- 25 Ocak 2011
- 1.221
- 972
- 323
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
kızlar merhaba , kafam cok karışık,evliliğe dogru giden bi ilişki de bıkan taraf oldum, herşey güzelken para sıkıntıları benı bunalttı, ailemin zaten durumu hiç yok ben bakıyorum, işler durgun ,birde okul okuyorum ,herşeye koşturmaktan yoruldum, kendmi bildim bileli çalışıyorum, Nişanlımın bana vaadleri oluyor , sonra bakıyorum söyledikleriyle yaptıkları bir degil.bu daha cok kafamı karıştııyor, cunki benım bi senem daha var okul için, ve özel üni olduugu için parayı takılan takılarla ödeyecegını söyluyor, önceden inanıyordm ama para mevzunu cok gündeme gtirdiği için onada itimatım kalmadı yani.Balayı için uygun yer, eşyalar için uygun yer , düğün yeri için uygun yer ,yok o pahalı yok bu pahalı , yeter gercekten , ben bu zor dönemımde gidiyorum en kaliteli çeyizi almaya çalışıyorum hevesle yapıyorm kaliteli olsun diye ugraşıyorum ama beyfendi bana eşyalara sen karar verirsin kullanacak olan sensin diyor , eşya bakmaya gidiyoruz bu uygun bunu alırız diyor.Madem sen secicen benı nıye götürüyorsun.
başta konuşuluyor kır düğünü istiyoruz diye ,gidiyor düğün salonu tutuyor ve küçüçük , yok diyorum başka yer tutalm gercekten de tıklış tıkış insanlar yaz ayında bunalacak diyorum yada nikah olsun masraf olmasın madem diyorum, milleti otobusle nasıl taşırım ben oraya diyor.Yanlış anlamayın para delisi degilim
, sadece bana verdigi sözlerın tutulmaması , bunlar canımı sıkıyor. Ve ayrılmak istiyorum, cunki ben zaten bi evlilik yapmıştım, onun korkusunu yenı atlattım şimdi bu sıkıntılara katlanabilecemi sanmıyorum. Nasıl ayrılacağımı bilemıyorum cok bunalıyorum. herşey üstüme üstüme gelıyor :2: