- 12 Eylül 2022
- 13
- 11
- 8
- 31
- Konu Sahibi limonlukeek
-
Öfke ile kalkan zararla oturur.Biraz daha bekleyin bakalım.Cok büyük terbiyesizlik yapmış ama siz yinede sabırlı olun.Merhabalar 2 yıllık evliyim hamileyim. Eşim senden soğudum uzaklaştım dedi kavga ederken. Ve bu beni çok üzdü evli insanlar böyle şeyler söylememeli. Yakında bebeğimiz olacak ve beni sevmediğini düşünüyorum. Bende böyle sevgisiz beni sevmeyen evde pek benimle konuşmayan ilgilenmeyen biriyle olmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Adam birden kavga esnasinda demis sogudum diye kadin oncesinde nerden bilsinSizinle konuşmayan ilgilenmeyen adamdan neden hamile kaldınız ki
Çok mu kavga ediyorsunuz?Merhabalar 2 yıllık evliyim hamileyim. Eşim senden soğudum uzaklaştım dedi kavga ederken. Ve bu beni çok üzdü evli insanlar böyle şeyler söylememeli. Yakında bebeğimiz olacak ve beni sevmediğini düşünüyorum. Bende böyle sevgisiz beni sevmeyen evde pek benimle konuşmayan ilgilenmeyen biriyle olmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Geçici bir bunalım olabilir hep böyle değilse takılmayın hamilelik sizi etkilediği gibi onu da etkiliyor demese olurmuş ama hamilelikte erkekler de biraz bunalıyor vallahi sırf bu durumlardan o topa girmeye korkuyorumÖnceden birbirimizi seviyorduk son zamanlarda sevmediğini hissettim. Evlilik zormuş. Herkesin evliliği böylemi kadınlar mı hep adamı idare ediyor. İşe gidiyorz yemek yapıyoruz onların çamaşırlarıni yıkıyoruz zamanla işlerden dolayı belki bakımsız oluyoruz. Çıkıpta ben soğudum diyor sonra. Adaletmi bu
Kaybetme korkusu yok, yada sizin için vazgeçilmez olduğunu düşünüyor. Kavgada söylenmez denir ya hamile eşine asla söylenmez. Sinirinden söylemiş olabilir mi?Önceden birbirimizi seviyorduk son zamanlarda sevmediğini hissettim. Evlilik zormuş. Herkesin evliliği böylemi kadınlar mı hep adamı idare ediyor. İşe gidiyorz yemek yapıyoruz onların çamaşırlarıni yıkıyoruz zamanla işlerden dolayı belki bakımsız oluyoruz. Çıkıpta ben soğudum diyor sonra. Adaletmi bu
Bir anda neden böyle söyledi?acaba hamilesiniz eski duzenli ilişkiniz yok diyemi boyle sinirlendiMerhabalar 2 yıllık evliyim hamileyim. Eşim senden soğudum uzaklaştım dedi kavga ederken. Ve bu beni çok üzdü evli insanlar böyle şeyler söylememeli. Yakında bebeğimiz olacak ve beni sevmediğini düşünüyorum. Bende böyle sevgisiz beni sevmeyen evde pek benimle konuşmayan ilgilenmeyen biriyle olmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Çok olgun ve güzel şeyler yazdığınız için teşekkürlerEvliliklerin ilk 2 yili en zorudur.
Ilk bebek daha da zordur.
Tabi ki en ideali bir esin cidden sogumadiysa bu cumleyi kurmamasi gerekiyor ama... soylemis artik. Muhtemelen ofkesine yenik dustu.
Bir de sunun farkina varmak cok onemli, babalik bebek dogmadan idrak edilen birsey degil yani hamilelik surecinde beklediginiz ozeni gorememenizin sebebi bunu kabullenememis, idrak edememis olmasi.
Erkekler bu konuda bizim gibi degiller ama esinizin cidden sevmediğini dusunuyorsaniz yapacak tek birsey kaliyor geriye bosanmak. Hicbir cocuk sevgisiz bir ortamda buyumeyi haketmez.
Bence esinizle dogru duzgun sakince konusmadan fevri davranmayin.
Bu arada bebisinizi saglikla, sihhatle dogurun insallah, Allah anali babali buyutmek nasip etsin
Anlık sinirle söylemiştir, hamilesin üzülme takma kafana. Sözlerin önemi var tabiki ama her sözün de değil. Kavga ederken çoğumuz aslında düşünmediğimiz şeyleri söyleyebiliyoruzMerhabalar 2 yıllık evliyim hamileyim. Eşim senden soğudum uzaklaştım dedi kavga ederken. Ve bu beni çok üzdü evli insanlar böyle şeyler söylememeli. Yakında bebeğimiz olacak ve beni sevmediğini düşünüyorum. Bende böyle sevgisiz beni sevmeyen evde pek benimle konuşmayan ilgilenmeyen biriyle olmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?