Sogani aglamadan nasil kesebilirim

Septemby90

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
108
4
11
Almanya
Ewet her sogan kestigimde gözlerim cok yaniyor ve gözlerimden cok yas akiyor. Bir öneriniz var mi ??

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ewet her sogan kestigimde gözlerim cok yaniyor ve gözlerimden cok yas akiyor. Bir öneriniz var mi ??

Kese kese azda olsa alışıyorsun hem çok faydası varmış diye duydum

hafif musluğu açıp altında soyup bölüyorum çok kesin bir çözüm değil ama etkisini epey azaltıyor

Sakız çiğnerken doğrarasan gözlerin yaşarmaz diye duydum ama denemedim. Daha doğrusu denedim de sonucu hatırlamıyorum.

Ama eğer soğanı suya koyup 20 dk bekletirsen gözlerin sulanmaz.

Geçenlerde bir televizyon programında gördüm. Soğanı keserken burnundan nefes almayacaksın sadece ağzından. Denedim gerçekten faydası oldu. Bi dene derim...:thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

soğanı soyarken burnundan nefe alma ağzından al soyar soymaz önce sıcak suda yıka sonrada soğuk suda bi dk beklet :)doğrayabilirsin

Bu su kitliginda musluk açmak cok acımasızca.
Arkadaşım sogani ortadan kesip suda en az beş dk beklet inan etkisini göreceksin

su kıtlığına dikkat çekmen çok güzel bardak vs. duruluyorsam rondonun haznesini altına koyup balkonu yıkıyorum falanda

merak ettiğim senin yönteminde soğanı koyduğun suyu yağmurda dışarı kase koyarakmı elde ediyorsun hayır öyle yapmıyosan aşağı yukarı aynı suyu harcıyodur ondan soruyorum

Hahah çok komiksin. Benim kastettigim bir kasenin icindeki suda bekletmesiydi. Akan suda degil.

Hahah çok komiksin. Benim kastettigim bir kasenin icindeki suda bekletmesiydi. Akan suda degil. Akan suda ne kadar su gittiğini hesaplayamazsin bile ama kaseye koydugun su bellidir zaten. Yine de sizbildiginiz gibi yayapın illaki muhalefet olunacak ya bi

su kıtlığını vurgulayıp su sarfeden bir yöntem önermen komik tabi
muhalefet olmakla alakası yok musluğu sonuna kadar açın yazmadım zaten musluğu hafif açın dedim bi kase suyu doldurmaz bile

Son düzenleme:

Şimdi söyleyeceğim yöntem biraz komik olacak ama işe yarıyor. Önce soğanı ikiye kes ve suya tut. Sonra soyarken ve doğrarken ağzını açıp dilini dışarı doğru uzat. Zerre yaşarmıyor gözlerin. Nedenini bilmiyorum ama işe yarıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…