O ameliyattan sonra oluşmuş basit kistlerden olabilir farklı bi şey olsa illa ameliyatta farkederlerdi diye düşünüyorum
Bilmez miyim enfeksiyon zor ağrısı acısı, ateşi, halsizliği
Bağışıklık düşüyor ya biraz da ondan oluyor kolay mı koca ameliyat. Bir de sen kaç gün bi şey yiyip içemedin iyice düştü. Hastaneden sonra bool vitaminli şeyler ye iç dinlen güzelce hiç kalkma
Benim arkadaşım var. Sarımsağı hiç yemiyor hiçbirşey de.Turşu yaparken bile sirkeyi bol koyuyor, sarmısak koymuyor. Eşi kaynanasına gidince evde yiyemiyor bari burada yesin diye yediriyormuş, eşiyle hep tartışıyormuş
Benim arkadaşım var. Sarımsağı hiç yemiyor hiçbirşey de.Turşu yaparken bile sirkeyi bol koyuyor, sarmısak koymuyor. Eşi kaynanasına gidince evde yiyemiyor bari burada yesin diye yediriyormuş, eşiyle hep tartışıyormuş
Dün eşime diyorum tansiyonum düşük tuz getir dedim. Diyor sarımsak getireyim Dedim ne güzel kokarımYutarsın diyor
Ama gerçekten antibiyotik daha sık kullanmam lazım
Dün eşime diyorum tansiyonum düşük tuz getir dedim. Diyor sarımsak getireyim Dedim ne güzel kokarımYutarsın diyor
Ama gerçekten antibiyotik daha sık kullanmam lazım