Soğuk davranan sevgiliye nasıl davranmalı?

Bu günler böyle ciddi konuşmalar yapmak için hiç uygun zamanlar değil, eve kapandık, bunaldık psikolojik olarak zorlu süreçlerden geçiyoruz. Ücretsiz izne çıkarılmış yarın işi gücü ne olacak belirsiz kafasında bin düşünce geçiyordur, maddi olarak sıkıntıdadır vs, siz de onu çok darlamadan günlük mesajlaşmalarınızı yapın ne çok sıkboğaz edin ne çok boşlayın kendinize uğraşlar bulun ki sürekli takıp bu konuyu düşünmeyin, bu günler geçsin bi sağlıklı güzel günleri görelim düzelecek her şey ben inanıyorum

Siz de bu dönemde mi ayrıldınız çok önceden mi? Size ne kadar süre soğuk yaptı?
Bu dönemde ayrıldık evet geçen haftaydı
Onda Karantina olayı başlayana kadar gayet iyiydik samimiydik hergün konuşur mesajlaşırdık bir anda araya soğukluk girdi herşey 1 hafta içinde oldu bende ilk önce nedenini anlamadım durumu farkedincede inadına ne oluyor ne oldu diye sordum durdum hatta İstediğim cevapları alamayınca da tribe girip bitirdiğime yönelik mesaj attım sonuç bi cevap bile vermedi
Bununla ilgili bende burda konu açtım:) çoğunluk olarak cevaplar karşı tarafı bunalttığım yönündeydi
o yüzden en iyisi sen biraz geri çekil bekle bakalım zamanla işin aslı çıkar zaten ortaya

Seven insan kesinlikle soğuk davranmaz, canı sıkkınsa sizinle paylaşır sizi ihmal etmez daha çok arar kaldı ki artık araya mesafeler girdi.. aman el üstünde tutayım diye titrer..normal olan bu

bir çok kişi karantinaya girince eski anıları depreşti ve eskilere dönüş yapan çok oldu umarım öyle birşey degildir..

Bu zamanda , herkes bunalmış ve psikolojisi bozulmuşken, karşı taraftan fazla bir beklentiye girmemek lazım. Konunuzu okumadım ama böyle bir zamanda bana ilgi göstermiyorsun, soğuksun deyip trip atıp kavga çıkardıysanız haksızsınız.

sevgilim beraberliğimizin ilk 4 ayında işsizdi o kadar gıcık bi yapıya sahipti ki mesajlaşmıyor yanıma gelmek istemiyor agrasif ama yinede neşeli görünmeye çalışıyor falan bende darlıyodum niye konuşmuyosun gelmiyosun yanıma niye mesajlaşmıyoruz diye. Erkeğim ve beş kuruş param yok iş bulamıyorum kadın için aynı olmaz ama bi erkek için işsizlik çok moral bozucu anlayışlı ol demişti. Hele şuan çok zor bir süreç sürekli mesaj ve ilgi bekleme arada ara pozitif ol (neşe olarak) :) zaten sürekli ne konuşulur napıyosun oturuyorum sen oturuyorum e daha işte oturuyorum yiyorum yatıyorum bu kadar :) Kendini meşgale bul takmamaya çalış.

ya o adamın taktikleri efsane ah bi de uygulamayı başarabilsem gerçekten her dediği işe yarıyo mu acaba ama ya
2 tane mesaj taktiği vardı uyguladım, işimi gördü

Bütün videolarını izliyorum durumumla alakalı olsun-olmasın, gayet mantıklı geliyor. Bence değindiği esas nokta kendini merkeze alarak ilişkiyi yaşamak.

Sen neden uygulamayı başaramıyorsun? :/

evet kesinlikle o.
aslında çok da denemedim, videolarına sardığım bi dönemlerde hayatıma giren bir iki kişi için taktik olarak kullanayım dedim sonra da "ayy ben gelemem bu kadar derin derin plan yapmasa sal gitsin" dedim ve adamları da saldım bakalım next adaylarda denerim artık hahaha

Üstünden 2 sene geçmiş güzel haberlerinizi yazarsınız inşallsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…