• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğuduğu halde birlikte olduğu kisiyle istemeden evlenen erkek evlendikten sonra sevip mutlu olurmu

Sogumus ama cocuk yapiliyor.
Garip.
Ayni zamanda tiksindirici.
Kimse sogudugu, zorla evlendigi birinden cocuk falan da yapmamali.
Mutsuz ailelere mutsuzlukla yogurulacak cocuklar getirilmemeli.
Sorunun cevabi
Mutlu olamaz(siniz)lar.

Sevemez. Aldatir.

Belki bosanmazlar ama asla sevemez bence. Bu kadar.iğrenç temeller üzerine kurulu bi evlilikte sevgi olmaz.

Nişanlılık döneminde ciddi olaylar yaşanıyor kız tarafı bayagi sorun çıkartıyor düğün erteleniyor vs erkekge maddi manevi ciddi zararlar veriliyor ve adam soğuyor ama kestirip atamıyor çünkü birliktelik yaşanıyor ve arada ortak akrabalık var bir süre sonra adam Kiza istemediğini sevmediğini sogudugunu söylüyor ancak kız istiyor bu evliliği kızın annesine birlikteliği söylemesi üzerine kızın annesinin tehditleri üzerine erkek ailesini rezil etmemek adına onlara ve evleneceği kıza zarar gelmemesi açısından sevmedigiyle mecburiyetten evleniyor ve ilk haftadan kız hamile kalıyor.Durum bu arkadaşlar sizce böyle bir durumda bu adam sevip soğuduğu istemeden evlendiği kişiyi sevebilir mi mutlu olabilir mi çocuk dan dolayı eşini sevip mutlu olurmu olanları bir kenara bırakıp yoksa hayatı boyunca sevemeyip mutsuzlukla mi yaşar
Çocuktan dolayı sevip mutlu olanı hayatım da görmedim.sadece katlanır eşine,o da nereye kadar .kız biraz akıllı olup adamı gerekli gereksiz harcamalara sokmasaydı az daha tahammül etseydi ve annesine bu olanı anlatmasaydı.

Aynen, hatta kadınlar da gayet sevmeden sevişebilir. Kaldı ki adam durumu kabullenip evlenmiş napsın ömür boyu nikahlı eşiyle beraber olmasın mı? Nişan döneminde bezdirmiş adamı sonra da sever mi he canım sever.
Aynen neden sevismesin yani ben sevişimdim :70: illa sevmeme gerek yok

sanirim buradaki kadin sizsiniz
Sevmezzzz ancak cinsel tatmin olarak kullanir erkeklerin cinsellik icin duyguya ihtiyaci yok sonucta sizde belki duzelir diye 2,3 cocugu yaparsiniz sonrasi mutsuz sinir hastasi siz disarda baska yasami olan size bes para saygi duymayan bir adam gecen giden omurler
Yazik etmissiniz ikinizede

Yaziminizdan hissettigim sanki cocuk yani uzaktan akraba en basindan beri istemiyordu cok sicak bakmiyorduda baskiyla zorla takildi yuzuk gib ama insallah oyle degildir zira oyleyse omru billah ne siz ne aileniz odeyemez vebalini

Sevmez mecburiyetten evlendiği için nefret eder hatta kalbi boş oldugu için başkasına aşık olur sevgilisine de zorla evlendirildik akrabam boşanamıyorum der sonra ortaya çıkar ve boşanır karısından.

Soguyan adam sogudugunu biliyorda ilk haftadan korunmayi bilmiyor mu? Nasil sogumak bu anlamadim... Kandirma kendini bence bu adam soguk soguk 2. 3. çocuguda yapar

Sever gönlünü ferah tut
Ama lütfen artık bunun üzerine konu açma,zira biz eşinin kalbini yarıp sevgini koyamayiz. Dua et kalpleri eviren çeviren Allah tır.
Tevafuğa bak. Konuyu okurken tam seni düşünüyordum x e yazayım diye. Yorumunu gördüm ve yine hemfikiriz bu konuda da:)

Soguyan adam sogudugunu biliyorda ilk haftadan korunmayi bilmiyor mu? Nasil sogumak bu anlamadim... Kandirma kendini bence bu adam soguk soguk 2. 3. çocuguda yapar
Neden korunsunki evliligi isteyen zorlayan bir kadin var cinsellik olarak kullanir cocuk istiyorsa dogursun baksin iatemiyorsa korunsun diye bakiyordur onun cocuk oluncada cocukla bir ilgisimi olacak sanki benmi ugrasicam diyordur

Aci olan kadini sevmeyen adamlar cocuklarinada da pek duskun olmuyor (gozlemledigim) o yuzden kadin isini saglama almali yoksa dogana yazik oluyor

Arkadaşımın kardeşi düğünden 3 gün önce vazgeçti, ailesi herkese haber verdik, ev hazırladık vs diye zorla evlendirttiler. Sonuç; 6ay sonra bosandilar.

Neden korunsunki evliligi isteyen zorlayan bir kadin var cinsellik olarak kullanir cocuk istiyorsa dogursun baksin iatemiyorsa korunsun diye bakiyordur onun cocuk oluncada cocukla bir ilgisimi olacak sanki benmi ugrasicam diyordur

Aci olan kadini sevmeyen adamlar cocuklarinada da pek duskun olmuyor (gozlemledigim) o yuzden kadin isini saglama almali yoksa dogana yazik oluyor

Kadın istenmedigini bile bile korunmuyor. Adam istemedigi kadindan ona omur boyu bagli kalmasini sagliyor çoçuk yaparak...
Bence tam tencere kapak olmuslar. Olan o yavrucaga olur... Benim cevap yazma sebebim evli erkeklerin ay çok bunladim sogudum.diyip nice genc kizlari uzmelerine tepkiydi. Ama olay daha da şacma sanirim

ama sadece sevmiyor değil ki, bir sürü olay olmuş da soğumuş.
soğuduğun biriyle de hem zorla evlenmişsen sevişmek öyle ha deyince olmasa gerek.
Soğumuş ama evlenmiş de çok duygusal bakıyoruz ondan garip geliyor ;)

Back
X