Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuktan dolayı sevip mutlu olanı hayatım da görmedim.sadece katlanır eşine,o da nereye kadar .kız biraz akıllı olup adamı gerekli gereksiz harcamalara sokmasaydı az daha tahammül etseydi ve annesine bu olanı anlatmasaydı.Nişanlılık döneminde ciddi olaylar yaşanıyor kız tarafı bayagi sorun çıkartıyor düğün erteleniyor vs erkekge maddi manevi ciddi zararlar veriliyor ve adam soğuyor ama kestirip atamıyor çünkü birliktelik yaşanıyor ve arada ortak akrabalık var bir süre sonra adam Kiza istemediğini sevmediğini sogudugunu söylüyor ancak kız istiyor bu evliliği kızın annesine birlikteliği söylemesi üzerine kızın annesinin tehditleri üzerine erkek ailesini rezil etmemek adına onlara ve evleneceği kıza zarar gelmemesi açısından sevmedigiyle mecburiyetten evleniyor ve ilk haftadan kız hamile kalıyor.Durum bu arkadaşlar sizce böyle bir durumda bu adam sevip soğuduğu istemeden evlendiği kişiyi sevebilir mi mutlu olabilir mi çocuk dan dolayı eşini sevip mutlu olurmu olanları bir kenara bırakıp yoksa hayatı boyunca sevemeyip mutsuzlukla mi yaşar
Aynen neden sevismesin yani ben sevişimdimAynen, hatta kadınlar da gayet sevmeden sevişebilir. Kaldı ki adam durumu kabullenip evlenmiş napsın ömür boyu nikahlı eşiyle beraber olmasın mı? Nişan döneminde bezdirmiş adamı sonra da sever mi he canım sever.
Tevafuğa bak. Konuyu okurken tam seni düşünüyordum x e yazayım diye. Yorumunu gördüm ve yine hemfikiriz bu konuda da:)Sever gönlünü ferah tut
Ama lütfen artık bunun üzerine konu açma,zira biz eşinin kalbini yarıp sevgini koyamayiz. Dua et kalpleri eviren çeviren Allah tır.
Neden korunsunki evliligi isteyen zorlayan bir kadin var cinsellik olarak kullanir cocuk istiyorsa dogursun baksin iatemiyorsa korunsun diye bakiyordur onun cocuk oluncada cocukla bir ilgisimi olacak sanki benmi ugrasicam diyordurSoguyan adam sogudugunu biliyorda ilk haftadan korunmayi bilmiyor mu? Nasil sogumak bu anlamadim... Kandirma kendini bence bu adam soguk soguk 2. 3. çocuguda yapar
Neden korunsunki evliligi isteyen zorlayan bir kadin var cinsellik olarak kullanir cocuk istiyorsa dogursun baksin iatemiyorsa korunsun diye bakiyordur onun cocuk oluncada cocukla bir ilgisimi olacak sanki benmi ugrasicam diyordur
Aci olan kadini sevmeyen adamlar cocuklarinada da pek duskun olmuyor (gozlemledigim) o yuzden kadin isini saglama almali yoksa dogana yazik oluyor
Aynen neden sevismesin yani ben sevişimdimilla sevmeme gerek yok
: )) dostluk bunu gerektirir.Tevafuğa bak. Konuyu okurken tam seni düşünüyordum x e yazayım diye. Yorumunu gördüm ve yine hemfikiriz bu konuda da:)
Soğumuş ama evlenmiş de çok duygusal bakıyoruz ondan garip geliyorama sadece sevmiyor değil ki, bir sürü olay olmuş da soğumuş.
soğuduğun biriyle de hem zorla evlenmişsen sevişmek öyle ha deyince olmasa gerek.