Cok üzüldüm canım .. Ailesinin durumu yok mu ? Senin annenin de durumu olmasa karsılarım demis cünkü ..:ecrin_bebek:
Soyledim canim o da biliyor..Benim annem bize yuk olmamak icin soylemez..Kimsenin parasina ihtiyacim yok der..Ama ben bir 20 dolarlik bisey begensem anneme lafini eder..canim esinle neden konusmuyorsun? bize soylediklerini ona da soyledin mi? yani annenin borc alip da yaniniza geldigini, kayinpeder ve kayinvalidenizin kizlarindan para aldiklarini yani paralarinin oldugu halde sizden istemelerinin yanlis oldugunu soyledin mi? sessiz kalma derim...
ayrica yerinde olsam sen benim anneme boyle boyle surat yapmistin ben de senin ailene aynilarini yasatacagim hazirlikli ol diye uyarirdim. yani benim kocam bu laflari kaldirir ama senin ki kaldiramayip araniz bozulursa orasini bilemem tabii...esin nasil tepki verir sen bilirsin...
esine karsi sessiz misin bilmiyorum, eger oyleysen bence disini gosterme zamanin gelmis. al karsina konus, gerekirse kavga et ne bu boyle kendi ailesine yapiyor ama sizinkilere gelince bagiriyor, yapamam diyorklava:
Soyledim canim o da biliyor..Benim annem bize yuk olmamak icin soylemez..Kimsenin parasina ihtiyacim yok der..Ama ben bir 20 dolarlik bisey begensem anneme lafini eder..
Cok bencil cok cimri..Kendisine gelince herseye hakki var bana gelince yokk..Sessiz olmadigim icin kavga ediyoruz..Sesiz olsam susup otursam onun icin sorun olmayacak..Baskalarina bakiyorum karisinin ailesini de kendi ailesi gibi goruyor..Benim kocam ise birak ailemi bazen beni bile el olarak goruyor..Paranin lafini ediyor benim param ben kazaniyorum falan diye...
Sen çalışıyor musun? Üzme kendini, erkek egemen tolumun sonucu bu. Eşin yönünden bakarsan esasında evliliğinizde pek bir sorun yoktur, sadece sen fazla karşı çıkıyorsundur, asisindir. Zamanla düzelirsin diye düşünüyordur. Maalesef onlar bizim üzülüümzü görmüyorlar.
daha önceki konunuda biliyodum çok üzülmüştüm ama yani bu adam neyle yola gelir ya ona onun sana yaptıgı gibi yapıcaksan yok illa annem gelicekmi diyo hiç ses etme yollasın parasını gelsin o senin annene nasıl davrandıysa ne eksik ne fazla aynını yap annesine ...
sende onu önemseme adam yerine koyma böyle alttan aldıgın sürece kendi kuş beyninde dicekki bu kızın kesin bi düşük yanı var sürekli attan alıyo daha çok ezim ben bunu sende prda onu kullan ingilizceyi ne yap et deli gibi ögren buraya dönünce iyi bi iş bul ve kıçına öle bi tekme baski neye ugradıgını bilemesin kozalak kafa..
çok sinirlendim ya sen nesin bunun için herzaman ezip aşagılayacagı bi kuklamısın kendine gel aklını başına topla kaç oldu bu böyle ya bundan sana aklı başında eş felan olmaz ..allah yardımcın olsun zor valla dayanmak..
Bence eşin sinirli iken konunun üzerine gitme. Hele sen anneme böyle yaptın bende böyle yaparım deme. İnsanlar saygısız diye senin saygısız olman gerekmez. Eşin sakinleştiği zaman ailene olan davranışlarının seni üzdüğünü , senin onun ailesine aynı şekilde davrandığında onun da üzüleceğini bunun doğru bir davranış olmadığını söyleyebilirsin. Yani söylediğin şeylerde haklısın kesinlikle. Bir de doğru zamanda ve doğru şekilde söylemeye çok dikkat et ( insan sinirlendiğinde ve üzüldüğünde bunlara dikkat etmez genelde)
en kötü ihtimal sonucunda mağdur durumda kalmamak için ve donanımlı bir kadın oalbilmek için kendini geliştirmeye devam et, iş olanaklarını araştırabilirsin. Eninde sonunda vize değişilkiği yapılabilir, henüz 7 ay çok kısa bir süre...
Ve bunları yaparken niyetini de söylemek zorunda değilsin...
eşinin ailesine para göndermesine gelince, sen ne akadar söylersen söyle kendi canı yanmadıkça akıllanmaz, bırak kendi kendisine hata yapıp sömürüldüğünü kendisi görsün...nasıl olsa sen ona bunu söyleyince fayda etmemiş şimdiye kadar...
Eğer maddi sınkntı içinde değilseniz eşinin ailesine para göndermesi konusunda gaz bile verebilirsin:) bırak göndersin....Bu arada eşinin ailesine ufak tefek hediyeler almayı da ihmal etme... Para gönderme dersen suçlu sen olursun, fakat siz kıt kanaat geçinirken onlar fuzuli harcamalar yaparsa eninde sonunda onların suçlu olduğunu eşin anlar diye düşünüyorum.Bir de böyle dene bakalım
elbette hataya hatayla karşılk verilmez ama bu senin koca öle bi hakediyokio kadar dogru yazmissiniz ki...Bende kariyeri icin elimden geleni yapica kendi ayaklarimin ustunde durmam lazim..Gelsin annesi babasi ben gelmesin demem..Aynisi ona yapmak hataya hatayla karsilik vermek olur..Ama haketmiyor degilSabredip buranin nimetlerini kullanip sonrada baktim olmadi hadi eyvallah diyim diyorum ama kursa gitmek icin bile ona bagliyim burda toplu tasima olsa otobuse atlayip gidicem kursuma falan herkes arabali..En yakin otobus duragi 30dk mesefade dusunun..Kizlar cok iyisiniz yaaa burda kimsem yok ama siz varsiniz cok saolun:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?