Soğuduğumuz birine tekrar nasıl ısınabiliriz ?

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.708
13.954
248
29
Erkek arkadaşım (4 sene olacak beraberlgimiz) tembel buluşmak görüsmek icin cabalamaz. 3 senedir yanyanaydik.Su an aramızda mesafeler var. Gecenlerde moralim cok bozuktu ağır ailesel problemlerim var. Gecenlerde ailem sehir dışındaydı.Ona gel rahatca gezeriz demistim o da daha 10 gün önce bulustuk sonra geleyim demişti. Bu olaydan sonra inanılmaz kalbim kırıldı ve soğudum. Ama su an ayrilamam tutunacak dalım yok. Dertlesebileceğim arkadaşım yok,ailem zaten ataerkil kafada,baskı altındayım hem sınav stresi hem de kafeste gibiyim dershane hariç dışarı çıkamıyorum. Bu dönemim gecene kadar beni tanıyan,seven ilgi gösterecek birine ihtiyacım var. Bu kisi de erkek arkadaşım oluyor. Kendisi benim gönlümü almaya calışıyor ama ben cok sogudum ağzımdan aşkım lafı çıkıyor ama kalbimden gecen bu değil. Tekrar kendisine nasıl ısınabilirim ?

Ben cok güzel dert dinler iç ferahlatırım ama nerde senle denk gelemeyiz Bir ara sırf bu yüzden psikolog olmayı düşündüm bile .. senin özgüven sorunun var Sanki cnm kimse de değer vermemiş gibi hissettim ama bundan kurtulman lazım sırf sevgi istiyorsun diye yanlış seçimlere düşme .. her insan değerlidir yeter ki inansın buna ..

Erkek arkadaşının davranışlarına,ilgisine bağlı bu ısınma. Bazen tam tersi olur ama senden uzaklaştıkça, kaçtıkça istersin.Net bi cevabı yok yani :)

Benim eşim cok ilgili alakalı biriydi sürekli gelir görürdü beni el üstünde tutardı ama evlendik bir rahatlama geldi sanırm yine oyle ama eskisi daha iyiydi Şimdiden ilgi yokla ileriyi düşünme derim cnm

Buluşmak,görüşmek istemeyen adam nasıl sevgi ve ilgi dolu oluyor ki onu anlamadım.
İki aşkım lafıyla nasıl gönül alınır ki?
Adam dertlerine destek olsun diye ayrılmıyorsun ama yanına gelmiyor,tuhaf değil mi sence de?

Haklisiniz gönül alma olamaz. Gönül almak istese farklı olurdu. Sadece şu sıkıntılı dönemim bitene kadar iyi kötü varlığını hissetmek istiyorum

Haklisiniz gönül alma olamaz. Gönül almak istese farklı olurdu. Sadece şu sıkıntılı dönemim bitene kadar iyi kötü varlığını hissetmek istiyorum
Tamam da adam buluşmak istemiyor nasıl varlığını hissettirecek?
Telefonla,internetle mi?
Yeterli oluyorsa sıkıntı nedir onu anlamadım.
Kırıcı olmak istemem ama zorlamazdım ben olsam bu ilişkiyi. Adamın duyguları yetersiz bence.

Görüslerinizi dikkate alacağim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…