Soğudum diyen sevgili

Sarılmak için mı geliyordu mesela. Yani sadece şöyle bir yanaktan öpeyim, sarılayım vs diye yaklaştıysa siz de adamı sapikmis gibi ittiyseniz bozulması normal. Sanırım dışarıdaydınız. Yani bilemedim. Eğer başka türlü ise adam gerçekten sapikmis. Boşverin

Sarılmak için mı geliyordu mesela. Yani sadece şöyle bir yanaktan öpeyim, sarılayım vs diye yaklaştıysa siz de adamı sapikmis gibi ittiyseniz bozulması normal. Sanırım dışarıdaydınız. Yani bilemedim. Eğer başka türlü ise adam gerçekten sapikmis. Boşverin

Ne için geldigini konu sahibi de bilmiyor ki. Adam yaklaşiyor diye direkt itmiş. Herkeste adami sapik, niyeti kotu yapmiş. 😁 Belki sarilacakti, belki öpecekti alti ustu. Sarilip öpmek istedi diye itecegin adamla da niye sevgilisin o da ayri bir olay.

O an istemeyebilir ama "hayir, istemiyorum ya da kisaca dur" dersin. İtmek başka birşey oluyor.

Sevseydi bu davranişiniz onu mutlu ederdi. Ama niyeti bozuk. Niyetini belli etmek için pek de beklememiş 3 ay ne ya? Neyse gormuş yanaşmiyorsun ayrilmiş. Ve barişirsan yani barişmak istiyorsan bilki bu işin sonu yatak. Yatakdan o tarafi da olmuycak yani. Gelinlik, düğün falan. Dogru duzgun insanla taniş ol. Ben bir sene sevgili oldum. Bir sene nisanli. Bu senelerde el ele tutmakdan öteye gitmedik. Adım bile atmadi. Ben de asla o şeraiti yaratmadim. Kocam değil helalim değil ne munasebet yani. Ozgurluk diyerek tüm toplum ahlaksizliğa doğru yol almiş gidiyor. Siz sakin ozgurum adiyla bedeninizi 3 5 gunluk ilişki için harcamayin. Degerli şeyler korunur unutmayin. Siz de degerlisiniz. Farkiniza varin
Sevgilinizle on yıl nişanlı kalıp sadece elele tutuşmuş olsaydınız bile bu sizi bağlayan bir konu olurdu. Sizin gibi davranmayanları da genelleyerek “ahlaksız” yaftası yapıştırmanız hoş değil. Bireyler ister özgürüm adı altında, ister evlenmeyi istemediği için ya da başka başka sebeplerle cinsellik yaşamayı tercih edebilir.

Bu konu farklı tabi ki. Burada amaç erkek tarafından sadece cinsellik. Önüne geçmekle iyi yapmış konu sahibi. Ama sizin yazınızdan, kendi davranış biçiminizi üstün görüp, evlenmeden önce yaşanan tüm birlikteliklere bu sıfatı yakıştırdığınızı anlıyorum.

Ne için geldigini konu sahibi de bilmiyor ki. Adam yaklaşiyor diye direkt itmiş. Herkeste adami sapik, niyeti kotu yapmiş. 😁 Belki sarilacakti, belki öpecekti alti ustu. Sarilip öpmek istedi diye itecegin adamla da niye sevgilisin o da ayri bir olay.

O an istemeyebilir ama "hayir, istemiyorum ya da kisaca dur" dersin. İtmek başka birşey oluyor.
Aynen adamı direkt yaftalamis. Buraya sorarsa sapık da derler ben sadece el ele tutuştum en çok ben sevildim, en değerli benim de derler:)) Konu sahibi nerde buluştuklarını, nereye yaklaştığını vs yazsa sağlıklı yorum alacak da işte...

Aramızda az mesafe olsun diye değil. İyice üzerime doğru geldiği zaman ittim onu. Sinirden dediğini düşününce bile garip geliyor bana da. Daha önce hiç yaşamadığım bir tepkiydi. Gerçekten seven insan böyle bir nedenden soğumaz sanmıyorum
Adamı neden ittiğinizi anlamadım. Sevdiğim adam bana yaklaşsa hoop sarılırım koklarım ne bileyim sıcacık gülümserim. Hem cinsellik değildi diyorsunuz demek ki duygusal olarak da sevmiyormuşsunuz.

Aynen adamı direkt yaftalamis. Buraya sorarsa sapık da derler ben sadece el ele tutuştum en çok ben sevildim, en değerli benim de derler:)) Konu sahibi nerde buluştuklarını, nereye yaklaştığını vs yazsa sağlıklı yorum alacak da işte...

"Yakınlaşmaktan kastı o değildi bana dogru geldi ve bende ittim"

Konu sahibi sonraki yorumunda da bunu yazmiş. Adam sadece kendisine doğru yaklaşmiş. Birşey yaptigi yok yani. 😂

Amacı cinsellikmis sen istemeyince bırakmış. Kurtulman iyi olmuş.

Ne sevgisi. Adam sevmiyor. Seven adam sevdiğine istemediği bişey yapmaz. Amacı belli . Aradığını bulamamis sende. Sen neden açıklama yapıyorsun. Yol

Sevseydi bu davranişiniz onu mutlu ederdi. Ama niyeti bozuk. Niyetini belli etmek için pek de beklememiş 3 ay ne ya? Neyse gormuş yanaşmiyorsun ayrilmiş. Ve barişirsan yani barişmak istiyorsan bilki bu işin sonu yatak. Yatakdan o tarafi da olmuycak yani. Gelinlik, düğün falan. Dogru duzgun insanla taniş ol. Ben bir sene sevgili oldum. Bir sene nisanli. Bu senelerde el ele tutmakdan öteye gitmedik. Adım bile atmadi. Ben de asla o şeraiti yaratmadim. Kocam değil helalim değil ne munasebet yani. Ozgurluk diyerek tüm

"Yakınlaşmaktan kastı o değildi bana dogru geldi ve bende ittim"

Konu sahibi sonraki yorumunda da bunu yazmiş. Adam sadece kendisine doğru yaklaşmiş. Birşey yaptigi yok yani. 😂

Yakınlaşmaktan kastı sarılmak ve öpmenin bi tık ötesiydi. Nedenini biliyorum ama bu kadar alınacağı bir konu olmadığını düşünüyorum sadece. Evet sevgisi iki günde de bitebilir. Bana göre sevginin anlamı bu değil sadece o yüzden şaşırdım teşekkürler hepinize

Yakınlaşmaktan kastı sarılmak ve öpmenin bi tık ötesiydi. Nedenini biliyorum ama bu kadar alınacağı bir konu olmadığını düşünüyorum sadece. Evet sevgisi iki günde de bitebilir. Bana göre sevginin anlamı bu değil sadece o yüzden şaşırdım teşekkürler hepinize
niye gizemli gizemli yazıyorsunuz ? bana eğildi ben ittim falan ne yaptı adam tam olarak ? cinsellik değil öpüşme değil ? arada ne var anlamadım üstünüze mi abandı ?

niye gizemli gizemli yazıyorsunuz ? bana eğildi ben ittim falan ne yaptı adam tam olarak ? cinsellik değil öpüşme değil ? arada ne var anlamadım üstünüze mi abandı

Özelden
Yazsam olur mu?
niye gizemli gizemli yazıyorsunuz ? bana eğildi ben ittim falan ne yaptı adam tam olarak ? cinsellik değil öpüşme değil ? arada ne var anlamadım üstünüze mi abandı ?

açıkçası cinsellik niyetli olsun ya da olmasın ortada sizin istemediğiniz bir durum var. bu ister yakın oturmak olsun ister dokunmak olsun çok da fark etmez. istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. siz de halinizden memnun olsaydınız itmediniz sonuçta, değil mi? bence istemediğiniz bir hareketi yapmadınız diye kendinizi kötü hissetmeyin, o da gitsin yoluna naparsa yapsın.

Özelden
Yazsam olur mu?
ama olmadı şimdi, şurada biz bizeyiz zaten sizi tanıyan da yok :) bize de yazın biz de bilelim. sonuçta paylaşmak için açtınız bu konuyu, değil mi? biz sizin isimsiz dostlarınız sayılırız. ne olduğunu biraz daha açıklasanız bunun size zararı olmayacak elbette. burada kimse sizi yargılamaz.

Sevgilimle uzun zamandır birbirimizi taniyoruz. Kendisi bana söylerdi hep ben kabul etmezdim. Sonra kabul ettim 3 aydır birlikteydik. Çok fazla buluşma imkanımız olmuyordu. Son bulusmamizda bana yakınlaşmak istedi ama ben istemedim ve kendisini ittim. Sonra o da durdu ve oradan ayrıldı. Mesaj yazdığımda canım konuşmak istemiyor. O hareketinden sonra soğudum senden ben bir daha yanına asla yaklaşma asla dedi. Bende uzunca mesaj attım açıkladım. O hala asla dönmem benim yapım bu dedi ve bende görüldü attım yazmadım. O da yazmıyor artık. Sizce neden böyle yapmış olabilir? Bir hareketle insanın sevgisi biter mi seven insan böyle bir şeyde çekip gider mi? Birkaç gündür de ne o yazıyor ne ben. Daha önce böyle bir durum yaşamış olan var mı aranızda

aklısıra sana vicdan yaptırıp istediğini alacak kunduz, beni sapık yerine koydun falan da der Allah bilir, asla inanma,p.ç erkek numarası. inanan arkadaşlarımın hepsinin gözunu açmış bir insan olarak insanlık vazifem.
aksine hep reddedersen daha değerli olursun, ben bile hemen ulaşabildiğim amaçları nesneleri vs uzun sure sevmiyorum. erkek mantığını bu açıdan anlıyorum. ne kadar zorsa o kadar değerli olurdu benim için.

Yakınlaşmaktan kastı o değildi bana dogru geldi ve bende ittim. Aramızda o

Cinsellik olmayacağını zaten biliyordu. Kendisi de söylemişti bunu.

Ayy of siz de bi diyorsunuz yakinlasmaktan kasti o degildi yanima yaklasmak istedi.
Simdi de sarilmak opmekten ilerisiydi diyorsunuz. Adamin gelişinden mi anladiniz hangi tık ötesi oldugunu?

🖐️🖐️🖐️🖐️ Ben gideyim.

Yakınlaşmaktan kastı o değildi bana dogru geldi ve bende ittim. Aramızda o

Cinsellik olmayacağını zaten biliyordu. Kendisi de söylemişti bunu.

Sana doğru nasıl geldi o zaman o nasıl yakınlaşma. Sarılmak istedi belki de sarılmayı bile iteklerseniz bende soğurum şahsen

açıkçası cinsellik niyetli olsun ya da olmasın ortada sizin istemediğiniz bir durum var. bu ister yakın oturmak olsun ister dokunmak olsun çok da fark etmez. istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. siz de halinizden memnun olsaydınız itmediniz sonuçta, değil mi? bence istemediğiniz bir hareketi yapmadınız diye kendinizi kötü hissetmeyin, o da gitsin yoluna naparsa yapsın.
Kendimi kötü hissettim çünkü o tarz şeylere nasıl baktığımı gayet iyi biliyordu. Haklısınız

Bir sapiktan çok erken kurtuldum diye sevin, git bir torba hayvanlara kuru yem el ve onların karnını doyur, bak o zaman görürsün sevgi nasıl oluyor. Hepsi seni sevecekler.

ama olmadı şimdi, şurada biz bizeyiz zaten sizi tanıyan da yok :) bize de yazın biz de bilelim. sonuçta paylaşmak için açtınız bu konuyu, değil mi? biz sizin isimsiz dostlarınız sayılırız. ne olduğunu biraz daha açıklasanız bunun size zararı olmayacak elbette. burada kimse sizi yargılamaz.
Haklısınız. Teşekkürler yine de yorumlarınızı paylaştınız

Ayni şeyi düşündüm ben de. Şimdi bir kadın olsa bunu yapan ve reddeden erkek olsa adam için gay mi acaba diyenler bile olacaktı :) adam belki de sarılmak istedi sadece ya da öpmek, konu sahibi de nasıl itti bilmiyoruz belki bir anda iğrenir gibi itti ve adam alındı. Böyle durumlarda bir erkek de alınabilir gayet
Özelden
Yazsam olur mu?
Özelden neden yazıyorsunuz? Konuyu buraya açmışsınız insanların yorum yapabilmesi için detaylari bilmesi gerekiyor. Gerçekten irrite edici bir şey yapmış olabilir ya da sadece sarılmak istemiş olabilir ikisi bambaşka uçlara çekilecek şeyler. Sonuçta anonimsiniz çekinecek bir şey yok

Back
X