soğudum

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
nerden başlasam bilemiyorum eşimle uzun süredir gayet sorunsuz mutlu günlerimiz vardı taki düne kadar...birgün öncesinde kendi akrabları vardı neyse ağırladık yediler içtiler gittiler ertesi günde ben kardeşimi davet ettim çünkü ondan önce gelmek istedi ben müsait olmadığımdan kabul etmedim sonra davet ettim neyse eşim herzmanki gibi evi temizledi tam dışarı çıkacaktı biraz nefes almak için bende dedim ki kardeşim gelecek hemen bozuldu ben dışarı çıkacaktım dedi bende sen çık eşi akşam gelecek biz kızkıza oturacağız dedim zaten sabahtan da bi gerildik ufacık bişyden halbuki artık hiç uzamıyordu tartışmalar baya yoluna girmişti herşey neyse evden kavgalı gitti bana çok bağırdı çağırdı ben de trip yaptım gelirken aradı açmadım sonra yine aradı ne lazım diye annem de geldi dedim ekmek al sadece dedim kapattı suratıma
sonra geldi hiç yüzüne bakmadım konuşmadım ama bi önceki gün akrabları geldiğinde hiç surat asılacak bi ortama yer vermedi arkamda gezdi herşey güllük glüstanlıktı sonra sofradada konuşmadık ben servis yaparken servis kaşığı yanlışlıkla halıya düştü halısalça lekesi oldu
bi sinrle aldı herkesin içinde kaşığı lavabonun içine attı ben hiç bozuntuya vermedim çünkü gelen benim ailemdi herkes gidince tartıştık ama değişen bişey olmadı konuyu kendi ailesini davet etmiyormuşum hiç oralara getirdi eve geldiğinde zaten bomba gibiydi annem çok üzüldü ben çok utandım hala beyefendi suçunu görmeyip bana bisürü bağırdı çaığırdı küçücük bişeyden büyüdü nerelere geldi şimdi yine küsüz ve konuşmuyıruz haksızken haklı olmaya çalışıyor

E sen onceki gun ne guzel agirlamissin ailesini? Cagirmama ne alaka. Tipik erkek iste... ben dr kv kp hatta gorumceme guler yuzlu davranirm ama yine de yaranamam... boşver arkadaşım bunlar icin uzulmeyin esin de anlar. Bu isler boyle kendi ailen gibi hep cagiramazsin arada cagirirsin.

akrabaları gelmişti ama konuyu saçma yerlere getirdi yaptığı terbiyesizliği örtbas etmek için ailemi çağırmıyıorsun hiç e getirdi

akrabaları gelmişti ama konuyu saçma yerlere getirdi yaptığı terbiyesizliği örtbas etmek için ailemi çağırmıyıorsun hiç e getirdi
Evet ustune gelerek yön degistirmis aklinca. Bizde de oluyor senin aile benim aile. Dedigim gibi cok hurmet ederim ama yine de yaranamam... kv cok konusur adini bilmediğim yuzunu görmediğim insanlarin dedikodusunu dinlerim belki bazilarini 10 kez dinlemisimdir. İlk kez dinliyor gibi yaparım ki hic tarzim degildir akrabalarini kardeşlerini anlatır dert yanar kv sini anlatır 3 saat surer inan ama esim bi tesekkur etmez bence ben buyuk bisi basariyorum. :KK47:Cunku kendi evlatlari hic dinlemez. Amaan sus derler.

BENDE ÇOK GÜZEL İDARE EDİYORDUM AMA ANNEM ÇÜK ÜZÜLDÜ ONUN ÜZÜLMESİNE DAYANAMIYORUM ŞİMDİYE KADAR HİÇ BÖYLE YAPMAZDI ANNEMLERE BU YAPITIĞI ÇOK KÖTÜ OLDU HERŞEYİ SİLDİ

Olabilir aile icinde evet cok ayip etmis ama sen annene o anlik bir seydi de uzulmesin kadin. İdare et. Ne zamandr yoktu diyorsun belki de sinirli anina denk geldi?

annem alıngan yaşlandıkça insanlar öyle oluyor yine de yapmaması lazımdı bana olan sinirini onların yanında yansıtmamalıydı

Simdi siz geri adim atmayacaksiniz. Esiniz hatasini anlasin. Konusmayin suskunligunuzdan anlasn. Hata yapmış ve bunun bedeli olmali. Yaptigi terbiyesizlik sen onun aileisne iyiysen o da iyi olmali yoksa sen de yuz verme

Egerki misafir kendisi teklif etmiyor da ben davet ediyorsam bence bunu kocamiza son dakika soylemek dogru degil.

Misafir kim olursa olsun kari koca gerginligi misafiri gerer.

Misafir yaninda cok ayip etmis.Ama bagira bagira da bu is duzelmez.

Günler çuvala mı girmiş ki cagirmadin etmedin diyo. Bugün olmadi başka gün olur yani. Erkek iste bise bildiğini sanıyo boş boş konusuyo

Boşver sıkma canını başlarda bizde de olurdu senin ailen benim ailem oysaki görümcem falan geldiğinde pervane olurum ablalarımdan ayrı koymam ama dilleri çatallı patavatsızlık çok yaparlar kırılırım ağlardım konu hep kendi görümcesinin kendisine ne kötülükler yaptığını anlatırdı yani kendisi bana az yapıyormuş bunu ima ederdi görümcem, eşim sonra baktı cidden ailesinden sonra biz geriliyoruz kırıcı konuşuyorlar kendisi koydu mesafeyi hiç karışmadım öncesinde de sonrasında da başına kalkmadım hiç bak senin ailen böyle şöyle diye çok sinirlenmedikten sonra başına kalkarak üstüne giderek krediyi bitirmemek lazım
Tabi size öyle yaptınız demiyorum yanlış anlamayın ortaya söyledim

BENDE ÇOK GÜZEL İDARE EDİYORDUM AMA ANNEM ÇÜK ÜZÜLDÜ ONUN ÜZÜLMESİNE DAYANAMIYORUM ŞİMDİYE KADAR HİÇ BÖYLE YAPMAZDI ANNEMLERE BU YAPITIĞI ÇOK KÖTÜ OLDU HERŞEYİ SİLDİ
Yerinizde olsaydim empati kurmasi icin ayni hareketi ben onun akrabalarinin yaninda yapardim.

nerden başlasam bilemiyorum eşimle uzun süredir gayet sorunsuz mutlu günlerimiz vardı taki düne kadar...birgün öncesinde kendi akrabları vardı neyse ağırladık yediler içtiler gittiler ertesi günde ben kardeşimi davet ettim çünkü ondan önce gelmek istedi ben müsait olmadığımdan kabul etmedim sonra davet ettim neyse eşim herzmanki gibi evi temizledi tam dışarı çıkacaktı biraz nefes almak için bende dedim ki kardeşim gelecek hemen bozuldu ben dışarı çıkacaktım dedi bende sen çık eşi akşam gelecek biz kızkıza oturacağız dedim zaten sabahtan da bi gerildik ufacık bişyden halbuki artık hiç uzamıyordu tartışmalar baya yoluna girmişti herşey neyse evden kavgalı gitti bana çok bağırdı çağırdı ben de trip yaptım gelirken aradı açmadım sonra yine aradı ne lazım diye annem de geldi dedim ekmek al sadece dedim kapattı suratıma
sonra geldi hiç yüzüne bakmadım konuşmadım ama bi önceki gün akrabları geldiğinde hiç surat asılacak bi ortama yer vermedi arkamda gezdi herşey güllük glüstanlıktı sonra sofradada konuşmadık ben servis yaparken servis kaşığı yanlışlıkla halıya düştü halısalça lekesi oldu
bi sinrle aldı herkesin içinde kaşığı lavabonun içine attı ben hiç bozuntuya vermedim çünkü gelen benim ailemdi herkes gidince tartıştık ama değişen bişey olmadı konuyu kendi ailesini davet etmiyormuşum hiç oralara getirdi eve geldiğinde zaten bomba gibiydi annem çok üzüldü ben çok utandım hala beyefendi suçunu görmeyip bana bisürü bağırdı çaığırdı küçücük bişeyden büyüdü nerelere geldi şimdi yine küsüz ve konuşmuyıruz haksızken haklı olmaya çalışıyor
üfff bu tarz erkeklerde hiç çekilmez kendi akrabasına farklı eşinin akrabasına farklı.. temizliği kendi yaptığı için söz hakkı var diye düşünüyor olabilir mi acaba ?

Kendi annesini çağırsın, hizmet etsin. Size niye söylüyor. O dışarıda kendi kardeşiyle buluşuyor sizin kardeşinizi çağırıyor mu? Onları aradığı gibi sizin ailenizi arıyor mu? Boş boş laflar. Kadın herkese hizmet edecek. Erkek keyfi nasıl isterse.

Kendi annesini çağırsın, hizmet etsin. Size niye söylüyor. O dışarıda kendi kardeşiyle buluşuyor sizin kardeşinizi çağırıyor mu? Onları aradığı gibi sizin ailenizi arıyor mu? Boş boş laflar. Kadın herkese hizmet edecek. Erkek keyfi nasıl isterse.
aynen öyle

Back
X