Soğuduğum icin hic gitmek istemiyorum ama ne yapacagmida sasirdim :(

aynısı bende de vardı....önceleri eşimle gidip eşimle kalkıyordum....sinirlerimi bozdukları için tek başıma gitmek istemiyordum...laf sokup duruyorlardı....şöyle yapıyorum yaklaşık 3 yıldır....haftada 1 gün gidiyoruz...eşim işten 4te çıkıp gelesiye 4.5 5 oluyor...ben mesela 2.5 3 gibi gidiyorum....1 2 saat oturuyoruz eşim gelene kadar...ama ben yoluna koyana kadar canım çıktı ayrılmanın eşiğinden döndük tabi buarada....onlar da artık daha dikkat ediyor bana davranışlarına....öyle bir dene eşinin hatrı için...birşey derlerse de duymaza gel çok kırılıyorum böyle yaptığınızda de....ne yapacaksın...hayatımızdan silemeyiz....biz ne kadar iki kişi evlenmiş olmak istesek de maalesef öyle olmuyor...bilhassa erkeğin ailesiyle hatta sülalesiyle evlenmiş gibi oluyoruz....

Son düzenleme:
istikrarlı tavrını korumalısın ve gitmemelisin

şu anda sen onların onlarda senın vazgeçmeni bekliyor

sabreden kazanır

eğer biir kere gidersen köle olursun sakın sakın...

nasıl başlatırsan öyle devam edeer, şidmi hergün gidersen sürekli aynı durumu bekliycekler

bence gitmemelisin eşinle birlikte bazı günler gidersin görürsün ama her gün hergün bide mesafede varmış

hoş benim yakınımda olduğu halde hergün hergün gitmiyorum

Bencede gitmemelisin, sen onların işini görmek için mi evlendin.! Gidilcekse eşinle gidersin ve bence kesinlikle iş hayatın olmalı; kendi ayaklarının üzerinde duran kadın güçlü kadındır ve böylelikle çekinirler senden ayrıca özgürlüğün olur maddi manevi. Sakın ola ki boyun eğme, yoksa çok daha fazla üzülürsün.....

eşinizin bu konuda ki düşüncesini merak ediyorum
eğer size bırakmışsa gitmeyin haftada bir eşinizle gidin dönün
her gün onlara gitmeye mecbur musunuz?
kp gelip evinize size bağırma hakkını kimden alıyor acaba eşiniz çok pasif göründü gözüme
taviz vermeyin yoksa başa çıkamazsınız sonra

istikrarlı tavrını korumalısın ve gitmemelisin

şu anda sen onların onlarda senın vazgeçmeni bekliyor

sabreden kazanır

eğer biir kere gidersen köle olursun sakın sakın...

Bende oyle düsünüyorum canim bikere gittigim zaman köle olurum oyle görürler..gitmek istemiyorum zaten koymaliyim tavrimi

esim bana birakiyor sen bilirsin diyor..o eve gidipte is yapmama musade etmiyor tabiki..ama cokta babasina laf soylemez..yeri gelince konusur susturur babasini ama oyle haddini bildircek bisey yapmadi..babasi geldi bagrdi valla bana amacin ne diye..hic bisey yapmadigim halde hemde..haftada 2 kez gidiyoruz suanlik esimle gidiyorum aksamlari.

yanlış anlamadıysam zaten sorun gitmek istemediğiniz için çıkmadı mı? madem gidecektiniz baştan gitseydiniz sorun hiç olmasaydı..

eşin yokken gitme....
hatta eşin arada tek gitsin...
hizmetçi arıyolar kendilerine...
bırak ne derlerse desinler...

evliliğimin başlarında bende tek başıma gittim ama baktım olacak gibi değil.bi gün hiç unutmam sabah aradı hemen gel die.kahvaltı bile yapmadan gittim.akşama kadar canım çıktı yemek bile yedirmedi sormadı bile. bi dahada eşim olmadan adımımı bile atmadım.

zaten saçmalık yaa..kendilerine hizmetçi bulsunlar...

hergun gıtmenın zten bı mantıgı yokkı... herkesın evı ayrı yolu sapa... ay bunlarda cok sevıyolarasa evlendırmeselermıs... bencede gıtme alıstırma bı kere gıdersen hep beklerler

eşinde senden yanaymış canım ne güzel gitme sende hem çok yakında değilmişsiniz ne öyle hergün gidilirmi hastalık falan olur neyse gider iş yaparsın ama hizmetçimisin sen her gün gidip iş yapacaksın. eşinlee git gel boş ver alışırlar zamanla .

Off ya nedir bu geline iş yaptırma manyaklığı... Yakın bile değilmiş minibüs varmış arada ne münasebet canım gitmeyiver. Kötü olacaksan da ol, yapıp edip kötü olmaktansa yapmadan kötü ol yanına kar kalsın hiç değilse boşuna yorulmamış olursun.

Aynen yaptıgım zamanda bisey buluyolar zaten..Cay doldrsam niye böyle değilde şöyle doldurdun diyolar..amaan yaranılmaz bunlara canımm

Ben uzaktayım ama senede bir de gitsem öyle isterlerdi hamileydim 9 aylık bekazr kız ve yeni evli gelini varken benden hizmet beklerlerdi.Önceleri sustum senede bir geliyorum ailemi özlüyorum 19 saatlik yoldan geliyordum o zamanlar en son savunmaya geçtim eşimle de konuştum çok şükür dedi o da destekledi beni karışmayın dedi ve benim ailem de destekledi su an mesafeliyim raya gittiğimde fazla kalmıyorum.ailenin ve eşinin desteği çok önemlidir canım senin ayrın bir yuvan var ve yarın bebeğin olacak inş hep böyle sürer gider özel hayatınız kalmaz bu sorunu yaşayan arkadaşım da vardı o da diretti ve 3 ay ayrı kaldı eşinden daha sonra eşin aklı başına geldi ailesine savun du da şu anda mutlular.Allah yardımcın olsun.

Allah bunları yasayan herkesin yardımcısı olsun valla..Çok zor seyler insanın zoruna gidiyo,eşim çok şükür arkamda o yüzden rahatımm..Olmycam onların kölesii

Son düzenleme:

allah yardımcın olsun..aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık..huzursuz ve huysuz kayınvalide kayınpeder sendromu bu..hele kayınpederciğine ne oluyor ki üvey yani.. bu zihniyette olan kv kp ler için gelin her zaman hizmetçidir..:113:

kayınpederim değil kaynanam üvey canımm..sorma kp okadar huysuzki anlatamam çok değişik bir insan..Aynen ben onlara göre hizmetçiyim hizmetlerini yapmak zorundayım..

Çok sevindim eşinin arkanda olması çok önemli başta benimki arkamda değildi abartıyorum sandı ama gözlerinle görünce hak verdi.Ne demişler uzak olsun tatlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…