• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek tarafından ağır hakarete uğradım

Sana biri teklif etse kabul etmesen, bir kaç ay sonra kuzenini ekleyip konuşsa ne düşünürsün?
Eğer sapık gibi peşine takılmadıysa. Sıradan sağlıklı ve mantikli düşünebilen her insan "amaannn herkese yazıyor,beni ilgilendirmsz" der geçer erkekler her kıza yazıyor çünkü bu bunun arkadaşı,kuzeni buna yürümeyeyim demiyor. Kadın sohbet edince mi yanlış anlaşılacak ?

Vallahi koca internette kuzenine denk gelmenize inanmadım. Sosyal medyada bu kişileri de tanıyor olabilirsiniz diye öneri gelmiş olabilir. Her türlü uzak durun artık.

Adam sübyancı dememiş ki ,ne musallat oluyorsun dengin değil sohbet etmek için demiş. Kaldı ki kader ağlarını örmüşte çocuğu bulmuşsun falan bence önce kendine itiraf et sonra hazmedersin lafları.

Karşilaşma ihtimali düsük geliyor ama benim de lisedeyken problem yaşadigim, hatta cocuk o olaydan sonra okul degistirmişti o derece bir problem yaşadigim cocuk kuzenimi eklemişti. 🙂 Bilerek asla yapamaz, zaten konustuğu kişinin benim kuzenim oldugunu ogrenince kuzenimi direk silmişti. 😂😂😂 Denk gelebiliyor yani.

Bu arada cocuk size laf taşimiş belli ki, yerinizde olsam gidip hesap sormazdim. O velet sizinle çok konusmak istese laf tasiyacagina "sizin aranizdaki beni ilgilendirmez" der geçerdi.

Hesap sorarak hakarete ugramaya zemin hazirlamissiniz.

Eğer sapık gibi peşine takılmadıysa. Sıradan sağlıklı ve mantikli düşünebilen her insan "amaannn herkese yazıyor,beni ilgilendirmsz" der geçer erkekler her kıza yazıyor çünkü bu bunun arkadaşı,kuzeni buna yürümeyeyim demiyor. Kadın sohbet edince mi yanlış anlaşılacak ?
Kadın erkek haklarından girmeye çalışmayın inanın sizden 10 kat feministimdir .
Ama konu kadın erkek değil kişilik duruş meselesi bir önceki yorum da erkek yapar demedim o yapsa ne hissederdin dedim farkındaysanız ? Empati olay yani.
Benim yorumum ve şu cevabınızın alakası yoktur. Ben 22 yaşında bir hanımefendiye öneri vermek istedim geri kalan ne sizi ne beni alakalar etmez konuyu saptırmayın lütfen.

Kadın erkek haklarından girmeye çalışmayın inanın sizden 10 kat feministimdir .
Ama konu kadın erkek değil kişilik duruş meselesi bir önceki yorum da erkek yapar demedim o yapsa ne hissederdin dedim farkındaysanız ? Empati olay yani.
Benim yorumum ve şu cevabınızın alakası yoktur. Ben 22 yaşında bir hanımefendiye öneri vermek istedim geri kalan ne sizi ne beni alakalar etmez konuyu saptırmayın lütfen.
Ay yok kadin erkek haklarindan girmedim sadece normal olduğunu belirtmek istedim. Sağlıklı insan bôyle düsünmeli. Konudaki şahıslar sağlıksız,mantıksız

Tuhaf biri. Aranızda sanki 20 yaş var da sen de askıntılık yapıyorsun... Ne var yani ister sevgili olursun ister konuşursun kime ne, ona ne? Çocuğun kafa yapısı değişik iyi ki de olmamışsınız. Siz bunu yapan sevgilisine neler der düşünemiyorum :(

Bundan bikaç ay önce okulda birini beğeniyodum bu yüzden yanaşmaya çalıştım mesaj attım falan karşı taraf yüz vermedi. Ben de daha zorlamadım uzaklaştım anca okul dışında yolda vs görünce 1-2 kez selam verdim sadece bir kere de derslerle alakalı mesaj attım bunların dışında kendisine hiçbir yanaşma girişiminde bulunmadım. Bu kişi daha sonradan sevgili yaptı kendine zaten. Neyse twitter hesabımda insanlarla rastgele takipleşirim, instagram yalnızca tanıdıklarımla takipleşmiyorum. Bayağı bir zaman öncesinde takipleştiklerimden biri benim de izlediğim şeyler hakkında tweet atmıştı ben de dm yazdım aa sen de izliyor musun böyle böyle tanıştık. Çocuk 18 yaşında olduğunu söyledi bu arada ben de 22’yim ama hiçbir şekilde farklı tarzda bir şey yazmadım kendisine, izlediğimiz şeyi konuştuk üniversite hayatını falan anlattım bu yani, instagramdan da takipleştik hiç farklı gözle bakmadım yeri gelir 35 yaşında insanla da konuşurum 15 yaşında insanla da. Derken meğerse bu çocuk o diğer şahsın kuzeniymiş ama benim hiç haberim yoktu. Diğer şahıs instagramdan çocuğun beni takip ettiğini görüyor, çocuğa direkt bunu nerden tanıyorsun, konuşma bununla engelle falan demiş. Muhtemelen onun için kuzenine yazdığımı zannetti, ben de direkt kendisine mesaj attım “ne hakla benim hakkımda birine direkt hüküm verirsin? Ben senin çevrenin listesini çıkarmadım ya” falan yazdım “ne bana ne de çevremden kimseye yazma kadınsın diye bişey demiyorum beni zorlama“ gibi şeyler söyledi üstüne de “bundan sonra da kendinden 4-5 küçük çocuklara yazma” diyerek beni iğrenç bir ithamla suçladı bu lafı yüzünden kendimi çok kötü hissettim. Aylar önce yanaşmaya çalışmıştım bitti gitti kuzeninden ötürü şimdi bana böyle laflar kullanması çok ağır değil mi? bi erkek bi insanı neden sübyancılıkla suçlar ki?
konudaki herkes 12 yaşında gibi :dondurma: yanaşma girişiminde bulunmadım demişsin ama ama besbelli niyetini anlamış ve yüz vermemiş o kişi.twitter hesabından random insanlarla takipleşmeyi anlarım ok anonim goy goy sayfası fav'lar rt'ler havada uçar ama her önüne gelenle arkadaş olup konuşmak çok saçma.yani 22 yaşındaymışsın artık yaşının olgunluğuna eriş bence hiç alakan olmayan 15 yaşında çocukla ya da ne olduğu belirsiz koca koca adamlarla işin olması günümüzde doğru değil.bu kadar online insanlarla konuşan birinin de stalk nedir bilmezmişçesine gerçekten kuzeni olduğunu bilmediğine ben bile inanmadım.konuda ağır hakaret diye bişey görmedim kendi kendine anlamlar çıkartma.

Bundan sonra 4-5 yas kucuk cocuklara yazma derken? Emredersin deseydin baska emri var miymis. 4 yas kucuk biriyle konusulmuyor muymus ayrica sanki 30 yas kucuk der gibi. Takma kafana istedigini yapar istediginle konusursun istediginle konusmazsin.

82 milyonun içerisinden ne hikmetse hoşlandığın kişinin kuzeniyle rastgele (!!!) takipleşiyorsun. Bunu kardeşime söylesem o bile inanmaz.

Önce tweet attı diyorsunuz çocuk sonra ınstagramdan takip etttiğimi farketmiş diyorsunuz.Twitter da yazışırken ınstagrama neden eklediniz hadi eklediniz tutup beğendiğiniz çocuk kuzeninin kimleri takip ettiğini mi inceliyor da sizi fark edecek de laf söyleyecek.Kusura bakmayın ama kocaa twitter da tutup o kişinin kuzenine tesadüfen denk gelmek de ayrı gariplik kim olsa inanmaz bizi de yemeyin yani

Bundan bikaç ay önce okulda birini beğeniyodum bu yüzden yanaşmaya çalıştım mesaj attım falan karşı taraf yüz vermedi. Ben de daha zorlamadım uzaklaştım anca okul dışında yolda vs görünce 1-2 kez selam verdim sadece bir kere de derslerle alakalı mesaj attım bunların dışında kendisine hiçbir yanaşma girişiminde bulunmadım. Bu kişi daha sonradan sevgili yaptı kendine zaten. Neyse twitter hesabımda insanlarla rastgele takipleşirim, instagram yalnızca tanıdıklarımla takipleşmiyorum. Bayağı bir zaman öncesinde takipleştiklerimden biri benim de izlediğim şeyler hakkında tweet atmıştı ben de dm yazdım aa sen de izliyor musun böyle böyle tanıştık. Çocuk 18 yaşında olduğunu söyledi bu arada ben de 22’yim ama hiçbir şekilde farklı tarzda bir şey yazmadım kendisine, izlediğimiz şeyi konuştuk üniversite hayatını falan anlattım bu yani, instagramdan da takipleştik hiç farklı gözle bakmadım yeri gelir 35 yaşında insanla da konuşurum 15 yaşında insanla da. Derken meğerse bu çocuk o diğer şahsın kuzeniymiş ama benim hiç haberim yoktu. Diğer şahıs instagramdan çocuğun beni takip ettiğini görüyor, çocuğa direkt bunu nerden tanıyorsun, konuşma bununla engelle falan demiş. Muhtemelen onun için kuzenine yazdığımı zannetti, ben de direkt kendisine mesaj attım “ne hakla benim hakkımda birine direkt hüküm verirsin? Ben senin çevrenin listesini çıkarmadım ya” falan yazdım “ne bana ne de çevremden kimseye yazma kadınsın diye bişey demiyorum beni zorlama“ gibi şeyler söyledi üstüne de “bundan sonra da kendinden 4-5 küçük çocuklara yazma” diyerek beni iğrenç bir ithamla suçladı bu lafı yüzünden kendimi çok kötü hissettim. Aylar önce yanaşmaya çalışmıştım bitti gitti kuzeninden ötürü şimdi bana böyle laflar kullanması çok ağır değil mi? bi erkek bi insanı neden sübyancılıkla suçlar ki?
Cok fena denk gelmiş yaa.Sen bundan sonra onun yuzune bile bakma ama olurda denk gelir konusma durumunuz olursa durumu acikla.Bence gerek yok ama senin icin rahat etmemis gibi

Önce tweet attı diyorsunuz çocuk sonra ınstagramdan takip etttiğimi farketmiş diyorsunuz.Twitter da yazışırken ınstagrama neden eklediniz hadi eklediniz tutup beğendiğiniz çocuk kuzeninin kimleri takip ettiğini mi inceliyor da sizi fark edecek de laf söyleyecek.Kusura bakmayın ama kocaa twitter da tutup o kişinin kuzenine tesadüfen denk gelmek de ayrı gariplik kim olsa inanmaz bizi de yemeyin yani
Ben sizi niye yiyeyim ki? İnanmıyorsanız özelden sosyal medya hesabımı vereyim takip ettiklerimin liste sıralamasından gerçekten uzun zamandır takipleştiğimizi görürsünüz kendisiyle. Aynı okulda olduğum insanın çevresine yanaşmak istedem arkadaşları varken kuzeniyle konuşmamın hangi mantığı var söyler misiniz? Konuştuğum çocuk belki de direkt kendisi söyledi ama kuzeninin instagramdan gördüğünü diyor o kısmı ben de bilmiyorum bana söylenen o.

Yanlız herkes rastgele olamaz demiş gayette oluyor.En son 10 sene önce gördüğüm insanın kuzenini takip etmişim.Ne bileyim kuzeni olduğunu alnında yazmıyor.Soyad farklı tip benzemiyor vs.

milyonların kullandığı twitterda hoşlanılan adamın kuzenine denk gelmek ve olayı instagrama taşımak... kim olsa bir düşünür.. olaylar anlattığınız gibi mi cidden yoksa obsesif hareketler oldu mu ?

instagramdan da takipleştik hiç farklı gözle bakmadım yeri gelir 35 yaşında insanla da konuşurum 15 yaşında insanla da
Sen bu konusma isini biraz sinirla. Tanimadiklarinla konusma mesela. Sosyal medyada onune gelenle yazisinca kimse sosyal olmuyor.
O sahislarin da her ikisini de engelle.

Back
X