kucuk doğruyorum ve ari sutu algıdım kucuk kavozun yarısını koyuyorum ve ıcıne taze olcak hepsi yanı kavrulmamış cevız fındık badem goz kararı zaten bır avuç yada bıraz fazla koyabılıyosun .karışımı yapıp ac karnına 3 tatlı kasıgı ye dedı ben ıkı aydan fazladır yıyorum ve eşimede yedırıyorum.doktoruma soledıgımde devam et hepsi antioksidan zaten dedi canm.daha hamile kalamadım ama benım eşimdede problem var bı tarafdan onuda düzeltmeye çalışıyoruz ınş. sende de faydalı olur: :):3:

Çok saol canım evet bunları öğrendim bende sonradan karışım olarak değil ama arı sütü bal polen yiyiyorum çörek otu tarçın falanda çok saol canım bunuda deneyeceğim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Selamlar..ben de 3 yıldır hamile kalamıyorum eşimle benim test sonuçlarımız iyi ama bir türlü olmuyor.yumurtalarım çatlamıyor bunu da yeni öğrendim.feramat kullandım fakat o da yumurta çatlatmağa yardımcı olmadı.şimdi soğan kürüne başladım inşallah güzel sonuç alırım ve burda sevincimi paylaşırım

merhabalar soğan kürüne başlayalı 5 gün oldu ve bugun sol yumurta ağrısıyla doctora gitdim doctor yumurtan çatlamış dedi sanırım işe yarıyor ama işte hamile kalıcakmıyım o Allaha kalmış...sonucları paylaşıcam..

Arkadaslar merhaba ben sogan suyunu 9 gun kullanabildim normalde suresi 15 gun peki 2 3 ay sonra tekrar baslayabilirmiyim yoksa zarari olabilirmi yilda yada ayda kac kez yapilir bide incir kurune baslarken adetten oncemi sondami farkederimi simdiden tesk...

Back
X