Soğuduğun evlilikten hayır gelirmi

Sorunun tam olarak ne oldugunu yazarsanız evli arkadaşlar yorum yapacaktır. Eşiniz neyi beceremiyor mesela ?

Tamamen iyi niyetli yazıyorum, yanlış anlamayın lütfen. 19 yaşında evlenmişsiniz, çocuk yaşta yani kim ne derse desin. Önce kendinizi büyütüp geliştirmek yerine başka birisinin sorumluluğunu üstünüzde hissetmek sizi yoruyor olabilir mi? En son ne zaman kendinizi düşündünüz? Siz eşinizin annesi veya bakıcısı değilsiniz, sorun şu: Neden kendinize yetişkin bir insanın bakıcısı gibi davranıyorsunuz?

Tam olarak problem nedir ilgisiz mi
Ya insan ister ya arkasinda dağ gibi duran birini gözü kapalı güveneceği birini ben eşime güvenemiyorum çocuklar konusunda olsun ev geçimi konusunda olsun aldatma konsuunda olsun suan ölsem gözüm açık gider cocuklari ma hem anne hem baba olacak bir kisilik de değil sorumsuz birisini bide üstüne gözü disarda olmasi disardadan kastim yanimda bile bakar güzel bir kadin gördümuydu bi kac kere çirkin seyler izlerken de gördüm erkektir yapar demeyin ben bunlari bana saygısızlık olarak görüyorum ve her seferinde özür dileyip söz veriyor her konuda ne söz verse asla tutmuyor 2gun dikkat ediyor sonra gene ayni ben cirkin bir kadin değilim bakimliyim çirkin kadında yoktur bence önemli olan bakim kiloma dikkat ederim ilk önce tabiki bunlari kendim icin yapiyorum sonra onun için o bakmaz kendine fazla etrafımdaki lerin kirici yorumlarına bile sahit oldum sen çok güzelsin esin yanına yakışmıyor demeleri beni üzmüştü o yüzden ben giydiririm kiyafetleri ni ben yönlendiririm kendime degil ona alirim yeri gelir ne gerekirse ise gider isde olmadığı zaman evde ps oynar aile içi sohbetimiz fazla sürmez cocuklarla ilgilenmesi en fazla 10 dk sonra sinirlenir artik gerçekten çok yoruldum

okadar haklısınız ki bunu anlamam 10senemi aldi malasef

okadar haklısınız ki bunu anlamam 10senemi aldi malasef
Kendi ekonomik özgürlüğünüz yoksa elde edin lütfen. Eğitiminiz yetersizse tamamlayabileceğiniz programlar var. Kendinize ve çocuklarınıza uygun bir yaşam planlayabileceğiniz bir dönemdeyiz ve çok genç bir kadınsınız. Eşiniz de birbirinize bağımlı olmadığınızı ve ona sonsuza kadar tolerans gösteremeyeceğinizi anlamak zorunda. Güvenmediğiniz bir insanla herhangi bir ilişki (eş, arkadaş, anne, baba, komşu...) sizi çok yorar.

Cok haklısınız kendimi en son nezaman düşündüm bilmiyorum ya görmezden gelip devam edecem kendi hayatimi hice sayarak yada bilemiyorum beni çok sevdigini söylüyor herseferinde ama bu sadece dilde ozde hicbirsey görmüyorum onu hareketlerine yansıtmıyor

Erken yaşta evlenmişsiniz, zaman içinde beklentileriniz, düşünceleriniz, hayata olan bakış açınız elbette değişmiştir. 19 yaşında düşündüklerinizle 29 yaşında düşündükleriniz aynı olmayacak. Belki de o zamanlar size uygun olduğunu düşünerek evlendiğiniz kişi aslında size hiçbir zaman uygun biri değildir. Eşiniz de sıcak bakarsa çift danışmanlığı almanızı önerebilirim. Bazı belediyeler ücretsiz olarak sunuyor bu hizmeti.

Ekonomik özgürlüğüm var kendi gelirim var çocuklarım için sabrediyorum kızım çok hassas bide aile ortami cevre baskısı zaten herkes fırsat bekliyor ama ben böyle bir ömür nereye kadar kafam çok karışık insan sogunca hersey gözüne batar ya artik her hali tavri bana batiyor bide suçlu olduğu halde her tartışmada üste çıkar sonra siniri gevince kendi hatalarimi farkindayim ben bundan sonra söz duzelecem der ama artik bana sen haklısın demesinden bile usandim söz veriyorum demesinden bile artik inanmiyorum verdigi sözleri hicbirzaman tutmadi

Suanki aklim olsa daha olgun biriyle evlenirdim o net fikriniz için çok teşekkür ederim haklısınız

Kendi gelirinizin olması çok güzel bir şey. Çocuklarınızı bir pedagogla görüştürün çok faydası olur. Çevre baskısı kısaca insanların sizin durumunuzu börek yiyip çay içerken konuşması ve daha sonra umursamamaları. Bunu siz de çok iyi biliyorsunuzdur. Ama siz gerçekten bazı şeylerin farkına varmışsınız, güç topluyorsunuz bir nevi. Mutlu olmanızı dilerim.

Tam olarak öyle dışarıdan çok güzel bir aile olarak duruoyruz buzamana kadar fiziksel siddete maruz kalmadim ama bu umursamazlığı hep benim çabalarım la buzamana kadar geldik dediğim gibi bütün yükler üstümde o sadece ise gider gelir biraz yükü üstümden alır oda tartıştığımda surat yaptığım zamanlar sonra gene eski haline döner artik sorgulamaya başladım ben böyle nezamana kadar sabr edecem hep kendimden taviz verecem ben buzaman kadar kimseye muhtaç olmadan yasamaya çalıştım çevremde ki sahte yüzlerinde farkindayim kendi ayaklarimin üstünde güçlü durmaya çalışırken esiminde beni kollamasini isterim birgun oturupta bana söyle söyle yapsak iyi olurmu fikir alışverişimiz sıfır yönlendiren hep ben oldum bazen insan istiyor gözlerini kapatip arkasina yaslanmak eşine herkonuda güvenmek çevremdeki evlilikler pekte iç açıcı olmadığından benimkini bulduda bulaniyor olarak nitelendiriyorlar derdimi söylesem ne istiyon en azindan evde aileyle vakit geçiriyor her dediğini yapiyor diyorlar ama dedigim gibi en ufak bir örnek birgunde gelip bana hadi çocuklar la bugun suraya gidelim bir plan yapalim yok ne yaptıysak hep benim söylemem le oldu ve artik yoruldum sorunsuz aile tablosu çizmek ten ben aslinda çok şakacı dert dinleyen sevdiklerimin her konuda yaninda olan biiriiym ama artik herkesden herseyden okadar yoruldumki kimsenin sorununu bile dinliyecek halim kalmadi kendi ic dünyama çekildim çok karışık duygular içindeyim Allah hakkımız da hayırlı olani versin

Misal suan aramiz limoni olduğu için çocukları aldi dışarı çıktı normalde en son aklına gelecek şeydir illa böyle surat mi yapmam lazım

Sorumluluk alan, sözünü tutan isteriz, arkadaş olurken de, evlenirken de, birlikte is yaparken de.

Birine bak sorumluluk al, sözünün eri ol deseniz fark eder mi ki?

O sorumsuz davranacak siz daha cok sorumluluk alacaksiniz, o yaparim diyecek yapmayacak siz yapacaksıniz. Elbette tükenirsiniz.

Bu döngüyü tersine çevirin. O yapmazsa siz de yapmayin. Üstüne düşeni yapana kadar ona müdahale etmeyin. Bırakin yapsin. Yapinca takdir edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…