• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu ile hamile kalanlar

Canım kızlarım bu konu benimde kafamı karıştırıyor o kadar kararsızım ki hastane ve doktor bulmak konusunda. Defalarca tüp bebek yaptırıp hüsrana uğramam sonucu donasyon yaptırmaya karar verdik gel gör ki ne nasıl demekten kendimi alamıyorum bana bir yardım ederseniz çok sevinirim
Çok msjlı donasyon sayfası var yıllar önce açılmış bir sürü hayat tecrübe isterseniz oraya bakın umarım her şey gönlünüzce zahmetsiz tez zamanda olur :KK200:

Arkadaslar selam, özelikle yumurta donasyonu yaptiranlara soruyorum. Kac kez yaptirdiniz ve hamile kaldiniz? Ben bugün yine bir negativ sonucu aldim ve cok üzgünüm. Galiba Rabbim bana nasip etmek istemiyor .
Merhabalar,
Biz geçen hafta Kıbrısta Doktor Ahmet Eser aracılığı ile Donasyon transferi olduk. Çok ilgili bir hoca, bugün çok şükür pozitif sonuç aldık. Donasyon ilk denememizdi. Süreci güzel yönetiyor Ahmet hoca.
Sizlere de nasip olur inşallah

Merhabalar,
Biz geçen hafta Kıbrısta Doktor Ahmet Eser aracılığı ile Donasyon transferi olduk. Çok ilgili bir hoca, bugün çok şükür pozitif sonuç aldık. Donasyon ilk denememizdi. Süreci güzel yönetiyor Ahmet hoca.
Hangi hastane aceba

Merhabalar,
Ay masallah cok sevindim . Saglikli kucaginiz almanizi Rabbim nasip etsin . Bende simdi yeni bir transfere hazirlaniyorum . Sanirim 3 hafta sonra transferim olacak. Benim doktorum ve ekibide gercekten cok ilgili . Yanliz fiyatlar cikmis . Baya zorlanacagiz . Siz ne kadar ödediniz ? Ve kac yumurta koyuldu size ? Ben üc koyduracagim galiba bu sefer .

Ay masallah cok sevindim . Saglikli kucaginiz almanizi Rabbim nasip etsin . Bende simdi yeni bir transfere hazirlaniyorum . Sanirim 3 hafta sonra transferim olacak. Benim doktorum ve ekibide gercekten cok ilgili . Yanliz fiyatlar cikmis . Baya zorlanacagiz . Siz ne kadar ödediniz ? Ve kac yumurta koyuldu size ? Ben üc koyduracagim galiba bu sefer .
Siz hangi doktora gidiyosunuz aceba bende gitmeyi düşünüyorum ama doktora karar veremedim cok kararsızım

Merhabalar,
Hangi hastane bilgi verebilir misiniz lütfen

Back
X