soğudum

BENDE ÇOK GÜZEL İDARE EDİYORDUM AMA ANNEM ÇÜK ÜZÜLDÜ ONUN ÜZÜLMESİNE DAYANAMIYORUM ŞİMDİYE KADAR HİÇ BÖYLE YAPMAZDI ANNEMLERE BU YAPITIĞI ÇOK KÖTÜ OLDU HERŞEYİ SİLDİ
Ders edin bunu. Sen de onun ailesi için çabalama boşver. Herkes ederi kadar

Böyle cekinirsen ömür boyu çekersin bu adamı bu huylariyla....
haklısınız bencil bir insan aynı şeyi ben yapsam onun ailesinin yanında hem o hemde ailesi bana nasıl tepki gösterirdi ama benim ailem hep yapıcı hiç bişey belli etmediler garip gibi kaldılar

Evet ustune gelerek yön degistirmis aklinca. Bizde de oluyor senin aile benim aile. Dedigim gibi cok hurmet ederim ama yine de yaranamam... kv cok konusur adini bilmediğim yuzunu görmediğim insanlarin dedikodusunu dinlerim belki bazilarini 10 kez dinlemisimdir. İlk kez dinliyor gibi yaparım ki hic tarzim degildir akrabalarini kardeşlerini anlatır dert yanar kv sini anlatır 3 saat surer inan ama esim bi tesekkur etmez bence ben buyuk bisi basariyorum. :KK47:Cunku kendi evlatlari hic dinlemez. Amaan sus derler.
Çok tatlı bir gelinsiniz yaa 😍

Ailesini asla çağırmayın bu süreçte .Hatasını anlasın hele , adam gibi özrünü dilesin sonra.
Yoksa bu davranışları ömür boyu çekersiniz benden söylemesi.
Bir de sizin eşinizde ise yarar mı bilmiyorum ama ben bu tür durumlarda çocukları alıp aileme geçiyorum (3 4 kez oldu) onun tribini nazını hic çekemem.
Tıpış tıpış geliyor özrünü dilemeden eve gitmiyorum .
Bazen hatalarını anlamaları için uzaklaşmak gerekiyor siz eşinizi daha iyi tanırsınız.

Ailesini asla çağırmayın bu süreçte .Hatasını anlasın hele , adam gibi özrünü dilesin sonra.
Yoksa bu davranışları ömür boyu çekersiniz benden söylemesi.
Bir de sizin eşinizde ise yarar mı bilmiyorum ama ben bu tür durumlarda çocukları alıp aileme geçiyorum (3 4 kez oldu) onun tribini nazını hic çekemem.
Tıpış tıpış geliyor özrünü dilemeden eve gitmiyorum .
Bazen hatalarını anlamaları için uzaklaşmak gerekiyor siz eşinizi daha iyi tanırsınız.
ben tanıdığımı sanıyordum ama tanıyamamışım meğer bi özür dilemkten aciz kendini bişey sanıyor işe gdiyorum öyle gitsem olmaz

ben tanıdığımı sanıyordum ama tanıyamamışım meğer bi özür dilemkten aciz kendini bişey sanıyor işe gdiyorum öyle gitsem olmaz
Ne desem bilemedim ama şunu söyleyeyim ;
Hatasını anlamadan , özür dilemeden eskisi gibi olmayın.
Barışırsanız da güzel bi dille konuşun.
Bu tavırlarından rahatsız olduğunuzu söyleyin üzüldüğünüzü ya da ..
Işe yarar umarım...

Ne desem bilemedim ama şunu söyleyeyim ;
Hatasını anlamadan , özür dilemeden eskisi gibi olmayın.
Barışırsanız da güzel bi dille konuşun.
Bu tavırlarından rahatsız olduğunuzu söyleyin üzüldüğünüzü ya da ..
Işe yarar umarım...
baya düzelmişken tekrar başa döndüğümüz için çok üzgünüm moralim çok bozuk bu adamın üslupla ilgili sorunu var

slm kızlar son durmlar şöyle
eşim özür diledi benden ve annemden hatasını kabul etti

Back
X