Soğuduğu halde birlikte olduğu kisiyle istemeden evlenen erkek evlendikten sonra sevip mutlu olurmu

Peş peşe aynı konuları açan üyeler denk geliyorum.
Bibibella eline sağlık iyi ki buldun.neredeyse kendi algılarımdan şüpheye düşecektim.

Soğumuş ama ilk hafta hamile bırakmış ne iyiymiş

Hem birbirlerini sevmıyolar hemde ilk günden kız hamile kalıyor .
Nasıl alıyor mideniz sevmediğiniz adamı ?

Hayatınız boyunca mutsuz olmaya mahkumsunuz.

Niye hamile bırakıyor o zaman. Adam da dengesiz sevişirken çaresine bakmalıydı. Soruna gelince de sevmez. Deli divane aşık adamlar evlendikten sonra buz kesiyor karılarına karşı. Film dizi değil. Hayat bu.

Üzüldüm ben konu sahibine. Eşi onu sevsin istiyor. Ama bak sana bir tavsiye vereyim ,evde adam seni suclamiyormus, beni sevdi sevmedi meseleleri ile adamı boğma. Sanki kim esini dort dortluk seviyor. Birde nasil bir sevgiden bahsediyorz. Esin sana saygi gosteriyorsa, huzur veriyorsa, deger gosteriyorsa yeter. Bazi insanlar cok asik olur iliskisinde ama karisisindaki kisiyi cok yipratir. Boyle tutkulu ask yerine sefkatli merhametli bir iliski tercihinde ol. Ne guzel bebeginiz de oluyormus. Onun mutlu huzurlu bi yuva yasamasna zemin hazirla

Bu size neden dert oluyor ki? Kim me yaşarsa yaşar sever yada sevmez bizi ilgilendirmez.
Sevmediği kadınla aynı yatağa girip çocuk yapıyorsa o çocuğa babalık yapmayıda bilecek.

Siz kimsiniz?

Nasıl hamile bıraktı diyenler erkekler bizim gibi mi sanki gidip para karşılığında bile sex yapıyorlar o yüzden ona takılmayın bence
Aynen, hatta kadınlar da gayet sevmeden sevişebilir. Kaldı ki adam durumu kabullenip evlenmiş napsın ömür boyu nikahlı eşiyle beraber olmasın mı? Nişan döneminde bezdirmiş adamı sonra da sever mi he canım sever.

Bu konuyu daha kaç defa açacaksınız? Hayır sevmez. Zorla evlilik nedir ya bu zamanda?
Yazık ya adamın hayatını cehenneme çevirmişsiniz.
Ay vallahi adamcağıza acıdım. Birlikte oluyorsan sonuçları göze alacaksın sonra böyle buralarda aynı konuyu 1500 kere açarsın

Ölüyorum seviyorum diyen ,pıçaklıyo,öldürüyo .Sevmesin iyi davransın ,iyi baba olsun ,vs vs.
Manyak olmasın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…