- Konu Sahibi opustotonus
-
seni biliyorum canım allah sağlıklı bir şekilde büyütmeni nasip etsin
ben soğan kürünü yaptım ama şu anda faydası oldumu bilmiyorum diğer kürleri apamıyorum yaptığım her seferde bir sürü kiste neden oldu ve bu yüzden aylarca doğum kontrol hapı kullandım her seferinde tedavilerim iptal oldu aksilikler oldu yani benimde yumurtalar fazla iyi değil ve böle boş boş bekliyorum işte
eylül cüm soğan kürünün bana faydası normlde ben çok az adet olurdum bu sefer çok oldum...faydası oldu diye düşünyrm ama doktora gtmdm....
ben pkos'um.
kürler kisti önlemek için değil mi?
kiste de mi neden oluyo off
nasıl oluyo anlatır mısın?
pkos da belki faydalı olur canım benim yumurta düzenim normaldi 27-28 günde bir adet oluyordum tedaviler başlayınca arada faydası olsun diğe kürlerden yaptım ilk bal çörek otu tarçın karışımından yaptım 20 gün sabahleyin 1 tatlı kaşığı yedim aşılama yaptıracaktım o zaman gittiğimde 10 un üstünde kistim olmuştu yumurtalarım fazla uyarılmış çok yumurta olunca hepsi çatlayamamış kist olmuş 3 ay d. kontrol hapı kullandım
tüp bebeğe başlayacaktık bu sefer sadece 1 hafta 1 çay kaşığı yedim bir şey yapmaz dedim yine kist oldu 2 ay tedavim ertelendi
arada incir kürü yaptım 1 kere o da kist yaptı bende yapmayı bıraktım sonra 3. tüp bebek öncesi fsh ım yükselmişti 25 çıkmıştı hayıt suyu düşürüyor diğe 1 hafta içtim gittiğmde o da kist yapmıştı sanırım ben yumurtalarımın normal giden düzenini bozdum ve defalarca tedavim ertelendi aylarca dr a gidip gelmek zorunda kaldım
4. tüp bebek denememde 21. gün de başladığım iğneler kist yapmıştı tedavim yine ertelendi 2 ay oldu bu ayda soğan kürü yaptım kistleri geçiriyormuş diğe bununda bir zararını görürsem artık yapacak hiç bir şeyim yok
sende pko dan dolayı küçük çok yumurta olduğu için yapılan kürlerin zararı olmayabilir ama yinede tam araştırıp başlasan daha iyi ben başıma gelenleri anlatıyorum sadece tedavideki 2 yılımın 11 ayı doğum kontrol hapı kullanmakla geçti geriye kalan 13 aydada 1 aşılama 3 tüp bebek yaptırdım tabi birde iptal olan tedavim var
incir kürüne bende güvenmiyorum ama kistler konusunda zararı olabilir ama soğan kürüne inancım var nedense.AALLAH YARDIMCIN OLSUN EYLÜL İNŞALLAHHHH..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?