Sevgilimle uzak şehirlerdeyiz corona yüzünden yüzyüze görüşemiyoruz. Neredeyse 1 aydır bana soğuk davranıyor. Eskisi gibi ilgili değil. Bütün bir gün sadece günaydın aşkım mesajı yazıyor. Içerisinde sevgili olduğumuzu belirten tek cümle bu. Onun dışında ben aramasam aramıyor. Nasılsın ne yapıyorsun, özledim seviyorum tarzı şeyler demiyor. Sadece arada arkadaşıymış gibi soğuk 1 2 mesaj atıyor karikatür tarzı şeyler gönderiyor. 1 aydır ikimiz de evde karantinadayız. Şirketi onu ücretsiz izne çıkardı çalışamıyor. Hep bu yüzden canı sıkkındır o yüzden böyledir düzelir dedim. Ama bi insan sevgilisine de bu kadar soğuk olur mu? Ne yapmam lazım inanın bilmiyorum. Günlerdir arada kendi kendime ağlıyorum benden soğudu ayrılmak istiyor sanırım diye. Bu olaylar olmasaydı bu ay ailesi istemeye gelecekti. Birlikte mutluyduk. Nasıl böyle olduk bilmiyorum. O soğuk oldukça ben sıcak oldum işe yaramadı. Şimdi ben de ona soğuk davranıyorum onun bana yaptığı gibi. Sadece günaydın ve gerekmedikçe konuşmuyorum. Bakalım belki böyle kendine gelir diyorum. Ne olur nasil davranmam gerektiğini soyleyin. Konuş derseniz soğudum demesinden ve ayrilacagimizdan korkuyorum
ama böyle giderse mecbur konusacagim ve malesef ayrılırız gibi. Ayrılmadan o noktaya gelmeden bu işi düzeltmenin yolu yok mudur? Gerçekten seviyorum onu. Eskisi gibi olalım istiyorum. Ben de ona soğuk mu davranayım ne yapayım kızlar? Bu durumu daha önce yaşayanlar var mı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.