sogansiz yaprak sarmasi olur mu?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.382
26.105
598
selam arkadaslar bugun yaprak saracaktim ama sogan almayi unutmusum???
sogan olmadan yaprak sarmasi olur mu :26::26::26::26:

Olur tabi ki. Eşim yemekte soğan sevmediği için ben hep soğansız yaparım. Gayet de güzel oluyor.

olur canım olmaz diye birşey yok ama soğanlı tadını yakalayamazsın tabi..

soğannn ve sarımsakkk yemeklerin vazgeçilmezi...Çok sevmeme rağmen 2 senedir midemin bana yaptığı eziyetten dolayı yiyemez oldum benım yerimede yiyin kızlarrrr

soğannn ve sarımsakkk yemeklerin vazgeçilmezi...Çok sevmeme rağmen 2 senedir midemin bana yaptığı eziyetten dolayı yiyemez oldum benım yerimede yiyin kızlarrrr

sogan cig yenmez ya gecen pilavla yiyim dedim iki gun bas agrisi migde bulantisi ve igrenc bi koku cektim:50:

sogan cig yenmez ya gecen pilavla yiyim dedim iki gun bas agrisi migde bulantisi ve igrenc bi koku cektim:50:

tatlı sogan yenır ama mor sogan felan. ama sımdıkı soganlar zehir gibi acı ya yemegın yanında pek yenmıyor,eskıler ne yermış yumrukla kırıp :D:56::52::52::27::27:

:D ben bol koyarım soganı her yemege lezzetli olur mis gibi, sarmaya bulgurda koyarım D::56: olsada yısek

sarmaya bulgur mu :53:
ben sogansiz yaptim iiyi oldu soganli baska oluyor tabi yani sogan yemege ayri bir lezzet katiyor,,,yani soganin kiymetini bilelim:52:

tatlı sogan yenır ama mor sogan felan. ama sımdıkı soganlar zehir gibi acı ya yemegın yanında pek yenmıyor,eskıler ne yermış yumrukla kırıp :D:56::52::52::27::27:

iste bende gecen istaha geldim ama basimin bi tarafina bi agri vurdu birden sabah agzimin tadi degisti fircaliyorum duzelmiyor sabah migde bulantisiyla uyandim kustum kusacam offf bidaha tövbe:50:

Back
X