- 11 Nisan 2023
- 134
- 84
- 28
- Konu Sahibi Nisanur4221
Kızlar öncelikle bana lütfen kızmayın kırıcı olmayın.Daha önce bir flörtüm vardı konuşmayı kesmek istedi bende kabul ettim.Aradan bir buçuk ay kadar geçti.2 hafta kadar önce bana ulaşmaya çalıştı.Ayrılık süreci içerisinde hiçbir iletişimde bulunmadım kendimi geri çektim.Bana ulaştı özür diledi bazı sebeplerden bahsetti.Hayatımda kimse yoktu seninleyken de senden sonra da olmadı unutamıyorum vs. dedi.Ben buna inandım ne yazık ki.Biz buluştuk sevgili olduk.Aramizda cinsel bir şey olmadı çok keyifli vakit geçirdik gezdik eğlendik sohbet ettik.Cok üzerime düşüyordu ta ki 2 gün öncesine kadar.Daha 2 hafta önce barışıp sevgili olmuştuk bu kadar kısa sürede ne oldu derseniz hiçbir şey olmadı.En büyük hata benim biliyorum.Herkes 2. Bir şansı hak etmiyormuş bunu anladım.Sebebini sordum niye soğuksun vs klasik soğuk değilim lafları.Gece çok güzel iyi geceler diyip sabaha buz gibi uyandım.Ona hislerimi anlatan birkaç cümle bir şey yazdım bana görüldü attı.Bu zaman oldu hâlâ yazmadı.Gercekten hak ettim ben bunu böyle bir insana 2. Şansı vererek.Cok üzgünüm niye böyle olmuş olabilir