istikrarlı tavrını korumalısın ve gitmemelisin
şu anda sen onların onlarda senın vazgeçmeni bekliyor
sabreden kazanır
eğer biir kere gidersen köle olursun sakın sakın...
eşinizin bu konuda ki düşüncesini merak ediyorum
eğer size bırakmışsa gitmeyin haftada bir eşinizle gidin dönün
her gün onlara gitmeye mecbur musunuz?
kp gelip evinize size bağırma hakkını kimden alıyor acaba eşiniz çok pasif göründü gözüme
taviz vermeyin yoksa başa çıkamazsınız sonra
esim bana birakiyor sen bilirsin diyor..o eve gidipte is yapmama musade etmiyor tabiki..ama cokta babasina laf soylemez..yeri gelince konusur susturur babasini ama oyle haddini bildircek bisey yapmadi..babasi geldi bagrdi valla bana amacin ne diye..hic bisey yapmadigim halde hemde..haftada 2 kez gidiyoruz suanlik esimle gidiyorum aksamlari.
Aynen yaptıgım zamanda bisey buluyolar zaten..Cay doldrsam niye böyle değilde şöyle doldurdun diyolar..amaan yaranılmaz bunlara canımmOff ya nedir bu geline iş yaptırma manyaklığı... Yakın bile değilmiş minibüs varmış arada ne münasebet canım gitmeyiver. Kötü olacaksan da ol, yapıp edip kötü olmaktansa yapmadan kötü ol yanına kar kalsın hiç değilse boşuna yorulmamış olursun.
Allah bunları yasayan herkesin yardımcısı olsun valla..Çok zor seyler insanın zoruna gidiyo,eşim çok şükür arkamda o yüzden rahatımm..Olmycam onların kölesiiBen uzaktayım ama senede bir de gitsem öyle isterlerdi hamileydim 9 aylık bekazr kız ve yeni evli gelini varken benden hizmet beklerlerdi.Önceleri sustum senede bir geliyorum ailemi özlüyorum 19 saatlik yoldan geliyordum o zamanlar en son savunmaya geçtim eşimle de konuştum çok şükür dedi o da destekledi beni karışmayın dedi ve benim ailem de destekledi su an mesafeliyim raya gittiğimde fazla kalmıyorum.ailenin ve eşinin desteği çok önemlidir canım senin ayrın bir yuvan var ve yarın bebeğin olacak inş hep böyle sürer gider özel hayatınız kalmaz bu sorunu yaşayan arkadaşım da vardı o da diretti ve 3 ay ayrı kaldı eşinden daha sonra eşin aklı başına geldi ailesine savun du da şu anda mutlular.Allah yardımcın olsun.
Mrb kizlar..eski konularimi okuyanlar bilir kv ve kp ile sorunlar vardi..ben calismiyorum suan..3 aylik evliyim..2 haftalk evliyken baslamislardi surekli oraya gidip hizmet edip is yapmami bekliyolardi,yemegi hep orda yiyelim istiyolardi..evimde yakin degil minibuse bnicem 15 dk sürüyor..birsürü problem cikarttilar,aileme sikayet ettiler,hzurumuzu kacrdilar,evime gelip bagrip cagrdi kp..dusunun daha 3 aylik evliyim..onlara gittigim zaman yaptigim kücück bi hareketi laf ettiler..neyse asıl danismak istedigim sey,suanlik bi problemimiz yok aramz duzeldi,adam olmamiz icin susuyomus kp oyle ddi..benden hep oraya erkenden gidip aksama kadar orda olmami istiyolar,onceden gitmiyodum sorunlarimiz oldugu icin..suanlik sorunumuz yok..gitmelimiyim erkenden,kv ye islerinde yardim etmelimiyim,kv üvey bu arada..ne kdar aramiz duzelsede hakkimda soyledikleri aklimdan cikmiyo hic,ailemide sevmiyolar ileri geri konusur hep kp annem hakkinda..napmaliyim gitmelimiyim,yoksa aksamlari esimle gitmeye devammi ediyim kizlarr?
allah yardımcın olsun..aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık..huzursuz ve huysuz kayınvalide kayınpeder sendromu bu..hele kayınpederciğine ne oluyor ki üvey yani.. bu zihniyette olan kv kp ler için gelin her zaman hizmetçidir..:113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?