• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğuk Asker

Mila86

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.542
2.686
333
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık olarak 4 aydır mutlu bir birlikteliğim vardı. Ta ki sevgilim askere gidene kadar askerdeyden bana olan tutumu birden bire değişti. Ama fırsat buldukça arıyor. Örneğin gün de 6 defa aradığı bile oluyor. Ama eskisi gibi değil sanki biraz soğuk... Henüz askerliğe alışamadı. O yüzden mutlu değil beni yanına çağırdı. Ailesiyle birlikte onu görmeye gittim. Ailesiyle de bu vesileyle tanışmış oldum. Ona değer veriyorum ve kaybetmek istemiyorum. Birden bire neden bana karşı tutumu değişti. Lütfen yardım edin. Yorumlarınızı bekliyorum :43::43:

Öyle düşünme.
Ankesörlü telefondan seni arıyor.
Arkasında kaç kişi sıra bekliyor, konuşmalarına şahit oluyordur.
Haliyle rahat konuşamıyor, söylemek istediklerini söyleyemiyordur.

Canım benim erkekler askerlikte maalesef biraz soğuk davranabiliyor. Biraz zaman geçsin askerliğe alışsın düzelecektir. Benimki gelmelik oldu bazen iyi bazen soğuk onları mazur görmek gerekiyor. Tartışmalarınız da olacaktır alttan al. Kazanan sen olursun canım...

canım askerlikte gerçekten pskolojileri çok bozluyor nişanlım jandarma okulundan mezun olunca direkt mesleğe geçmiş 3 senelik uzman. 3 aylık kursa gitti 1,5 senelik nişanlımı tanıyamıyorum kursun bitmesine son 3 gün kaldı ama bana 3 asır gibi geliyor o 3 gün. aynı şekilde çok yakın arkadasmın sözlüsü askere gitti kaç kez ayrılıp geri barıştılar çok zor dönemler seni bekliyor ama moralini yüksek tut her zaman sağlam dur onun yanında olduğunu goster ve hep destek ol

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık olarak 4 aydır mutlu bir birlikteliğim vardı. Ta ki sevgilim askere gidene kadar askerdeyden bana olan tutumu birden bire değişti. Ama fırsat buldukça arıyor. Örneğin gün de 6 defa aradığı bile oluyor. Ama eskisi gibi değil sanki biraz soğuk... Henüz askerliğe alışamadı. O yüzden mutlu değil beni yanına çağırdı. Ailesiyle birlikte onu görmeye gittim. Ailesiyle de bu vesileyle tanışmış oldum. Ona değer veriyorum ve kaybetmek istemiyorum. Birden bire neden bana karşı tutumu değişti. Lütfen yardım edin. Yorumlarınızı bekliyorum :43::43:

Öncelikle Allah kavuştursun =) Şuan erkek arkadaşının öyle olması o kadar normal ki.. Hiç bilmediği yerde daha önce tanımadığı insanlarla emir altında yaşamaya çalışıyor. Alışması zaman alacaktır elbette. Sen sakın üstüne alınma zamanla yoluna girer herşey bak arıyor da diyorsun.. Şimdi senin ona destek olman lazım anlayışlı karşılaman lazım. Ben her gece ağlardım ama ona belli etmezdim bana da çok soğuk gelirdi bazen ayrılmak istiyor gibi düşüncelerim bile oluyordu şimdi düşününce gülüyorum o hallerime =) Onlar orada nelere şahit oluyor ne koşullar altında yaşıyor. Sen içini ferah tut.

Askerde erkeklerin psikolojisi çoook farklı oluyor, kim bilir orada nasıl bir ortamda yaşıyor, günde 6 defa arıyormuş, seni çağırmış yanına daha ne olsun. Bence bu zor zamanında neden aramıyor neden soğuk davranıyor diye düşüneceğine ona karşı anlayışlı ol. Kapris bir erkeğin askerdeyken karşılaşmak isteyeceği en son şeydir bence... :19:

4 aydır cıktıgın bırını mı beklıyorsun
oncesınde tanısıyormuydunuz
valla erkeklerde ben sunu bılırım askerde terkedılme durumu vardır onun psikolojısı olabılır bır sene beklemıstım eskıden ondan bılıyorm
bıde askerlıgı ne kadar daha

ben de 8 ay beklemiştim ilk başlarda tuhaf olması normal daha oturtamamıştır düzenini ondandır canım geçer yakında merak etme bir de uzman birliğine gidince telefon da alır yanına hepsinin elinde telefon var askerlik o konuda rahat artık acemiliğinin bitmesini bekle sonra daha güzel olacağına eminim :16:

Sıkma o güzel canını boş yere canım.
Benim abimin askerdeyken psikolojisi bozulmuştu.
Davranışları değişmişti,hatta bakışları bile..abimle çok samimiyizdir,bana bile çok soğuk davranırdı telefonlarda..
Kaldı ki biz ailesiyiz,sevgili ne yapmasın? çok zor şu askerlik dönemleri..
sen onun olabildiğince yanında olduğunu hissettir. seninle ilgili bir durum olmadığına eminim.
Rabbim tez kavuştursun inşallaahhhh:)

Davranışları değişmişti,hatta bakışları bile..abimle çok samimiyizdir,bana bile çok soğuk davranırdı telefonlarda..
sen onun olabildiğince yanında olduğunu hissettir. seninle ilgili bir durum olmadığına eminim.

insallah öyledir çok tesekkür ederim yorumarınız için :)

ben de 8 ay beklemiştim ilk başlarda tuhaf olması normal daha oturtamamıştır düzenini ondandır canım geçer yakında merak etme bir de uzman birliğine gidince telefon da alır yanına hepsinin elinde telefon var askerlik o konuda rahat artık acemiliğinin bitmesini bekle sonra daha güzel olacağına eminim :16:

insallah cok saol yorumun için :)

Öncelikle Allah kavuştursun =) Şuan erkek arkadaşının öyle olması o kadar normal ki.. Hiç bilmediği yerde daha önce tanımadığı insanlarla emir altında yaşamaya çalışıyor. Alışması zaman alacaktır elbette. Sen sakın üstüne alınma zamanla yoluna girer herşey bak arıyor da diyorsun.. Şimdi senin ona destek olman lazım anlayışlı karşılaman lazım. Ben her gece ağlardım ama ona belli etmezdim bana da çok soğuk gelirdi bazen ayrılmak istiyor gibi düşüncelerim bile oluyordu şimdi düşününce gülüyorum o hallerime =) Onlar orada nelere şahit oluyor ne koşullar altında yaşıyor. Sen içini ferah tut.

:) saol inşallah kavuscaz bu yorumdan sonra dusunmem artık bence güzel yorumun için tesekkürler :)

insallah güzel yorumun için tesekkürler :)

Canınızı sıkmayın ben anlattıklarınızda tuhaf bir soğukluk görmedim günde 6 kere arıyor buna şükür demek lazım bence çünkü orada aramak zor oluyor konuşmak zor oluyor bunu anlayışla karşılayın üzerine gitmeyin sevdiğinizin ailesiyle görmeye bile gitmişsiniz çağırmış soğusa hiç böyle bir şey yaparmıydı sizce :23:Zamanla alışacak usta birliğinde rahat ettikçe daha çok konuşacaksınız askerliği bitirmeye çalışacaksınız :112:

Askerde erkeklerin psikolojisi çoook farklı oluyor, kim bilir orada nasıl bir ortamda yaşıyor, günde 6 defa arıyormuş, seni çağırmış yanına daha ne olsun. Bence bu zor zamanında neden aramıyor neden soğuk davranıyor diye düşüneceğine ona karşı anlayışlı ol. Kapris bir erkeğin askerdeyken karşılaşmak isteyeceği en son şeydir bence... :19:

kesinlikle katılıyorum..bi de senin kaprislerinle uğraşmasın bence....

Dort aylik bir iliski icin cok fazla erken ailesiyle tanisip ziyaretine gitmen.neyse olan olmus da simdi ne desek bos bekleyip goreceksin.askerlik psikolojisi de olabilir, gozden irak gonulden irak olayi da olabilir.sabret azcik.

Back
X