- Konu Sahibi meleklerinsozu
Ay bende sıkıldım da nerelere gidem.Bekar olsam ondanda sıkılırdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 yaşında evlendim ama şahsen şu dönem için konuşuyorum kadınların 28-30 yaştan önce evlenmesini erken buluyorum.Yasamadan erkenden evlenirsen yasayamadiklarin aklinda kalır.
Şimdi kesin birisi çıkar "yaşında ne var önceden o yaşlarda ohoooo" diye başlar... Önceden vaktinde değiliz işte, o vakte göre yasarsan bu vakitte böyle olur.
Çocuk yap sıkılmazsın sıkılmaya zamanın kalmazYeni evlendim ama eski hayatım daha iyiydi. Eskiyi özlüyorum. Evlilikten sıkıldım ve sevmedim. Böyle hisseden var mı?
Hayır.Yeni evlendim ama eski hayatım daha iyiydi. Eskiyi özlüyorum. Evlilikten sıkıldım ve sevmedim. Böyle hisseden var mı?
Ben 27 yaşında evlendim, şu an 27yim yani. Tam olarak benimseyemedim, keyif alamıyorum. Neden olabilir acaba22 yaşında evlendim ama şahsen şu dönem için konuşuyorum kadınların 28-30 yaştan önce evlenmesini erken buluyorum.
Eskiye göre kadınların okuma ve meslek edinme oranı arttı, çalışma alanları çoğaldı, okuyup meslek edindikten sonra çalışıp ne istediğini bilen olgun bireyler olduktan sonra evlenmeleri daha makul ama maalesef eskiyle bugünü kıyaslamak gerekirse, ellerinde birçok imkan varken aksine 18-25 yaş arası daha kendilerini tanımadan evlenenlerin sayısı tuhaf bir şekilde arttı, üstelik yine maalesef eş tercihleri çoğunlukla yanlış.
Konu sahibi evliliğinin 1. ayını bile doldurmamış ama daha şimdiden bıkmış, oysa doğru insanla evliliğe hazır bir şekilde evlenmişseniz keyif alınan dönemlerinden biridir ilk aylar, ilerleyen dönemleriyse yıllanmış şarap gibidir.
Haklısın da karar vermek için henüz erken gibi. Bakalım ilerde belki değişir ve güzelleşirSıkıldıysaniz boşanin bi imza sonucta boynunuza ömürlük tasma takmiyorsunuz ki mahkemeler orda.
Evlilik işi niye bu kadar büyütülüyor anlamadim tamam önemsiz degil aile kuruyorsun ama geri dönülemez yollara girmekte degil neticede. Sanki imza atinca hayat bitmiş gibi seyler. Cocuk yoksa ha birliktw yasadigin sevgilinden ayrilmissin ha kocadan ne fark var?
Nereden çıkardın yaşımı? 27 yaşındayım benYok, çünkü senin gibi 20 yaşımda evlenmedim. Ne acelen vardı?
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum yaşım yanlış girilmiş. 27 yaşındayım. 4 sene önce mezun oldum ve 4 senedir mimar olarak çalışıyorumYeni evlendim ama eski hayatım daha iyiydi. Eskiyi özlüyorum. Evlilikten sıkıldım ve sevmedim. Böyle hisseden var mı?
Ben 27 yaşında evlendim, şu an 27yim yani. Tam olarak benimseyemedim, keyif alamıyorum. Neden olabilir acaba
Profilinizde doğum tarihiniz : 14 Mayıs 2005 (Yaş: 20) o yüzden insanlar sizi 20 yaşında sanıyor.Nereden çıkardın yaşımı? 27 yaşındayım ben
Haklısın da karar vermek için henüz erken gibi. Bakalım ilerde belki değişir ve güzelleşir
Ilk aylardan sıkılan ve sonra cok guzelleşen duymadim ama güzelleşmesi icin cocuk yapmayin bari.duruma gore bakarsiniz.yok çocuk hiç istemiyorum zaten
Yok çocuk hiç istemiyorum zatenIlk aylardan sıkılan ve sonra cok guzelleşen duymadim ama güzelleşmesi icin cocuk yapmayin bari.duruma gore bakarsiniz.