sogansiz yaprak sarmasi olur mu?

bigunde oyle deniyim sen kiymalimi yapyiorsun zeytin yaglimi:26:

kıymalıda guzel olur ama ben yapmadım hıc . zeytinyaglı yapıyorum ben pirincin içine bulgurda atıuyorum bıraz , gusel oluyor. sen reyyan kullanıyomusun baharatına. ben hıc kullanmadımda .

kıymalıda guzel olur ama ben yapmadım hıc . zeytinyaglı yapıyorum ben pirincin içine bulgurda atıuyorum bıraz , gusel oluyor. sen reyyan kullanıyomusun baharatına. ben hıc kullanmadımda .

reyyan ne ki hic duymadim ben oyle degisik baharatlar kullanmam bildigimiz baharatlari kullaniyorum...
bende bigun deniyim bulgurlan guzel olursa yazarim sana

ufff gece gece sarmalar gecti gozumun onunden resmen ..
yaklasik 2 aydir canim cekiyor ama useniyorum sarmaya
eskiden nerdeyse her hafta sarardim
bu aralar yemek konusunda cok tembelim cokkk
bu rejim bozdu beni

reyyan ne ki hic duymadim ben oyle degisik baharatlar kullanmam bildigimiz baharatlari kullaniyorum...

valla bende normal baharatları kullanırım da merak ettım kullanan lar varmış da. bulgur dene guzel oluyo :):)

valla bende normal baharatları kullanırım da merak ettım kullanan lar varmış da. bulgur dene guzel oluyo :):)

ya bıse sorcam benım sardıgım sarmalar ınce normal yanı. ama tencereye koyup pişirmeye basladıgımda bı bakıyorum yumuşaömışlar dagılmışlar çatalda durmaz hale gelmişllker neden boyleoluyo? nabmak lazım diri pişmeleri için.. ve ıcıne domates asla konmamalı demi? onun yerıne salça.

????????????? cevaplarınızı beklyıorum arkadaşlar

Yemek Yapmasını Bilmeyen Bir Üye Olarak,
Bence Olur..

Kocacım izinde yarın birlikte sarıcaz inşallah daha önce yapmıştık benden ince sarıyo valla
soğansız güzel olacağını düşünmüyorum,soğan her derde deva valla..

çok pişiriyorsundur cnm ondan öle oluyordur ben domatesde koyuyorum çok lezzetli oluyor valla

biraz suyunu az koy pişirirken

Son düzenleme:

bizde sarmanın içine bulgur kullanırız.sadece pirinçliden daha güzel geliyor bize.reyyan dediğinde sanırım reyhan.fesleğende derler.ben reyhanda atarım sarmayada çok yakışır.denemenizi tavsiye ederim.ayrıca reyhanı (fesleğen) patates yemeklerinede kullanırız.onsuz tadı eksik gibi oluyor.birde canım pişirirken üzerine düz bir tabak kapatmayı denedinmi?belki ozaman dağılmaz.

yaaa ne sorunlu bişisin sen yaaa sarmayı bile sorunlu yapıosun gıcıkk :)) soğansız sarma olurmu hiçç annem her zaman der ki sarmayı, dolmayı bol soğanlı yapıcan lezetini o verirrr neysee kaldır o yaprakları çabuk çabukk soğanını al öyle sar :)))

gec kaldin canimm sogansiz yaptim cokta guzel olduuuuuuuuuu

arkadaşlar ben sarmayı güzelce sarıyorum sıkı bir şekilde ama pişerken açılıyor dağılıyor bunun için ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…