- Konu Sahibi Septemby90
-
Ewet her sogan kestigimde gözlerim cok yaniyor ve gözlerimden cok yas akiyor. Bir öneriniz var mi ??
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
ortadan kes, üzerini strecle sar buzluga koyEwet her sogan kestigimde gözlerim cok yaniyor ve gözlerimden cok yas akiyor. Bir öneriniz var mi ??
Kese kese azda olsa alışıyorsun hem çok faydası varmış diye duydum
ortadan kes, üzerini strecle sar buzluga koy
2-3 dakıka kalsın :)kesin çözüm
dene ve gör :) istersen kilolarca soyDeniyecegim cok tessekürler :)
Ewet her sogan kestigimde gözlerim cok yaniyor ve gözlerimden cok yas akiyor. Bir öneriniz var mi ??
hafif musluğu açıp altında soyup bölüyorum çok kesin bir çözüm değil ama etkisini epey azaltıyor
Bu su kitliginda musluk açmak cok acımasızca.
Arkadaşım sogani ortadan kesip suda en az beş dk beklet inan etkisini göreceksin
su kıtlığına dikkat çekmen çok güzel bardak vs. duruluyorsam rondonun haznesini altına koyup balkonu yıkıyorum falanda
merak ettiğim senin yönteminde soğanı koyduğun suyu yağmurda dışarı kase koyarakmı elde ediyorsun hayır öyle yapmıyosan aşağı yukarı aynı suyu harcıyodur ondan soruyorum
su kıtlığına dikkat çekmen çok güzel bardak vs. duruluyorsam rondonun haznesini altına koyup balkonu yıkıyorum falanda
merak ettiğim senin yönteminde soğanı koyduğun suyu yağmurda dışarı kase koyarakmı elde ediyorsun hayır öyle yapmıyosan aşağı yukarı aynı suyu harcıyodur ondan soruyorum
Hahah çok komiksin. Benim kastettigim bir kasenin icindeki suda bekletmesiydi. Akan suda degil. Akan suda ne kadar su gittiğini hesaplayamazsin bile ama kaseye koydugun su bellidir zaten. Yine de sizbildiginiz gibi yayapın illaki muhalefet olunacak ya bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?