• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğuduğu halde birlikte olduğu kisiyle istemeden evlenen erkek evlendikten sonra sevip mutlu olurmu

Yaşayıp görelim. :))

İlk haftadan kızı hamile bıraktıysa adam çoktan ısınmış bence:halay:

Soğukluk girmiş olabilir ama zamanında sevmiş elektrik almış ise çocukta olduktan sonra sevgi pekişir bence

Nişanlılık döneminde ciddi olaylar yaşanıyor kız tarafı bayagi sorun çıkartıyor düğün erteleniyor vs erkekge maddi manevi ciddi zararlar veriliyor ve adam soğuyor ama kestirip atamıyor çünkü birliktelik yaşanıyor ve arada ortak akrabalık var bir süre sonra adam Kiza istemediğini sevmediğini sogudugunu söylüyor ancak kız istiyor bu evliliği kızın annesine birlikteliği söylemesi üzerine kızın annesinin tehditleri üzerine erkek ailesini rezil etmemek adına onlara ve evleneceği kıza zarar gelmemesi açısından sevmedigiyle mecburiyetten evleniyor ve ilk haftadan kız hamile kalıyor.Durum bu arkadaşlar sizce böyle bir durumda bu adam sevip soğuduğu istemeden evlendiği kişiyi sevebilir mi mutlu olabilir mi çocuk dan dolayı eşini sevip mutlu olurmu olanları bir kenara bırakıp yoksa hayatı boyunca sevemeyip mutsuzlukla mi yaşar
Ayni soruyu yuz kere sordunuz hayir mutlu olmaz o adam sizi bi daha sevmez

Peki neden her ay ısrarla bu konuyu açmanız? Hayır cevaplar aynı siz neden anlamak istemiyorsunuz? Kendiniz on kere anlattınız, birlikte olduğunuz için ve akrabalık olduğu için mecburen evlenmiş adam sizinle. Önceden seviyormuş sonra aileniz yüzünden soğumuş sonra başka birini sevmiş. Buna rağmen evlenmişsiniz birde çocuk yapmışsınız ama konu fix: sever mi?
Sevmez arkadaşım çocuğunun sevgisi ayrı seni sevmemesi ayrı, çocuk oldu diye niye sevsin çıldırcam artık açma şu konuyu yeter daa sürekli aynı şey:sinirli:

Nişanlılık döneminde ciddi olaylar yaşanıyor kız tarafı bayagi sorun çıkartıyor düğün erteleniyor vs erkekge maddi manevi ciddi zararlar veriliyor ve adam soğuyor ama kestirip atamıyor çünkü birliktelik yaşanıyor ve arada ortak akrabalık var bir süre sonra adam Kiza istemediğini sevmediğini sogudugunu söylüyor ancak kız istiyor bu evliliği kızın annesine birlikteliği söylemesi üzerine kızın annesinin tehditleri üzerine erkek ailesini rezil etmemek adına onlara ve evleneceği kıza zarar gelmemesi açısından sevmedigiyle mecburiyetten evleniyor ve ilk haftadan kız hamile kalıyor.Durum bu arkadaşlar sizce böyle bir durumda bu adam sevip soğuduğu istemeden evlendiği kişiyi sevebilir mi mutlu olabilir mi çocuk dan dolayı eşini sevip mutlu olurmu olanları bir kenara bırakıp yoksa hayatı boyunca sevemeyip mutsuzlukla mi yaşar
Yine mi siz?hamile kalmayi basardiniz demek.daha onceki konunuzdada yazmistim simdide yazayim.esime aynen yazdiklarinizi okuyup sormustum onceki konunuzda.dediklerinide yazmistim.bir erkek olarak esimin cevabi hayir sevmez.hele kiz tarafindan bir zorlama varsa imkansiz.peki cocugu sever mi demistim.cocugu tabiiki sever ama esini sevmez demisti.bir erkegin cevabi bu.yinede yolun acik olsun ne diyeyim

Olan olmuş artık yaşayıp kendiniz göreceksiniz. Kalbinizi kırmak istemem ama bu şekilde takıntılı, hasta bi insan olup çıkacaksınız. Zaten sevmediğini bilerek bu riski göze alarak evlendiniz şuan artık bunu sorgulamanın size faydası yok. Madem tüm bunlar yaşandı artık yaşandığı haliyle kabul edip önünüze bakın lütfen. Bi bebeğiniz olacak ve onu iyi yetiştirmek zorundasınız. Sizin düştüğünüz bu hatalara düşmesin olur mu..

Hali tavrı nasıl ?
Ona göre yorum yapalım...

İyimi davranıyor ? Kötümü davranıyor ?
Sürekli sevmedigini mecburen evlendigini söylüyor mu ?
Evine bakıyor mu ? Sevmeden evlense bile eşini umursuyor mu ? Sonucta daha önce sevmiş.

Baskasini seviyor karisini da hamile birakiyor.birak mutlu olmayiversin. Sent kendi mutluluguna bak. Nisanliyken uckuruna sahip olsaymis.

Hanim kizimiz istenmedigini bile bile evleniyor. Annesine soyluyor ortalik karisiyor tehditler rezillikler yani zorla evlendirilmeye zorlaniyor. Adam da baskisini seviyor madem niye seninle birlikte oluyor.Ustune ustluk hamile birakiyor.Sen adami baglamak icin korunmamissin onu anladik da adam i anlayamadim.Bi arkadas demis ya tam bulmussunuz birbirinizi tencere kapak.Kac defa sormussun ayni konuyu olmazzzzzzz.Daha ne diyelim?

Kadın istenmedigini bile bile korunmuyor. Adam istemedigi kadindan ona omur boyu bagli kalmasini sagliyor çoçuk yaparak...
Bence tam tencere kapak olmuslar. Olan o yavrucaga olur... Benim cevap yazma sebebim evli erkeklerin ay çok bunladim sogudum.diyip nice genc kizlari uzmelerine tepkiydi. Ama olay daha da şacma sanirim
Aynen eski konularina bakmadim ama birkac arkadasin yazimindan anladigim bile bile lades yapmis adam istememis evlenmem diye ustelik isleri bu raddeye getirende kendisiyle ailesi galiba zorla guzellik bu kadar olur
Akrabalikta olunca adimi gay sorunlari var diye cikarirlar diye beraber olmustur kaldiki evde hazir kadin niye olmasin erkek mantigiyla
Adama korunuyorum ben dese nerden bilecek Bana biraz burada erkek kandirilmis gibi geliyor ama bir onceki cvptada yazmistim boyle hayata yonelik seylerde odenen veballer cok agir oluyor iki taraf icinde gecerli insallah iyi olurlar

Konu sahibi su hikayemsi anlatimindan cok cozemedim sen bu adamin karisi misin?Yoksa asil sevdigi kizmisin?
Hani hikayedeki ikinci kizsan Sevdicegimsin zorla evlendim mecbur kaldim akrabalik var bosanacam diyenlere aman diyim gozunu ac
Surunur surundurur sevmez ama bosanmazda olan sana olur

Peki suan adamın sana karşı davranışı nasıl? Eve geldiği zaman yanında oturuyor mu konusuyrmusunuz? Seni arıyormu merak ediyormu? Cinsel birlikteliğiniz nasıl? Soruyorsunuz sadece sever mi? Adamın bakış açısı bizde yok, tanımıyoruz! Nerden bilelim severmi? Üstelik sana karşı suan ki tutum ve davranışlarınıda bilmiyoruz. Lütfen şu bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlamak yerine öncesini anlatmaktan vazgecip evlendikten sonrasını anlatın zira cevaplar hep aynı olacak SEVMEZ!

Burada severler yazmasına göre mi sevecek anlamadım ki, aynı konuyu bininci açışınız. Sevmez kardeşim, gayet sen de biliyorsun yani sevmediğini. Çocuktan dolayı niye mutlu olsun, yani gerçekle yüzleştireceğim ama çocuk ters bile tepebiliyor bazen. Çocuğunu çok da sevebilir mutsuzluğunun sorumlusu olarak görüp soğuyabilir de. Ama seninle olan ilişkisine hiçbir etkisi olmaz çocuk olsun olmasın. Seni sevmemeye devam edecek, en fazla çocuğunun annesi olduğundan saygı duyar.

Sevgili kardeşim. Eğer sen adamın evlendiği eş kişisiysen empati yapman sana gerekli cevabı verecektir. Sen sevmediğin biriyle zorla evlendirilsen sevebilir miydin?? Zorla diyorum bak, insanın seveceği varsada bunca baskıyı yaşadıktan sonra sevemez. Bir de hamile kalmışsın, bu evliliğin ilelebet süreceğine pek ihtimal vermiyorum, tabi adamı zorla evli kaldırmaya devam ettirmezsen. Olan yavrucağa olacak. Hem biraz kendine saygın olsa zaten seni istemeyen adamı zorla kocan yapmazdın.. beni sever mi düşüncesinden kurtul, adamı da bu sorularla boğup daha da soğutma. Biraz zaman ver üstüne gitme bakalım anlarsın istiyo mu seninle evli kalmak, ki bence bu ihtimal dışı

Bir suru insan yorum yaziyor,soru soruyor degil mi konu sahibi? Bir konunuza da acilis disinda bir cumle yazin yahu!

Back
X