nerden başlasam bilemiyorum eşimle uzun süredir gayet sorunsuz mutlu günlerimiz vardı taki düne kadar...birgün öncesinde kendi akrabları vardı neyse ağırladık yediler içtiler gittiler ertesi günde ben kardeşimi davet ettim çünkü ondan önce gelmek istedi ben müsait olmadığımdan kabul etmedim sonra davet ettim neyse eşim herzmanki gibi evi temizledi tam dışarı çıkacaktı biraz nefes almak için bende dedim ki kardeşim gelecek hemen bozuldu ben dışarı çıkacaktım dedi bende sen çık eşi akşam gelecek biz kızkıza oturacağız dedim zaten sabahtan da bi gerildik ufacık bişyden halbuki artık hiç uzamıyordu tartışmalar baya yoluna girmişti herşey neyse evden kavgalı gitti bana çok bağırdı çağırdı ben de trip yaptım gelirken aradı açmadım sonra yine aradı ne lazım diye annem de geldi dedim ekmek al sadece dedim kapattı suratıma
sonra geldi hiç yüzüne bakmadım konuşmadım ama bi önceki gün akrabları geldiğinde hiç surat asılacak bi ortama yer vermedi arkamda gezdi herşey güllük glüstanlıktı sonra sofradada konuşmadık ben servis yaparken servis kaşığı yanlışlıkla halıya düştü halısalça lekesi oldu
bi sinrle aldı herkesin içinde kaşığı lavabonun içine attı ben hiç bozuntuya vermedim çünkü gelen benim ailemdi herkes gidince tartıştık ama değişen bişey olmadı konuyu kendi ailesini davet etmiyormuşum hiç oralara getirdi eve geldiğinde zaten bomba gibiydi annem çok üzüldü ben çok utandım hala beyefendi suçunu görmeyip bana bisürü bağırdı çaığırdı küçücük bişeyden büyüdü nerelere geldi şimdi yine küsüz ve konuşmuyıruz haksızken haklı olmaya çalışıyor
sonra geldi hiç yüzüne bakmadım konuşmadım ama bi önceki gün akrabları geldiğinde hiç surat asılacak bi ortama yer vermedi arkamda gezdi herşey güllük glüstanlıktı sonra sofradada konuşmadık ben servis yaparken servis kaşığı yanlışlıkla halıya düştü halısalça lekesi oldu
bi sinrle aldı herkesin içinde kaşığı lavabonun içine attı ben hiç bozuntuya vermedim çünkü gelen benim ailemdi herkes gidince tartıştık ama değişen bişey olmadı konuyu kendi ailesini davet etmiyormuşum hiç oralara getirdi eve geldiğinde zaten bomba gibiydi annem çok üzüldü ben çok utandım hala beyefendi suçunu görmeyip bana bisürü bağırdı çaığırdı küçücük bişeyden büyüdü nerelere geldi şimdi yine küsüz ve konuşmuyıruz haksızken haklı olmaya çalışıyor