Üzmeden bitiş yok,ya kendini ya onu.Bıçak gibi kesmezsen olmaz.İlla yumuşatmak istersen durumu olduğu gibi anlat soğudum de.Dürüst ol ve kararlı,en azından kararlı olduğunu görünce anlayacaktır.
Kafa yapılarınızın çok farklı olduğuyla ilgili bir başlangıç yapabilirsiniz. Tebrik ediyorum sizi, evlenince değişir vs. cümleleriyle kendinizi kandırmayıp geleceğinizi şimdiden görebildiğiniz için..
Bu gidişle sen nefret edeceksin,hangisi daha kötü senin için ,nefret edilip uzak olmak mı ,nefret edip sevgiliymiş gibi rol yapman mı?
Arkadaşlarını da uyarırsın,barışmak istemediğin konusunda.Hayat sevmediğinle zaman geçirmek için çok kısa,
Baktım da eski konularına onun annesi senin bulaşık yıkadığın saate takılmış. Senin annen zaten istemiyor. Anneni dinle onlar yanılmaz.
Kafandaki sorunlari sirala, ben boyle bir insanla mutlu olamam bana cok ters de. Degisirim vs der buyuk ihtimalle ben insanlarin zoraki degisimlerine inanmiyorum, kendimi boyle bir riskin icine atamam, seninle evlenmek istemiyorum de ve bitir. Yalvarmalarina ve araya baskalarini sokmasina da aldanma sakin. Degisecek insan coktan degisirdi senin tepkilerinden sonra.
onu üzmek istemiyorum falan sakın düşünme. herşeyi açık açık söyle ayrıl. belki adam olurda düzelirMerhaba kızlar,
Onceden konu açmıştım erkek arkadaşımın annesi fesatlık yapıyor diye,sevgilim de laf taşıyor diye... kızlar cok soğudum erkek arkadaşımdan. Kuzenlerinin bana bu diye hitap etmesine bir şey demeyip sonradan onun yerine benden özür dilemesiyle kopuş başlamıştı icimde. Annesinin lafını taşımasıyla ve erkek yapar kadın yapamaz mantığını ortaya çıkardığı için iyice soğudum. Ama erkek arkadasim ondan ayrılmaya kalkınca depresife bağlıyor. Sensiz yapamam, sensiz mutlu olamam diyor. Nasıl bir yol izleyip ayrilmaliyim ondan? Kafa yapilarimiz cok farkli,ne onunla ne annesiyle mutlu olabilirim. Kızlar bana yardim edin uzun iliski nasıl bitirilir? Onu uzmeden nasıl bitiririm?
onu üzmek istemiyorum falan sakın düşünme. herşeyi açık açık söyle ayrıl. belki adam olurda düzelir
O sizi üzmüş, devam ederseniz daha da üzecek, belli. Düzgün biri olsaydı da üzülmeseydi. Öyle bir anlatmışsın ki sanki mükemmel bir insan ama keyfinden bırakıyorsun. Haketmiş işte boşver.
Bence onu üzerek ayrıl. Bir erkeğin kadınına sahip çıkması gerektiğini öğrensin.
Hiç korkma. İnan gelecekte sen onun şimdi üzüleceğinden çok daha fazla üzülürsün, benden söylemesi canım.Uzmekten korkuyorum aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?