- 12 Ekim 2013
- 424
- 124
- 53
Ama sonucda 5 seneni vermissin bu iliskiye iyi kötü birbirinizi tanidiniz ayrildin diyelim herseye yeniden baslayacasin karsindakini tanimaya calisacaksin 5 yilini daha verebilirmisin bir iliskiye kaldiki karsina herzaman iyi insanlar cikmayabilir
5 yılımı vermek degil de artik gelecegi dusundugum insanlari istiyorum hayatimda. Bu insanin işi yok henüz ve 3 yil daha sevgili olamam.Elde hicbir sey yok. Hadi devam ettik diyelim. Hep ailesinin mallarına güveniyor. Para kullanmayı bilmiyor. O çalışıyordu ben öğrenciydim. Bir yere gidiyorduk hesabi ben oduyordum. Iliski boyunca hep paranin lafini yapti. Hic ona odetmedim. Kendi yedigimi kendim odedim. Şunu alcam bunu alcam diyordu ve paramı onlar icin ayırdım diyordu. Simdi onu cimri biri olarak görüyorum. Nedense duzelmiyor. Gelecekte hayatimda her seyini ailesi yapmis,kendisi hic cabalamamis birini istemiyorum. Hayati telefon degistirmek olan, hedefleri idealler olmayan ama iyi biri o. Ona evden hiç çıkmayan onun eline bakacak biri lazım. Çünkü o kadar cok sey var ki bunlar bana hayır onunla olmaz dedirtiyor.