Soğuk muyum çekingen mi ?

Tug3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
10
9
1
Selam kızlar. Bir derdim var bakın hele
Yeni tanıştığım insanların samimi olduktan sonra " ilk başta ben seni pek sevmemiştim, çok soğuk, kibirli gibiydin, sana ısınamadım, samimi olmaya çekindim" gibi cümlelerinden çok sıkıldım. Aslına bakarsanız çok insan canlısıyımdır, sosyalleşmeyi severim. Ama sanırım çekingenliğimden dolayı insanlara samimiyetimi geçiremiyorum. Mimiklerim, tavırlarım insanlara soğuk geliyor olmalı ki hemen kaynaşamıyorum. Ben de fazla atılgan biri değilim, karşımdaki insan da benim gibiyse iki buz kütlesi oluveriyoruz. Ama samimi olup alıştıktan sonra "aslında çok tatlısın, alçakgönüllüsün ama sevgini gösteremiyorsun" diyorlar. Sevdiğim insanlara sarılmak, öpmek, tatlı dilli olmak istiyorum ama çekiniyorum. Bunu aşmam için ne yapmam gerek, beni engelleyen şey ne bilmiyorum. Çok fazla arkadaşım var ama her seferinde yeni biri olunca en başa dönüyorum. Bunun bir yolu yordamı yok mu allah aşkına ? Yoksa can çıkar huy çıkmaz hesabı ömür boyu böyle mi olacak ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Aslında en iyisini yapıyorsun , birden viçviç olmamak iyidir

Bu senin yaradılışın bence ,değiştirme değişmez

Böyleyken de sen beni sevmiyosun laflarından başım ağrıyo inan ki :)

en iyisi böyle olman gördüğü dakika kırk yıldır tanıyormuş gibi samimi davrananlar asıl bana yapmacık geliyor. Huyun buysa değiştiremezsin.

canim bende su an hastanedeyim refakatci olarak diger hasta yakinlari bir arada oturuyo konusuyo ben geriden onlara bakiyorum sorun bende mi bilmiyorum ki sessiz biriyim genelde ondan mi kaynaklaniyo acaba insanlarla kaynasamiyorum hemen bu sorunu nasil asariz bende bilmiyorum

Böyleyken de sen beni sevmiyosun laflarından başım ağrıyo inan ki :)
Aman ya salla bana da çok diyolardı ama ben bunu hiç dert etmedim.. ben zaten ömrüm boyunca o ne der bu ne düşünür diye kendimi kısıtlamadım.. hayat benim ve benim mutlu bi şekilde yaşamam önemli olan.. değişsen yine yaranamazsın bi de açık kapı buldukları için ilk fırsatta bi patavatsızlık edip ya kırarlar ya üzerler.. o yüzden böylesi iyi

Geçmiş olsun Rabbim şifalar versin demek istedim

Bende oyleyim boyle olmaktan gurur duyuyorum. Insanlara sevecen yaklassan opsen gulsen etsen arkandan konusmayacagi ne malum. Once tartarim sonra derimki bu guvenilir...
Once soguk guvenirsem sicak kanli olurum.
Her onume gelene sicak davransaydim ohoo vay halime benim

Geçmiş olsun allah acil şifalar versin hastanıza. Vallahi ben de anlamadım ben de olsam sıkıntıdan patlasam da kaynaşamam aralarına. Ne kötü huy

İş güvenmeye gelirse zaten şans işi insanlar iyi oyuncu malesef :)

İş güvenmeye gelirse zaten şans işi insanlar iyi oyuncu malesef :)

Guven derken insanin bir bakisindan bir lafindan anlarsin ya ortama girdikce ondan bahsediyorum. Bende birine karsi once soguktum. Sonra biraz isindim biraz guleryuzle sohbet ettim bir laf etti igirti oldum simdi cook sogugum mesela

Guven derken insanin bir bakisindan bir lafindan anlarsin ya ortama girdikce ondan bahsediyorum. Bende birine karsi once soguktum. Sonra biraz isindim biraz guleryuzle sohbet ettim bir laf etti igirti oldum simdi cook sogugum mesela

Genel anlamda ben de öyleyim yani özellikle dikkat ediyorum mesafeli olmaya. Aslında anlatmaya çalıştığım şuydu; samimi olduğum insanlara içimden geldiği gibi davranamamam. Tabiki kendini korumak anlamında iyi bişey. Ama şöyle düşünüyorum, onlar bana sevgilerini bu şekilde gösterirken benden donuk tavırlar görmek onları üzüyo, ben de aynı şekilde içimden geldiğinde kime istersem rahat davranabileyim istiyorum. Çekiniyorum bazen halbuki çekindiğim insanlar yeri geliyo en samimi olduklarım, bazen akrabalarım. Karşımdakinden görmedikçe ben fazla yaklaşamıyorum niyeyse.

Cok havalisin baby
Herkeian bir yapisi var sende fazla girisken degilsin demekki
Aman girisken olup napacaksin tanidikca isinanlardasin demeki

Emin ol boylesi daha iyi oyle diyenlere yapim bu dersin. Bende anlamiyorum bir arkadasim beni ne zman gorseee agzini devirip """ ayyyyyyyhhhhhh bebeeegiiiimmmm seni cok ozledim bitanemmm nerelerdesinnnn muckkk muckkk "" ve bana o kadar yapmacik geliyorki böhhh yani

Bunun sürekli dile getirmesi artık kafamda bu bi sorun herhalde algısı yarattı. Bende bi tuhaflık var o zaman dedirttiler. Teşekkür ediyorum kızlar kendimi biraz daha normal hissettim şimdi :) Dediğiniz gibi yapı meselesi herhalde, yapacak bir şey yok. Hatta şuan bi aslında böylesi daha iyiymiş dedirttiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…