- 3 Nisan 2014
- 36.362
- 148.572
- 798
Normal resim iste otururken
sordun mu?
asıl sorman gereken bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal resim iste otururken
Arkadaş watsap gruplarına her şey atılabiliyor ama, bizim de bazen densiz geyikler videolar sohbetler atabiliyor arkadaşlar, ya bu grupta evli var bunun eşi kıskanç diye düşünmüyor kimse öyle paylaşılıyor dan dunMerhaba kizlar canim cok sıkkın dun sahura kalktigimizda seytan durttu esimin ttelefonuna bakmak geldi aklima galerisine girdim ve kadin resimleri gordum tabi silmis ama cop kutusunu bosaltmayi akil edememis,kaldirdim o anda kendisini telefonunu gosterdim ne bu dedim sordum sadece sonra gectim salonda uyudum o sinirle,sonra bana msj yazmis arkadaslarinin oldugu grup varmista onlar atmis bizimkide silmisdedim sen evlisin niye sanada atiyolar ses yok kavga bile.etmedim cunku onu bile hak etmiyo dunden beri ne konustum ne de yuz yuze geldik cok kirildim ve cok sogudum ondan simdi bile.yatak odasinda karsima cikmaya yuzu yok ozur diledi ama nafile icim almiyo yuzune bakmayi bile,napicam kizlar ben ya
...(evlendigimizden beri ilk defa bu kadar kirildim ilk defa bukadar buyuk kavgamiz oldu...)
Eeee eski konunuza baktim abla 1,5 yildir sizde kaliyomus.
Ablanizin sakli cekilen fotosu icin de bi zahmet soguyun.
Boşanma sebebi bu. Ötesi yok yani.
Ne demek sakli gizli ablanin fotosunu cekmek sapkinlik bu
Valla ben simdi bakınca gördüm. Daha once görmemişim konuyu.aa bu o mu
Merhaba kizlar canim cok sıkkın dun sahura kalktigimizda seytan durttu esimin ttelefonuna bakmak geldi aklima galerisine girdim ve kadin resimleri gordum tabi silmis ama cop kutusunu bosaltmayi akil edememis,kaldirdim o anda kendisini telefonunu gosterdim ne bu dedim sordum sadece sonra gectim salonda uyudum o sinirle,sonra bana msj yazmis arkadaslarinin oldugu grup varmista onlar atmis bizimkide silmisdedim sen evlisin niye sanada atiyolar ses yok kavga bile.etmedim cunku onu bile hak etmiyo dunden beri ne konustum ne de yuz yuze geldik cok kirildim ve cok sogudum ondan simdi bile.yatak odasinda karsima cikmaya yuzu yok ozur diledi ama nafile icim almiyo yuzune bakmayi bile,napicam kizlar ben ya
...(evlendigimizden beri ilk defa bu kadar kirildim ilk defa bukadar buyuk kavgamiz oldu...)
Keşke oyle olsa sadece en azindan mantikli bi aciklama olurdu.bende bir kere aynısını eski sevgilimde yakalamıştım. Sonradan öğrendim ki beraber olduğu bir hayat kadınının fotoğraflarıymış
He bu arada bana da aynen öyle gruplardan geldi zırvaları saçmalamıştı .
Ben de ablayı goremedım, sıldı mı acabaDoğru olabilir söylediği,ayrıca erkekler genelde bakıyorlar zaten,çoğu erkek çıplak bir kadın fotoğrafına ''hayır bakmam''demez kolay kolay.
Abla ayrıntısı nerede hanımlar ben neden göremedim ?
Oooo sertKeşke oyle olsa sadece en azindan mantikli bi aciklama olurdu.
Ama konu sahibinin ablasinin gizli cekilmis fotolari varmis. Bunun affedilecek yani yok. Bakalim ne bahaneler zirvalicak eşi.
Valla bende bugun en cok bu konuyu merak ettim ama konu sahibi cvp vermeye tenezzul etmiyor okudugu halde.Ablayı merak ettim gizli fotolar falan. Detayları ne acaba? Artık şaşırmıyorum öyle bi devre geldik![]()
aslinda ablamida anlamıyorum sanki kendi evi gibo davraniyo bazende gun boyu benle evdeyken konusmaz esim gelince bulbul kesilir sakalasmaya calisir sanki ben misafirmisim gibi bi arada boyle sorunlar yasadik ben esime dedim sen kendini cek geri diye ablamada dedim yapma bidaha boyle diye is uzamamisti simdi is iyice cigrindan cikmadan bu isi bitirecegim artik yoksa herzamnki gibi susupta kaybeden ben olacagim![]()