Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni soruyu yuz kere sordunuz hayir mutlu olmaz o adam sizi bi daha sevmezNişanlılık döneminde ciddi olaylar yaşanıyor kız tarafı bayagi sorun çıkartıyor düğün erteleniyor vs erkekge maddi manevi ciddi zararlar veriliyor ve adam soğuyor ama kestirip atamıyor çünkü birliktelik yaşanıyor ve arada ortak akrabalık var bir süre sonra adam Kiza istemediğini sevmediğini sogudugunu söylüyor ancak kız istiyor bu evliliği kızın annesine birlikteliği söylemesi üzerine kızın annesinin tehditleri üzerine erkek ailesini rezil etmemek adına onlara ve evleneceği kıza zarar gelmemesi açısından sevmedigiyle mecburiyetten evleniyor ve ilk haftadan kız hamile kalıyor.Durum bu arkadaşlar sizce böyle bir durumda bu adam sevip soğuduğu istemeden evlendiği kişiyi sevebilir mi mutlu olabilir mi çocuk dan dolayı eşini sevip mutlu olurmu olanları bir kenara bırakıp yoksa hayatı boyunca sevemeyip mutsuzlukla mi yaşar
hay agziniza saglik .birakin siz o adami yolunuza bakinDurup durup aynı konuları niye acıyorsunuz ?
Yine mi siz?hamile kalmayi basardiniz demek.daha onceki konunuzdada yazmistim simdide yazayim.esime aynen yazdiklarinizi okuyup sormustum onceki konunuzda.dediklerinide yazmistim.bir erkek olarak esimin cevabi hayir sevmez.hele kiz tarafindan bir zorlama varsa imkansiz.peki cocugu sever mi demistim.cocugu tabiiki sever ama esini sevmez demisti.bir erkegin cevabi bu.yinede yolun acik olsun ne diyeyimNişanlılık döneminde ciddi olaylar yaşanıyor kız tarafı bayagi sorun çıkartıyor düğün erteleniyor vs erkekge maddi manevi ciddi zararlar veriliyor ve adam soğuyor ama kestirip atamıyor çünkü birliktelik yaşanıyor ve arada ortak akrabalık var bir süre sonra adam Kiza istemediğini sevmediğini sogudugunu söylüyor ancak kız istiyor bu evliliği kızın annesine birlikteliği söylemesi üzerine kızın annesinin tehditleri üzerine erkek ailesini rezil etmemek adına onlara ve evleneceği kıza zarar gelmemesi açısından sevmedigiyle mecburiyetten evleniyor ve ilk haftadan kız hamile kalıyor.Durum bu arkadaşlar sizce böyle bir durumda bu adam sevip soğuduğu istemeden evlendiği kişiyi sevebilir mi mutlu olabilir mi çocuk dan dolayı eşini sevip mutlu olurmu olanları bir kenara bırakıp yoksa hayatı boyunca sevemeyip mutsuzlukla mi yaşar
Aynen eski konularina bakmadim ama birkac arkadasin yazimindan anladigim bile bile lades yapmis adam istememis evlenmem diye ustelik isleri bu raddeye getirende kendisiyle ailesi galiba zorla guzellik bu kadar olurKadın istenmedigini bile bile korunmuyor. Adam istemedigi kadindan ona omur boyu bagli kalmasini sagliyor çoçuk yaparak...
Bence tam tencere kapak olmuslar. Olan o yavrucaga olur... Benim cevap yazma sebebim evli erkeklerin ay çok bunladim sogudum.diyip nice genc kizlari uzmelerine tepkiydi. Ama olay daha da şacma sanirim