• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğuk bır ınsanmıyım

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
118
Çorum
merhaba öncelikle kıymetli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaslar.sorunum şu insanlarla konuscak birşey bulamıyorum iletişim sorunum var çoğu zaman banane onun hayatından yada ogun oraya gittiysen ben ne yapayım gibi düşüncelere kapılıyorum konusmalar esnasında .eskiden nasılda eğlenceliydim bir sürü arkadas cevrem vardı cok mutluydum ama sımdı hıc kımse yok bişey oldu bana anlayamıyorum ınsanlar cıkarcı gelmeye basladı.kımseyle arkadaslık edebılıcek bırsey bulamıyorum dershaneye basladım ordada sonucta daha yenı ama hep ben konu acamaktan sıkıldım yanı sonucta ınsanlara yalvarıcak degılım benle konusun dıye biyerde bişeyler eksık ama olmuyo sonucta cevrede lazım o eskı gunlerımı cok ozledım ne yapmalıyım sızce?

merhaba öncelikle kıymetli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaslar.sorunum şu insanlarla konuscak birşey bulamıyorum iletişim sorunum var çoğu zaman banane onun hayatından yada ogun oraya gittiysen ben ne yapayım gibi düşüncelere kapılıyorum konusmalar esnasında .eskiden nasılda eğlenceliydim bir sürü arkadas cevrem vardı cok mutluydum ama sımdı hıc kımse yok bişey oldu bana anlayamıyorum ınsanlar cıkarcı gelmeye basladı.kımseyle arkadaslık edebılıcek bırsey bulamıyorum dershaneye basladım ordada sonucta daha yenı ama hep ben konu acamaktan sıkıldım yanı sonucta ınsanlara yalvarıcak degılım benle konusun dıye biyerde bişeyler eksık ama olmuyo sonucta cevrede lazım o eskı gunlerımı cok ozledım ne yapmalıyım sızce?

Belki de çevrenizdekilerle ilgili olumsuz davranışlar görmüş ve soğumuşsunuzdur. Elbet sizin de anlaşabileceğiniz kafa dengi birileri vardır sonuçta herkesle anlaşmak zorunda değilsiniz. Çıkarcılıktan bahsetmişsiniz belki de en büyük etken budur ve bu sizin insanlara olan güven duygunuzu sarsmıştır...

Canım seni derinden yaralayacak bir olay mı yaşadın? Çünkü eskiden böyle değilim demişsin, bir değişim varsa sebep de vardır. Belki farkında bile değilsindir, bilinçaltındadır. Kaç yaşındasın canım bir de? Belki depresyona girmişsindir. Olur böyle şeyler, çağımızın hastalığı malum. Ama kendini farkedebilmen çok güzel çoğu insan bunu yapamaz.

İnsanlar birşey anlattıgında banane diyorsunuz, yani sizi enterese etmiyor size bir katkısı olmadıgını düşünüyorsunuz ama insanlarda çıkarcı diyorsunuz.Bence düşünce yapınızı değiştirmelisiniz. İnsanlar kendileriyle alakalı şeyleri size anlatıyorsa bu belkide sizi ilgilendirdiğinden değilde onlar size değer verdiği içindir?

Son düzenleme:
Bence de bakis acini degistir. Insanlar sana yanasip birseyler anlatiyorsa o kadar da kotu bir durum yok demek ki. Sen banane sizden diye dusunuyorsan kendi asosyalliginden ya da o insanlari sevmediginden olabilir. Cunku sonucta insan arkadasiyla bir araya geldigi zaman durup fizik konusmuyor, gunluk muhabbetlerle basliyor sohbet.
Yakinindakileri sevemediysen elbet senin de sevebilecegin insanlari bulursun saniyorum. Ama herkesten banane diyorsan sorun baskalarinin cikarci olmasi degildir.

Canım seni derinden yaralayacak bir olay mı yaşadın? Çünkü eskiden böyle değilim demişsin, bir değişim varsa sebep de vardır. Belki farkında bile değilsindir, bilinçaltındadır. Kaç yaşındasın canım bir de? Belki depresyona girmişsindir. Olur böyle şeyler, çağımızın hastalığı malum. Ama kendini farkedebilmen çok güzel çoğu insan bunu yapamaz.

ben bıraz sorunlu bır aılede buyudum belkıde bundan kaynaklanıyordur aılemın akraba sorunlarıyla gectı cocuklugum hep 25 yasındayım canım umarım atlatırım bunu cunku ben gercekten boyle degıldım :(

Ben sıcak kanlıyım da ne oluyo boşver...
zaman ver kendine ve çevrendekilere,bence çok kafa dengi biri olmadığı için böyle tutuksun,eminim normalde sohbetine doyum olmuyor ve samimi birisin..
ve evet ben de kendimden örnek verecek olursam,medya sektöründeydim ve o kadar çok çevrem ve muhabbetlerim vardı ki..ama şimdi içimden gelmiyosa ne yeni girdiğim bi ortamda konuşuyorum,ne ortama ayak uydurabiliyorum,çoğu zaman yalnızım yada ailemleyim yani yapmacık olamıyorum ama gerçekten ortam iyiyse zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorum..

zaman değişti,gün geçtikçe insanlar daha maddeci olmaya başladı ve internet maalesef sohbetleri köreltti..suçu çok fazla kendinde arama ama relax ol ve kalbinin sesini dinle:)

Back
X