Merhaba hanımlar ben cok üzülerek derdimi danışcam size ben 1yıl 3aylık evliyim.kocaman cok severek evlendik bana öyle güzel davrandıki insan oldugumu kadın oldugumu hatırlattı öyle mutlu etti beni hakkını yiyemem su andada öyle bana cok ii davranır ama evlendikten sonra ortaya çıkan Anne ve kardes sevgisi onları hep ön planda tutusu,annesinin cahillikleri kız kardesinin kendine olan güveni ve agzına gelen herseyi konuşması.ben bbiraz daha tutucu nr konustuguna cok dikkat eden bir aileden geldim ama bunlarda hiç o yok konusmalara müstehcen ve beni cok rahatsız ediyor bunu dile getirdgmde annesinin cahil oldugunu kabul ediyor ama beni sucluyor ve benimle baş başa vakit gecirmektense onlarla görüşmeyi tercih ediyorböyle böyle çıkan tartışmalar kocamın evlendikten sonra kendini cok bırakması tembelliği eve gelip hiç konusmaDAn tv karsısında uyuklaması temizliğine önem vermemesi önceki halinden eser kalmaması ve birseyler için hep benim çabalamam beni kazanmak için Hiç ugrasmaması beni iyice kendinden uzaklastırdı ondan cok soğudum ne yapsam kendimi ona adapte edemiyorum heyecanlanmıyorum hatta eve dahi gelsin istemiyorum hanımlar bana fikir verin kocamla eskisi gibi olmak istiyorum (
erkekler ailelerinin eleştirilmesinden hiç hoşlanazmazlar eşini kendine düşman edersin sen eleştirdikçe o ailesine daha çok yaklaşır daha çok korur hepsi böyle hemen hemen tabiki yeri geldiğinde haksız olduğu yerleri söyle saklama ama onların normal hallerinide eleştirme yoksa eşin onlara daha çok bağlanır
Ben sürekli eşimin ailesini eleştiririm neden rahatsız olsun ki doğru bulmadığım yanlarını ve konuşmalarını eşime söylerim ama mantıklı bir şekilde oda haklısın der... Ha benim ailemin hatası yada patavatsızlığı olursa oda eleştirsin sonuçta..
Bu kadar çok seviyorsun aileni benimle işin neydi git ailenle yaşa de... Bulunmaz hint kumaşı yapmasına gerek yok ailesini çünkü artık o bile bulunuyo yani.. Aklınca eşin baştan size söz geçirmeye çalışıyor ama şu var ki siz ipleri çoktan eşinizin eline vermişsiniz bile