Soğuduğum icin hic gitmek istemiyorum ama ne yapacagmida sasirdim :(

bence akşamları eşinle birlikte git.zaten önceden sorun yaşamışsın söylemediğin şeyi söyledi derler yapmadığın şeyi yaptı derler sonra üzülebilirsin.

Çok sevindim eşinin arkanda olması çok önemli başta benimki arkamda değildi abartıyorum sandı ama gözlerinle görünce hak verdi.Ne demişler uzak olsun tatlı olsun...

Aynen öyle uzak olsun tatlı olsunn :) Gözleriyle görmedikçe inanmıyolar zatenn eşlerimiz benim eşim Allahtan başından beri görüyorduu :)

bence akşamları eşinle birlikte git.zaten önceden sorun yaşamışsın söylemediğin şeyi söyledi derler yapmadığın şeyi yaptı derler sonra üzülebilirsin.

Yaptılar zaten yapmadıgım seyi yaptı diye gidip şikayet ettiler aileme..Mesafeli olmak en güzelii valla..

ben olsam gıtmezdım nasıl alıştırırsan oyle gıder,zaten gııtsen de ılla ısey bulurlar,canını sıkarlar degısen bısey olmaz bence.

Yaptılar zaten yapmadıgım seyi yaptı diye gidip şikayet ettiler aileme..Mesafeli olmak en güzelii valla..

aileme şikayet ne demek yaa , , sınırlenıyorum yaa boyle seyler okudukca, ailen ne cevap verdı çok merak ettım,umarım eşin hep yanında olur.

bencede bastan mesafeni koy dahada gec olmadan nasıl alışırlarsalar oyle olkur bende cok zorluk cetım ama mesafe koyanın faydaları cok oldu

Böyle bir konuyu konuşuyor olmak bile beni çok uyuz ediyor.Ne demektir bu ya.Neden gelin kv ve kp in işini yapmak zorunda olsun var mı böyle bir saçmalık.Az yesinde kendine bir hizmetçi tutsun.Ama ben şundan eminim ki kp dolduran o üvey kv.Hatta adama ne dediğini de size söyleyeyim 'ben senin çocuğuna yada çocuklarına baktım şimdi hizmet edilme sırası bende.Benim olmayan çocuğa ben nasıl baktıysam şimdi karısı da bana bakacak' vs vs... Benim annem bile bana gel şu işimi yap demiyor ya eli ayağı tutan biri bunu nasıl söyler utanmadan bilmiyorum.Aklım almıyor benim.Ezdirmeyin sakın kendinizi.Eşiniz yokken neden gidesiniz ki siz oraya siz yokken eşiniz ailenize gidip sabahtan akşama oturur mu? neden herşeyi kadınlar yapmak zorunda? İstemediğiniz hiç birşeyi hiç kimse için yapmayın.Kendinize olan saygınız herşeyden daha önemli.

Onların hizmetini yapmak için mi evlendin sen canım. Kendi evinle ilgilen, gez dolaş.
İyi insanlarda değillermiş rezillik çıkardıklarına göre. Değer mi? Uzak dur alışmasınlar iyice.

aileme şikayet ne demek yaa , , sınırlenıyorum yaa boyle seyler okudukca, ailen ne cevap verdı çok merak ettım,umarım eşin hep yanında olur.

annem cok agir konusmus.siz kimsiniz kizimi bana sikayet ediyosunuz demis.baya snirlenmis annem yani :) esimde yanmda ailesinin yaptklarini görüyo zaten canimm.cehaletle ugrasmak okadar zorki kaynanam uvey oldugu icin dolduruyo kesin kaynpederimi

Cok dogru soyluyosun canim..hep olan kadinlara oluyor zaten..ezilen kadin oluyo..evliligim suresince kendimi hic ezdirmedim zaten,ezdirmemde asla..kv genc bide 40 yasinda daha her islerini yapabliyor..yapamasa bile bn nisanliyken bana hic bisey yapmadilar aklima geliyo bunlar.normalde kinci degilimdir ama konu kv kp olunca kinim tavan yapiyor

iyi demiş,aferin teyzeciğime, yalnız değilsin görsunler. eşin ailen yanında ne güzel:)

öncelikle en kısa zamanda çalışmaya başlamalısın. milletin lafı sözü işi diye vaktini boşa harcama, huzurunu kaçırma. sabah erkenden evden çıkar bir güzel çalışır akşam olunca da evine gider yemeğinizi hazırlar eşinle oturur bir güzel yersin. hem kendi paranı kazanırsın hem de milletin ağız kokusunu çekmemiş olursun

İş araştırması içindeyim suanda ama eşimde her işte çalısmama izin vermiyor..C.tesi pazar izinli eşim benimde izinli olmamı istiyor.Yeni evliyiz sn çalısıp ben evde olamam diyor..Bu yuzden zorlanıyorum açıkçası iş bulmakta.Calıssam kesinlikle daha iyi oluurr ama en kısa zamanda olucak canımm

o zaman annesi babasının yanına gitmene de izin vermemesi lazım, sonuçta anne babasının yanına gitmen iş hayatından daha tehlikeli, hem onlar sabah akşam yanında olmanı istiyorlar, iş hayatı ise sadece hafta içi ve cumartesi öğleye kadar istiyor

inşallah en kısa zamanda uygun bir iş bulursun ve kurtulursun çok sıkıcı bir durum gerçekten kolay gelsin

Son düzenleme:

Çalısmamakta cok rahat evdeyim ohh valla :) Ama eminimki çalısmakta çok keyiflidirr.. Annesi zaten üvey..bu yuzden beni göndermiyo eşim erkenden gitmeme müsade etmiyo..Bazende sen bilirsin diyo gidiceksin demiyor..Ahh bi rahat bıraksalarr şu çiftleri ne güzel olucakkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…