deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.688 108.506 598 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.341 -cantanem- .!.: Urfadayım, gel beklerim Genişletmek için tıkla... Urfa çok uzakmış,çiğ bulgura salça katıp kemirsem mi ne yapsam
-cantanem- .!.: Urfadayım, gel beklerim Genişletmek için tıkla... Urfa çok uzakmış,çiğ bulgura salça katıp kemirsem mi ne yapsam
ervanazlim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2015 5.122 11.797 248 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.342 deynepnaz .!.: Nomıssız güzel yapmış Genişletmek için tıkla... Hem deee ne güzeeell içim gitti ya bu kategori çok zorlu hepsi birbirinden güzel
deynepnaz .!.: Nomıssız güzel yapmış Genişletmek için tıkla... Hem deee ne güzeeell içim gitti ya bu kategori çok zorlu hepsi birbirinden güzel
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.352 155.065 898 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.343 deynepnaz .!.: Urfa çok uzakmış,çiğ bulgura salça katıp kemirsem mi ne yapsam Genişletmek için tıkla... Olabilir mi bilemedim
deynepnaz .!.: Urfa çok uzakmış,çiğ bulgura salça katıp kemirsem mi ne yapsam Genişletmek için tıkla... Olabilir mi bilemedim
ervanazlim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2015 5.122 11.797 248 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.344 -cantanem- .!.: Teşekkür ederim canım, sen ne yaptın? Yaptın mı tarifleri :) Urfadayım, gel beklerim Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ya benim tarifim gelecek ama süslerim ve sunum eksik aklımada tam oluşturamadım sizin sunumları görünce benim ki pek şey durmayacak gibi geliyor
-cantanem- .!.: Teşekkür ederim canım, sen ne yaptın? Yaptın mı tarifleri :) Urfadayım, gel beklerim Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ya benim tarifim gelecek ama süslerim ve sunum eksik aklımada tam oluşturamadım sizin sunumları görünce benim ki pek şey durmayacak gibi geliyor
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.688 108.506 598 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.345 ervanazlim .!.: Hem deee ne güzeeell içim gitti ya bu kategori çok zorlu hepsi birbirinden güzel Genişletmek için tıkla... Bari biriniz kötü yapsaydınız be,hepinizin tarifleri çok iddialı,çekilsem mi ne yapsam ,yine sonuncu olmaktan korkuyorum
ervanazlim .!.: Hem deee ne güzeeell içim gitti ya bu kategori çok zorlu hepsi birbirinden güzel Genişletmek için tıkla... Bari biriniz kötü yapsaydınız be,hepinizin tarifleri çok iddialı,çekilsem mi ne yapsam ,yine sonuncu olmaktan korkuyorum
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.352 155.065 898 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.346 ervanazlim .!.: Ya benim tarifim gelecek ama süslerim ve sunum eksik aklımada tam oluşturamadım sizin sunumları görünce benim ki pek şey durmayacak gibi geliyor Genişletmek için tıkla... Benimki o an doğaçlama gelişiyor. Tabi görsel olarak sunum araştırıyorum
ervanazlim .!.: Ya benim tarifim gelecek ama süslerim ve sunum eksik aklımada tam oluşturamadım sizin sunumları görünce benim ki pek şey durmayacak gibi geliyor Genişletmek için tıkla... Benimki o an doğaçlama gelişiyor. Tabi görsel olarak sunum araştırıyorum
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.352 155.065 898 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.347 deynepnaz .!.: Bari biriniz kötü yapsaydınız be,hepinizin tarifleri çok iddialı,çekilsem mi ne yapsam ,yine sonuncu olmaktan korkuyorum Genişletmek için tıkla... Katıl katıl, amaç eğlenmek değil mi
deynepnaz .!.: Bari biriniz kötü yapsaydınız be,hepinizin tarifleri çok iddialı,çekilsem mi ne yapsam ,yine sonuncu olmaktan korkuyorum Genişletmek için tıkla... Katıl katıl, amaç eğlenmek değil mi
Makyajkolik13 ❤❤❤ SÜSLÜ ŞEF ❤❤❤ Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2016 4.806 14.268 208 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.348 deynepnaz .!.: Urfa çok uzakmış,çiğ bulgura salça katıp kemirsem mi ne yapsam Genişletmek için tıkla... Yaa çok tatlısın abla Espri açığımızı tamamlıyorsun
deynepnaz .!.: Urfa çok uzakmış,çiğ bulgura salça katıp kemirsem mi ne yapsam Genişletmek için tıkla... Yaa çok tatlısın abla Espri açığımızı tamamlıyorsun
ervanazlim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2015 5.122 11.797 248 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.349 -cantanem- .!.: Benimki o an doğaçlama gelişiyor. Tabi görsel olarak sunum araştırıyorum Genişletmek için tıkla... Valla bana kalsa şöyle güzel güzel tabaklar alırım sırf bu yarışma için hatta profesyonel çekim bile yaptırırım daaaa çok şey etmek istemiyorum
-cantanem- .!.: Benimki o an doğaçlama gelişiyor. Tabi görsel olarak sunum araştırıyorum Genişletmek için tıkla... Valla bana kalsa şöyle güzel güzel tabaklar alırım sırf bu yarışma için hatta profesyonel çekim bile yaptırırım daaaa çok şey etmek istemiyorum
Makyajkolik13 ❤❤❤ SÜSLÜ ŞEF ❤❤❤ Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2016 4.806 14.268 208 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.350 ervanazlim .!.: Ya benim tarifim gelecek ama süslerim ve sunum eksik aklımada tam oluşturamadım sizin sunumları görünce benim ki pek şey durmayacak gibi geliyor Genişletmek için tıkla... Yaparsın kuzum niye yapamayasın, yapılanlar fikir olsun elinden geldiğince yapmalısın bence :) sunum için ışıklı ortam tercih et balkon favorimiz
ervanazlim .!.: Ya benim tarifim gelecek ama süslerim ve sunum eksik aklımada tam oluşturamadım sizin sunumları görünce benim ki pek şey durmayacak gibi geliyor Genişletmek için tıkla... Yaparsın kuzum niye yapamayasın, yapılanlar fikir olsun elinden geldiğince yapmalısın bence :) sunum için ışıklı ortam tercih et balkon favorimiz
ervanazlim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2015 5.122 11.797 248 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.351 deynepnaz .!.: Bari biriniz kötü yapsaydınız be,hepinizin tarifleri çok iddialı,çekilsem mi ne yapsam ,yine sonuncu olmaktan korkuyorum Genişletmek için tıkla... Merak ettim senin mezeyi :) Emin’im iddalıdir
deynepnaz .!.: Bari biriniz kötü yapsaydınız be,hepinizin tarifleri çok iddialı,çekilsem mi ne yapsam ,yine sonuncu olmaktan korkuyorum Genişletmek için tıkla... Merak ettim senin mezeyi :) Emin’im iddalıdir
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.688 108.506 598 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.352 Bana tembel işi karnıbahar tarifi verecek olan var mı?Kızartıp ,una bulayıp yoğurtlamaya üşeniyorum da
Bana tembel işi karnıbahar tarifi verecek olan var mı?Kızartıp ,una bulayıp yoğurtlamaya üşeniyorum da
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.688 108.506 598 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.353 Makyajkolik13 .!.: Yaparsın kuzum niye yapamayasın, yapılanlar fikir olsun elinden geldiğince yapmalısın bence :) sunum için ışıklı ortam tercih et balkon favorimiz Genişletmek için tıkla... Hava kapalı olduktan sonra balkona değil çatıya çıksak etki etmez bence
Makyajkolik13 .!.: Yaparsın kuzum niye yapamayasın, yapılanlar fikir olsun elinden geldiğince yapmalısın bence :) sunum için ışıklı ortam tercih et balkon favorimiz Genişletmek için tıkla... Hava kapalı olduktan sonra balkona değil çatıya çıksak etki etmez bence
ervanazlim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2015 5.122 11.797 248 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.354 Makyajkolik13 .!.: Yaparsın kuzum niye yapamayasın, yapılanlar fikir olsun elinden geldiğince yapmalısın bence :) sunum için ışıklı ortam tercih et balkon favorimiz Genişletmek için tıkla... Valla az kıyıdan köşeden bakınıyorum sunumlara :) ne yapsam mezelerimi alıp göle mi götürsem şöyle göl manzaralı bir çekim
Makyajkolik13 .!.: Yaparsın kuzum niye yapamayasın, yapılanlar fikir olsun elinden geldiğince yapmalısın bence :) sunum için ışıklı ortam tercih et balkon favorimiz Genişletmek için tıkla... Valla az kıyıdan köşeden bakınıyorum sunumlara :) ne yapsam mezelerimi alıp göle mi götürsem şöyle göl manzaralı bir çekim
Makyajkolik13 ❤❤❤ SÜSLÜ ŞEF ❤❤❤ Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2016 4.806 14.268 208 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.355 deynepnaz .!.: Bana tembel işi karnıbahar tarifi verecek olan var mı?Kızartıp ,una bulayıp yoğurtlamaya üşeniyorum da Genişletmek için tıkla... Haşlayıp üzerine kaşar koyup fıtına atsan :)
deynepnaz .!.: Bana tembel işi karnıbahar tarifi verecek olan var mı?Kızartıp ,una bulayıp yoğurtlamaya üşeniyorum da Genişletmek için tıkla... Haşlayıp üzerine kaşar koyup fıtına atsan :)
ervanazlim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2015 5.122 11.797 248 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.356 deynepnaz .!.: Bana tembel işi karnıbahar tarifi verecek olan var mı?Kızartıp ,una bulayıp yoğurtlamaya üşeniyorum da Genişletmek için tıkla... Ben poşette yaptım çok güzel olmuştu
deynepnaz .!.: Bana tembel işi karnıbahar tarifi verecek olan var mı?Kızartıp ,una bulayıp yoğurtlamaya üşeniyorum da Genişletmek için tıkla... Ben poşette yaptım çok güzel olmuştu
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.688 108.506 598 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.357 ervanazlim .!.: Valla bana kalsa şöyle güzel güzel tabaklar alırım sırf bu yarışma için hatta profesyonel çekim bile yaptırırım daaaa çok şey etmek istemiyorum Genişletmek için tıkla... Ben de geçen gün şık tabak alayım dedim ,hoşuma gitti ,fiyatını görünce evdekiler de güzel kii dedim ,pahalı olduğundan değil yani
ervanazlim .!.: Valla bana kalsa şöyle güzel güzel tabaklar alırım sırf bu yarışma için hatta profesyonel çekim bile yaptırırım daaaa çok şey etmek istemiyorum Genişletmek için tıkla... Ben de geçen gün şık tabak alayım dedim ,hoşuma gitti ,fiyatını görünce evdekiler de güzel kii dedim ,pahalı olduğundan değil yani
Makyajkolik13 ❤❤❤ SÜSLÜ ŞEF ❤❤❤ Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2016 4.806 14.268 208 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.358 deynepnaz .!.: Hava kapalı olduktan sonra balkona değil çatıya çıksak etki etmez bence Genişletmek için tıkla... Bende kapalı havada yaptım hali ortada
deynepnaz .!.: Hava kapalı olduktan sonra balkona değil çatıya çıksak etki etmez bence Genişletmek için tıkla... Bende kapalı havada yaptım hali ortada
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.352 155.065 898 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.359 deynepnaz .!.: Hava kapalı olduktan sonra balkona değil çatıya çıksak etki etmez bence Genişletmek için tıkla... Balkonda çektim ve hava yağmurlu. Eşimle tartışmaya kadar gitti iş. Evde çek diyor, kabul etmedim. masayı balkona aldırdım zorla
deynepnaz .!.: Hava kapalı olduktan sonra balkona değil çatıya çıksak etki etmez bence Genişletmek için tıkla... Balkonda çektim ve hava yağmurlu. Eşimle tartışmaya kadar gitti iş. Evde çek diyor, kabul etmedim. masayı balkona aldırdım zorla
Makyajkolik13 ❤❤❤ SÜSLÜ ŞEF ❤❤❤ Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2016 4.806 14.268 208 11 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.360 ervanazlim .!.: Valla az kıyıdan köşeden bakınıyorum sunumlara :) ne yapsam mezelerimi alıp göle mi götürsem şöyle göl manzaralı bir çekim Genişletmek için tıkla... Yaparsın inanıyorum, kadınların elinden gelmeyen iş yok maşallah :) Göl iyi fikir de üşürsün kuzum
ervanazlim .!.: Valla az kıyıdan köşeden bakınıyorum sunumlara :) ne yapsam mezelerimi alıp göle mi götürsem şöyle göl manzaralı bir çekim Genişletmek için tıkla... Yaparsın inanıyorum, kadınların elinden gelmeyen iş yok maşallah :) Göl iyi fikir de üşürsün kuzum