Şu an asılacak çamaşır var üşeniyorum asmaya ,çaresi nedir?
Banyoda mutfak halısını yıkadım ,canım değerli olduğundan sıcak suyla yıkadım ,yine de ayağım üşüyor,yerimden kalkasım yok
Eşlere diyemiyorsun da yarışma için aldığını Eşime yarışma için desem hemen alır da işin ucunda beğenilmezse eşe rezil olmak ta var Eşimle çıkınca çaktırmadan alışverişe atıyorum sepete karambole geliyor
Geçmiş olsun canım ,kafayı dr nin dediklerine de verenezsin ,Allah kolaylık versin
Valla bu daha disarda doktoru beklerken olan maceralarimiz icerdekiler ayri bi komedidoktorla konusuyorum kucagimdaki habire yuzumu kendine cevirip anne anne anne diyo
Banyoda mutfak halısını yıkadım ,canım değerli olduğundan sıcak suyla yıkadım ,yine de ayağım üşüyor,yerimden kalkasım yok
Buralardayım canım ama işte pcye geçme vaktim veya imkanım olmuyor.Telefondan yazmayı sevmiyorum ve şekilde görüldüğü gibi telefon donuyor ve yazmadan boş gidiyor