Soğansız zeytinyağlı sarma

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Buyuk bir dert degildir belki
Esim sogan hic sevmiyor.
Zeytinyagli sarma yapicaktim birazdan, sogansiz guzel olurmu sizce?
Soganin yerine kofte harci katsam sizce?
Baska fikirleriniz varmii
Ilk defa yapicam

At ya anlamaz bence sarma soganli guzel olur incecik rendele ruhu bile duymaz
Reyhan ve yenibahar tavsiyemdir baharat olarak

Anlar. Abim ve ablam sogan yemezler. Ve o soganin suyunu bile sıksan anliyorlar. Kofte harci cok kotu bir sey. Sakin katmayin. 7 turlu baharat katin. Reyhan katin. Ben de yemeklerime hic sogan koymam.

Esim sogan hic sevmiyor.
Ilk defa yapicam

Sogansiz güzel olmaz sanki. Bi de zahmetli bi yemek. Sogani rondoda cekseniz olur mu acaba?

Bi de benden size tavsiye:

Ona göre yemekleri ayarlayip siz zahmete gireceginize o alismaya gayret etse. Sonucta nerdeyse her yemek soganli.

Benim de basimda buna benzer bi dert var. Artik esim bana uyum saglamaya calisiyor. Bizim derdimiz de patlican:110:

Anlar. Abim ve ablam sogan yemezler. Ve o soganin suyunu bile sıksan anliyorlar. Kofte harci cok kotu bir sey. Sakin katmayin. 7 turlu baharat katin. Reyhan katin. Ben de yemeklerime hic sogan koymam.

Degilmii, birazdan markete gidim reyhana bakim , kofte harci neden kotu ki? Icinde kurultumus soganin tozu var belki onu cakmaz diye dusundum

Sogansız yemek mi olur yahu:cool:

Esim sogan hic sevmiyor.
Ilk defa yapicam
Güzel olmaz sarmaya tadını veren soğan ve sarimsaktir rendeleyin nasıl olsa pisecek kokusu kalmaz.

Sarmaya köfte harcı mı? Sarmayı lezzetli yapan soğan ki. Ben soğansız bir sarma düşünemiyorum ki benim yaptığım sarmayı herkes çok beğenir. Anneannem Antepli ondan öğrendim.

Ay canim guzel oluyo mu oyle? Benim esim de nefret eder yemek icindeki sogandan ama rendeleyince sever

Sogansiz yemek yemem ben de :) tadını o veriyor yemeklere.

Soğan olmadan yadı tuzu olmaz , rendeleseniz bile anlıyormuş , bu durumda hiç yapmayın daha iyi ...

Degilmii, birazdan markete gidim reyhana bakim , kofte harci neden kotu ki? Icinde kurultumus soganin tozu var belki onu cakmaz diye dusundum
Kofte harcinin tadi kotu bi kere. Cok kotu olur yapma bence.

Sogansız yemek mi olur yahu:cool:
off hem de ne guzel olur. Herkes yemeklerime bayilir ;) ben baharatla soganin eksikligini hissettirmem ;)

Ay canim guzel oluyo mu oyle? Benim esim de nefret eder yemek icindeki sogandan ama rendeleyince sever
Cok guzel oluyo. 7 turlu baharat kat biraz. Biraz reyhan. Salcasi yagi off benim misafirlerim gelmisti o kadar cok yemek olmasina ragmen sarmaya dadanmislar ve daha yok mu sen bizim sulaleye tas cikartirsin bu iste demislerdi. Cidden harika oluyor tavsiye ederim ;)

Sogansiz yemek yemem ben de :) tadını o veriyor yemeklere.
Yukarda arkadasa yazdim ben cok severim sogansiz :))

Kofte harcinin tadi kotu bi kere. Cok kotu olur yapma bence.

off hem de ne guzel olur. Herkes yemeklerime bayilir :KK66: ben baharatla soganin eksikligini hissettirmem :KK66:

Cok guzel oluyo. 7 turlu baharat kat biraz. Biraz reyhan. Salcasi yagi off benim misafirlerim gelmisti o kadar cok yemek olmasina ragmen sarmaya dadanmislar ve daha yok mu sen bizim sulaleye tas cikartirsin bu iste demislerdi. Cidden harika oluyor tavsiye ederim :KK66:

Yukarda arkadasa yazdim ben cok severim sogansiz :))
Damak zevki demek ki ben de yiyemem soğansiz.

Back
X