Soğuduğu halde birlikte olduğu kisiyle istemeden evlenen erkek evlendikten sonra sevip mutlu olurmu

Ygkgch

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
29
7
1
Nişanlılık döneminde ciddi olaylar yaşanıyor kız tarafı bayagi sorun çıkartıyor düğün erteleniyor vs erkekge maddi manevi ciddi zararlar veriliyor ve adam soğuyor ama kestirip atamıyor çünkü birliktelik yaşanıyor ve arada ortak akrabalık var bir süre sonra adam Kiza istemediğini sevmediğini sogudugunu söylüyor ancak kız istiyor bu evliliği kızın annesine birlikteliği söylemesi üzerine kızın annesinin tehditleri üzerine erkek ailesini rezil etmemek adına onlara ve evleneceği kıza zarar gelmemesi açısından sevmedigiyle mecburiyetten evleniyor ve ilk haftadan kız hamile kalıyor.Durum bu arkadaşlar sizce böyle bir durumda bu adam sevip soğuduğu istemeden evlendiği kişiyi sevebilir mi mutlu olabilir mi çocuk dan dolayı eşini sevip mutlu olurmu olanları bir kenara bırakıp yoksa hayatı boyunca sevemeyip mutsuzlukla mi yaşar

Olay kadın olarak sorsaydın evet mutsuz olurdu. Erkekler o kadar hassas bakmıyor olaya eşim var çocuğum var diyor evliliğine devam ediyor. Arada çapkınlık vs ile o duyguları atlatıyorlar zaten.

Senin aklın başında olsa istemeyen biriyle evlenmezsin
Annenin aklı başında olsa o rezaletler yopranmalar ve birlikte olmanız sonucu evliliğe zorlama olmaz
Kocanın aklı başında olda sevmediği kadıbla evlenip bir de hazır elimin altında deyip sevmediği kadınla ilişkiye girip çocuk yapmaz
Şu saatten sonra dünyanın en büyük aşkı olmazsınız belki ama aşk üzerine kurulmayan bir evlilik de karşılıklı saygı ve huzur isteğiyle devam edebiliyor
Madem çocuğunuz olacak,o çocuk için huzuru sağlamaya çalışmak sizin göreviniz
Sen de şu an sevgi,aşk sorularını bırak
Adama da bunları söyleyip durma
Evi akşam geldiğinde huzurlu olacağı bir mekan yap
Bu durum için verebileceğim tek tavsiye bu

Benim 22 onun 30. Evet bir hata yaptım yaptığım hatanın bedelini ödicem diyor bana üstelik beni suçlu bulmuyor ama zaten görücü usuluydu baslangicimiz. Bana kötü davranmaz çünkü mecbur olduğumu biliyor zaten inançlı birisi de ama soğudu sevmiyor ne diyorsunuz sizce ilerde mutlu olur mu sever mi yoksa hep pişmanlık duyar mi

Cok

Keske dediğin gibi olsa ama hepsi doğru maalesef

Çok tutarsız, bir 22 yaşında oluyor arkadaş, bir 30. Güya birim yöneticisi ama kafa seviştim artık kimse benle evlenmez kafası.

Nişanlılık döneminde ciddi olaylar yaşanıyor kız tarafı bayagi sorun çıkartıyor düğün erteleniyor vs erkekge maddi manevi ciddi zararlar veriliyor ve adam soğuyor ama kestirip atamıyor çünkü birliktelik yaşanıyor ve arada ortak akrabalık var bir süre sonra adam Kiza istemediğini sevmediğini sogudugunu söylüyor ancak kız istiyor bu evliliği kızın annesine birlikteliği söylemesi üzerine kızın annesinin tehditleri üzerine erkek ailesini rezil etmemek adına onlara ve evleneceği kıza zarar gelmemesi açısından sevmedigiyle mecburiyetten evleniyor ve ilk haftadan kız hamile kalıyor.Durum bu arkadaşlar sizce böyle bir durumda bu adam sevip soğuduğu istemeden evlendiği kişiyi sevebilir mi mutlu olabilir mi çocuk dan dolayı eşini sevip mutlu olurmu olanları bir kenara bırakıp yoksa hayatı boyunca sevemeyip mutsuzlukla mi yaşar
Bu konu daha kaç kere açılacak kaç kere hayır dersek anlayacaksiniz ?Sevmez istersen on çocuk doğur sevmez istersen kul köle ol sevmez sırf sevsin diye bunları yaptığını anlarsa nefret eder anla artık bunu seni sevmeyen adamdan koştur koştur çocuk yapacak kadar ne yaşadın bu hayatta ya

Back
X