soğudum

O sizi üzmüş, devam ederseniz daha da üzecek, belli. Düzgün biri olsaydı da üzülmeseydi. Öyle bir anlatmışsın ki sanki mükemmel bir insan ama keyfinden bırakıyorsun. Haketmiş işte boşver.
WOLFROG avatarındaki kız balık mı yutmuş? Ağzındaki balığın kuyruğu mu? Gollum' un dişisi gibi ya? Görünce bir tuhaf oluyorum wallahi...

Ona selamlarimizi ilet, kirilmadan bitis olmuyor malesef, ayrica senden sonra mutlu olup olmamasi da seni hiiiiic baglamaz, tohumuna para mi saymissin omur boyu o mutlu olacak diye sen mutsuz olamazsin

Haklısınız ailesiyle de anlasamayacagımı düşünüyorum. Daha çok onu da meşgul etmiyim kendimi de.. uzulur en fazla bir ay sonra unutur.

Tek seferde bitirin. Sonra da hiçbir şekilde iletişim kurma çabalarına cevap vermeyin. Kendisini acındırmasına da izin vermeyin. Sizden nefret ederse de etsin, hayatınızdan önemli değil ya.

Tek seferde bitirin. Sonra da hiçbir şekilde iletişim kurma çabalarına cevap vermeyin. Kendisini acındırmasına da izin vermeyin. Sizden nefret ederse de etsin, hayatınızdan önemli değil ya.

Bitirmeye calistigimda tek yaptigi acindirmak. Umarim o an taş kalpli olurum.

Zorlama.
Egerki bu erkekten ayrilmak istiyosan bunun sebebi odur.
Durduk yere ayrilmiyosunya.
Sorun onda.
Uzatmanin alemi yok.
Ayrilmak istiyorum de ve acikca konus. Yok aglamaya yalvarmaya basliyosa yetrr.
Ben senin yerinde olsam bi mesaj yollardim ve heryerden engellerdim.

Bn oyle yaptim. Eski sevgilimden ayrildim( beni aldatti, basta sindiririm, cok pisman dedim ama sonra baktimki sindiremedim)
Ayrilmami kabullenmiycekti biliyorum.
O yuzden uzunca bi mesaj attim, gece o uyurken yolladim. Beni daha arama dedim. Tabi ertesi gun yine aramalar felan basladi. Ama acmadim. Engelledim heryerden.
Tabi bzim iliski mesafe iliskisydi, uzataydik.
O yuzden gelip evimide basamadi.
O hala arada sirada yazdi ben okudum okudum sildim. Su an 2 bcuk sene oldu ayrilali ve yazis o yazis. O ayrilik mesajimdan sonra hic bi kelime bile yzmadim.

Sizin ne kadar kararli oldugunuzu gorurse ugrasmaktan vazgecebilir. Daha fazla uzattikca birbirinizi kirarsiniz uzersiniz.

uzun yada kısa süreli ilişki bitirme yöntemi var mı ? varsa bile ben bilmiyorum
konuşacaksın nedenlerini noktayı koyacaksın ...
karşı tarafın: depresife bağlaması ,üzülmesii. seviyorum ayrılamamam modlarında olması,,,,,,,,,,,,,, seni bağlamaz
sen kendi hislerinden sorumlusun

Onu suşlamadan bi bitirme konuşması yap yoksa düzelirim yapmam vs gibi laflarla sakız gibi uzar ki hiç düzeleni de görmedim. Hiç bi şekilde açık kapı bırakma

Kesinlikle hemen bitir sonuçta seninde zamanına yazık üzülür diye düşünüyorsun ama bir erkek kız arkadaşından ayrılmak istediği asla bunları düşünmez ve yol verir ,taş kalpli olmaslısın biraz da ,aradığında , mesaj attığında.
Bende 7 ay önce bir ilişkimi bitirdim ve engelledim her yerden sosyal hesaplardan , whatsappdan telefondan , naptı geçen hafta ısrarla defalarca işyerini aradı bu sefer engeli kaldırmak zorunda kaldım .kendini acındırma halinde ne yazıkki çok bunaldım sıkıldım ve engelledim tekrardan konuştukça mutsuz oluyordum moralimi bozuyordu .

Daha fazla zamanını çalmadan dediğim gbi kararını ver ve mesaj mı atarsın yüz yüze mi konuşursun bilmem sonrasında heryerden engelle.

aman üzülürse üzülsün.senin yerinde o olsaydı inan bu kadar düşünmezdi seni.çizgilerimiz bir değil çok iyi bir insansın ama iyi insan olmak iyi eş olmak anlamına gelmiyor.Allah ikimizin de yolunu açık etsin de kes bitir.

Hiç düşünme! o sensiz yapamam diyenler iki gün geçmeden bulur birini.yarın ağlayıp dönülmez hata yapmaktansa yol yakınken dön sonra hep kadınlar ağlıyor...

Uzatacağı için yüz yüze görüşmeyi nedense istemiyorum. Çünkü don lastiği gibi uzayacak nedense öyle tahmin ediyorum. Mesajla konuşacağım ama bu defa da onca yılın hatırına bu şekilde ayrılmayı hak etmiyor diye düşünüyorum. Gerçi sonra bir daha görmeyeceğim, görsem de konuşmayacağım. Onun hayatını daha çok meşgul edemem farkındayım. İçimde bir şeyler bitti ve zorluyoruz suan. Her mesajıma tama diyor.Papağan gibi tamam tamam diyip duruyor. Konuşacak konu bulamıyorum diyor. Bunları bile bile hayatında olmam konusundaki ısrarını anlamıyorum.

Haklısınız hep onu düşünüyorum nedense.. Kendimi suçlu hissetmemeliyim sanırım, olmuyorsa olmuyordur.

Onu suşlamadan bi bitirme konuşması yap yoksa düzelirim yapmam vs gibi laflarla sakız gibi uzar ki hiç düzeleni de görmedim. Hiç bi şekilde açık kapı bırakma

Suçlamayacağım ikimiz farklı karakterdeyiz anlaşamıyoruz diyeceğim. O kadar çok ayrıldım ki ondan her defasında bir yolunu buldu ikna etti beni. Ama düzelmiyor.

Mesaj atmayı düşünüyorum tüm sosyal medya hesaplarımı kapatmayı düşünüyorum. Bana ulaşamasın istiyorum. Zaten çok defa ayrıldım erkek arkadaşımdan ama acındırma olayları devreye girdi. İşe de yarıyor çok güzel vicdan azabı çekmemi sağlıyordu. Bu defa taviz vermeyeceğim. Geleceği yok çünkü.

Hiç düşünme! o sensiz yapamam diyenler iki gün geçmeden bulur birini.yarın ağlayıp dönülmez hata yapmaktansa yol yakınken dön sonra hep kadınlar ağlıyor...

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Düşünmeyeceğim onu suçlamadan bitireceğim. Elbet alışır.

Kac sene oldu cikali?
Senin bilmemde benimkisi cokta guzel haketmisti bi mesajla bitirmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…