En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim canım, sen ne yaptın? Yaptın mı tarifleri :)

Urfadayım, gel beklerim
Teşekkür ederim
Ya benim tarifim gelecek ama süslerim ve sunum eksik aklımada tam oluşturamadım sizin sunumları görünce benim ki pek şey durmayacak gibi geliyor

Benimki o an doğaçlama gelişiyor. Tabi görsel olarak sunum araştırıyorum
Valla bana kalsa şöyle güzel güzel tabaklar alırım sırf bu yarışma için hatta profesyonel çekim bile yaptırırım daaaa çok şey etmek istemiyorum

Ya benim tarifim gelecek ama süslerim ve sunum eksik aklımada tam oluşturamadım sizin sunumları görünce benim ki pek şey durmayacak gibi geliyor
Yaparsın kuzum niye yapamayasın, yapılanlar fikir olsun elinden geldiğince yapmalısın bence :) sunum için ışıklı ortam tercih et balkon favorimiz

Yaparsın kuzum niye yapamayasın, yapılanlar fikir olsun elinden geldiğince yapmalısın bence :) sunum için ışıklı ortam tercih et balkon favorimiz
Valla az kıyıdan köşeden bakınıyorum sunumlara :) ne yapsam mezelerimi alıp göle mi götürsem şöyle göl manzaralı bir çekim

Valla bana kalsa şöyle güzel güzel tabaklar alırım sırf bu yarışma için hatta profesyonel çekim bile yaptırırım daaaa çok şey etmek istemiyorum
Ben de geçen gün şık tabak alayım dedim ,hoşuma gitti ,fiyatını görünce evdekiler de güzel kii dedim ,pahalı olduğundan değil yani

Valla az kıyıdan köşeden bakınıyorum sunumlara :) ne yapsam mezelerimi alıp göle mi götürsem şöyle göl manzaralı bir çekim
Yaparsın inanıyorum, kadınların elinden gelmeyen iş yok maşallah :) Göl iyi fikir de üşürsün kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…