bigunde oyle deniyim sen kiymalimi yapyiorsun zeytin yaglimi:26:
kıymalıda guzel olur ama ben yapmadım hıc . zeytinyaglı yapıyorum ben pirincin içine bulgurda atıuyorum bıraz , gusel oluyor. sen reyyan kullanıyomusun baharatına. ben hıc kullanmadımda .
reyyan ne ki hic duymadim ben oyle degisik baharatlar kullanmam bildigimiz baharatlari kullaniyorum...
bende bigun deniyim bulgurlan guzel olursa yazarim sana
reyyan ne ki hic duymadim ben oyle degisik baharatlar kullanmam bildigimiz baharatlari kullaniyorum...
valla bende normal baharatları kullanırım da merak ettım kullanan lar varmış da. bulgur dene guzel oluyo :):)
ya bıse sorcam benım sardıgım sarmalar ınce normal yanı. ama tencereye koyup pişirmeye basladıgımda bı bakıyorum yumuşaömışlar dagılmışlar çatalda durmaz hale gelmişllker neden boyleoluyo? nabmak lazım diri pişmeleri için.. ve ıcıne domates asla konmamalı demi? onun yerıne salça.
kıymalıda guzel olur ama ben yapmadım hıc . zeytinyaglı yapıyorum ben pirincin içine bulgurda atıuyorum bıraz , gusel oluyor. sen reyyan kullanıyomusun baharatına. ben hıc kullanmadımda .
yaaa ne sorunlu bişisin sen yaaa sarmayı bile sorunlu yapıosun gıcıkk :)) soğansız sarma olurmu hiçç annem her zaman der ki sarmayı, dolmayı bol soğanlı yapıcan lezetini o verirrr neysee kaldır o yaprakları çabuk çabukk soğanını al öyle sar :)))
gec kaldin canimm sogansiz yaptim cokta guzel olduuuuuuuuuu
hicte yavan olmadi aninda bitti nerdeyse tencere hahaha catlada patlaYavan olmadimii? Merak ettim bak)
Ehh soğansizz moğansizzz adama kakaladin yaneee rezillllll))
Olur neden olmasın ki ? :)
hicte yavan olmadi aninda bitti nerdeyse tencere hahaha catlada patla
oldu oldu
neden olmasin oluyormus
bi gün bu soğansız sarmayı deneyeceğim :)) merak ettim :))
iyi afiyett olsunnn tatlım :)) bi günde bize yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?