- 12 Eylül 2022
- 13
- 11
- 8
- 31
- Konu Sahibi limonlukeek
-
Ağır bir laf. Aldatıyor olabilir miMerhabalar 2 yıllık evliyim hamileyim. Eşim senden soğudum uzaklaştım dedi kavga ederken. Ve bu beni çok üzdü evli insanlar böyle şeyler söylememeli. Yakında bebeğimiz olacak ve beni sevmediğini düşünüyorum. Bende böyle sevgisiz beni sevmeyen evde pek benimle konuşmayan ilgilenmeyen biriyle olmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Canım içine kurt düşürmek gibi olmasın ama başka biri falan olmasın sakın? İnşallah yoktur öyle bir şey.Son 1 aydır hep telefona bakıyordu benimle ilgilenmiyordu. Derdin mi var dedim sordum benimle mi ilgili. Hep yok bişey dedi. Arkadaşlarıyla gayet telefonda gülüyor eğleniyor benimle konuşmuyor bile. Hep kendimi suçladım naptım diye. Galiba üzerine çok düştüm çok sevdiğim için bunaldı. Çünkü arada yalnız kalmak istiyordu hep iç içe olmak istemiyordu. Çok ilgi gösterdiğim içinde beni degersizlestirdi ve soğudum kelimesini kolayca kurabildi.
Bazi erkekler böyle cinsellik olmayinca eskisi gibi olmayib soguyorlar ve evlilikdede cinsellik önemli birşey.Tabi bunu erkekde anlamali sonucta hamilesiniz onun çocugunu taşiyorsunuz eskisi gibi rahat olamazsiniz tabiki.Bakiminiza dikkat edin guzel dikkat iddali giyinin evde aşiri kaçmayin tabi zaten hamilesiniz madem sogudum filan diyor sizde ona onun davrandigi gibi davranin bakin bakalim ilgisini çekiyormu giyiminiz onda birşeyleri uyandiriyormu.Bundan rahatsizmi sizin ilgisizliginizden yani.Bence bir erkrk seviyorsa böyle şeylere asla kayitsiz kalamaz.Evet eski düzenli ilişkimiz yok. O istemiyor o yüzden sevmediginden şüphelendim. Soğudum uzaklaştım da deyince emin oldum
Evet doğru bir gözlemleme içinBazi erkekler böyle cinsellik olmayinca eskisi gibi olmayib soguyorlar ve evlilikdede cinsellik önemli birşey.Tabi bunu erkekde anlamali sonucta hamilesiniz onun çocugunu taşiyorsunuz eskisi gibi rahat olamazsiniz tabiki.Bakiminiza dikkat edin guzel dikkat iddali giyinin evde aşiri kaçmayin tabi zaten hamilesiniz madem sogudum filan diyor sizde ona onun davrandigi gibi davranin bakin bakalim ilgisini çekiyormu giyiminiz onda birşeyleri uyandiriyormu.Bundan rahatsizmi sizin ilgisizliginizden yani.Bence bir erkrk seviyorsa böyle şeylere asla kayitsiz kalamaz.
Aynen emin olmak için birşeyler denemesi lazim kafada bitirmişse zaten umrunda olmaz yada hayatinda baṣka bir kadin varsa umarim yokturEvet doğru bir gözlemleme için
2 minik bebek, bilmem kac yillik ilk iki senesi bogusmayla gecmis bir evlilik, devasa problemler yasadigimi zannettiren baska devasa problemlerden sonra ogrendiklerim :)Çok olgun ve güzel şeyler yazdığınız için teşekkürler
Benim eşimde şakalaşırken ve kavga ederken ki kavga bile değil onlar o esnada ağzına geleni pat pat söyler. Aynı şekilde hamileyken banada sürekli şaka kisvesi altında yardırırdı gülerdi ama ben hormonlardan kaynaklı hep ağlardım ciddiye alıp. Şimdi düşününce komiğime gidiyor. Ciddi söylediği şeylerde yine ağlıyordum çok takıyordum senaryo yazıyordum niye öyle dedi, ne demek istedi, ne anlatmak istedi vs. Şimdi hamileyken yaptıklarını yine yapıyor özellikle şakaları çok ağırdır herkes kaldıramaz ama benim umrumda olmuyor. Bu yazdıklarınızla şimdi durumun evvelini vs bilmiyoruz. Hamilelik herşeyi çok başka yaşatıyor bunuda bir düşünün.Merhabalar 2 yıllık evliyim hamileyim. Eşim senden soğudum uzaklaştım dedi kavga ederken. Ve bu beni çok üzdü evli insanlar böyle şeyler söylememeli. Yakında bebeğimiz olacak ve beni sevmediğini düşünüyorum. Bende böyle sevgisiz beni sevmeyen evde pek benimle konuşmayan ilgilenmeyen biriyle olmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Ailenize yakınsanız birinde kalmaya gidebilirsiniz. Mesafe iyi olacaktır ikiniz içinde. Şuan maalesef sizin hormonlar çorba gibi ve eşinizde tipik erkek olduğu için farkında değil sizi duygusal, fiziksel tatmin etmesini gerektiğinin. Boşuna üzmeyin kendinizi. Eşiniz yerine bebeğinize kafayı takın. Bir şeyleri bazen salmak lazım istediğimiz gibi olması için.Son 1 aydır hep telefona bakıyordu benimle ilgilenmiyordu. Derdin mi var dedim sordum benimle mi ilgili. Hep yok bişey dedi. Arkadaşlarıyla gayet telefonda gülüyor eğleniyor benimle konuşmuyor bile. Hep kendimi suçladım naptım diye. Galiba üzerine çok düştüm çok sevdiğim için bunaldı. Çünkü arada yalnız kalmak istiyordu hep iç içe olmak istemiyordu. Çok ilgi gösterdiğim içinde beni degersizlestirdi ve soğudum kelimesini kolayca kurabildi.
8 yıllık evli biri olarak bu yoruma çok katılıyorumbir anlık sinirle söylemiş olabilir kaldı ki ilişkilerin tek düze olduğunu düşünüyorum zaman zaman duygularda azalma zaman zaman artma olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?