soğudum

imdelilah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
424
124
53
Merhaba kızlar,
Onceden konu açmıştım erkek arkadaşımın annesi fesatlık yapıyor diye,sevgilim de laf taşıyor diye... kızlar cok soğudum erkek arkadaşımdan. Kuzenlerinin bana bu diye hitap etmesine bir şey demeyip sonradan onun yerine benden özür dilemesiyle kopuş başlamıştı icimde. Annesinin lafını taşımasıyla ve erkek yapar kadın yapamaz mantığını ortaya çıkardığı için iyice soğudum. Ama erkek arkadasim ondan ayrılmaya kalkınca depresife bağlıyor. Sensiz yapamam, sensiz mutlu olamam diyor. Nasıl bir yol izleyip ayrilmaliyim ondan? Kafa yapilarimiz cok farkli,ne onunla ne annesiyle mutlu olabilirim. Kızlar bana yardim edin uzun iliski nasıl bitirilir? Onu uzmeden nasıl bitiririm?

Üzmeden bitiş yok,ya kendini ya onu.Bıçak gibi kesmezsen olmaz.İlla yumuşatmak istersen durumu olduğu gibi anlat soğudum de.Dürüst ol ve kararlı,en azından kararlı olduğunu görünce anlayacaktır.

Haklısınız uzmeden uzulmeden bitiş yoktur. Benden nefret eder diye korkuyorum. Ondan ayrilmayi her istedigimde ısrarlıydı. Onun israri ve tüm arkadaşlarımı bizi baristirin diye rahatsiz etmesinden dolayi barıştık.

Dün kafa yapilarimiz cok farkli dedim. Simdiden alistirma yapiyorum birden şok etkisi olmasin diye. Gelecekte onu da kendimi de mutsuz etmek istemiyorum.

Bu gidişle sen nefret edeceksin,hangisi daha kötü senin için ,nefret edilip uzak olmak mı ,nefret edip sevgiliymiş gibi rol yapman mı?
Arkadaşlarını da uyarırsın,barışmak istemediğin konusunda.Hayat sevmediğinle zaman geçirmek için çok kısa,

Evet en iyisi pek dusunmeden bitirmek,iletişime gecmemek. Gelecekte birbirimizi mutsuz edecegiz. Onunla bir gelecek goremiyorum. Annem de istemiyor zaten başından beri. Hep farklisiniz diyordu inanmiyordum,oysa annem cok haklıymış.

Baktım da eski konularına onun annesi senin bulaşık yıkadığın saate takılmış. Senin annen zaten istemiyor. Anneni dinle onlar yanılmaz.

Kafandaki sorunlari sirala, ben boyle bir insanla mutlu olamam bana cok ters de. Degisirim vs der buyuk ihtimalle ben insanlarin zoraki degisimlerine inanmiyorum, kendimi boyle bir riskin icine atamam, seninle evlenmek istemiyorum de ve bitir. Yalvarmalarina ve araya baskalarini sokmasina da aldanma sakin. Degisecek insan coktan degisirdi senin tepkilerinden sonra.

Baktım da eski konularına onun annesi senin bulaşık yıkadığın saate takılmış. Senin annen zaten istemiyor. Anneni dinle onlar yanılmaz.

Evet annem annesini de sevmiyor. Anlasamayiz onunla yapamazsin diyor. Aslinda cok haklı annem.

Karakter yapilarimiz cok ters. O bana gore daha sessiz ve artik cok bunaldim.ilgisizliginden, laf tasimasindan, kadinlara olan garip bakış açısından. Karakteri degistirmeme imkan yok. En iyisi bitirmek. Bunları soyleyecegim ona.

ailele yapılarımız yetiştirilme tarzlarımız bir değil..herşey için teşekkür ederim..hoşçakallll...

onu üzmek istemiyorum falan sakın düşünme. herşeyi açık açık söyle ayrıl. belki adam olurda düzelir

onu üzmek istemiyorum falan sakın düşünme. herşeyi açık açık söyle ayrıl. belki adam olurda düzelir

Kendi bilir ama gelecek dusunemiyorum onunla. Bu sekilde devam etmesi de mumkun degil. Duzelse de duzelmese de ayrilmam lazim.

O sizi üzmüş, devam ederseniz daha da üzecek, belli. Düzgün biri olsaydı da üzülmeseydi. Öyle bir anlatmışsın ki sanki mükemmel bir insan ama keyfinden bırakıyorsun. Haketmiş işte boşver.

Evet böyle yürümüyor biraz kendimi dusunmeliyim sanirim

Bence onu üzerek ayrıl. Bir erkeğin kadınına sahip çıkması gerektiğini öğrensin.

Ona selamlarimizi ilet, kirilmadan bitis olmuyor malesef, ayrica senden sonra mutlu olup olmamasi da seni hiiiiic baglamaz, tohumuna para mi saymissin omur boyu o mutlu olacak diye sen mutsuz olamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…