- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
bence şu donemde böyle olman senin yararına. değişme.Selam kızlar. Bir derdim var bakın hele
Yeni tanıştığım insanların samimi olduktan sonra " ilk başta ben seni pek sevmemiştim, çok soğuk, kibirli gibiydin, sana ısınamadım, samimi olmaya çekindim" gibi cümlelerinden çok sıkıldım. Aslına bakarsanız çok insan canlısıyımdır, sosyalleşmeyi severim. Ama sanırım çekingenliğimden dolayı insanlara samimiyetimi geçiremiyorum. Mimiklerim, tavırlarım insanlara soğuk geliyor olmalı ki hemen kaynaşamıyorum. Ben de fazla atılgan biri değilim, karşımdaki insan da benim gibiyse iki buz kütlesi oluveriyoruz. Ama samimi olup alıştıktan sonra "aslında çok tatlısın, alçakgönüllüsün ama sevgini gösteremiyorsun" diyorlar. Sevdiğim insanlara sarılmak, öpmek, tatlı dilli olmak istiyorum ama çekiniyorum. Bunu aşmam için ne yapmam gerek, beni engelleyen şey ne bilmiyorum. Çok fazla arkadaşım var ama her seferinde yeni biri olunca en başa dönüyorum. Bunun bir yolu yordamı yok mu allah aşkına ? Yoksa can çıkar huy çıkmaz hesabı ömür boyu böyle mi olacak ? Yardımcı olursanız sevinirim.
vıcık cıvık haller hiç güzel değil. insanın bir yapısı vardır onu öyle kabul eder arkadşaları. işlerine gelmiyorsa konuşmasınlar senle. ayrıca şekkeerr ponncciikk oyy şekerim diyenlerden hiç hoşlanmıyorum...Bunun sürekli dile getirmesi artık kafamda bu bi sorun herhalde algısı yarattı. Bende bi tuhaflık var o zaman dedirttiler. Teşekkür ediyorum kızlar kendimi biraz daha normal hissettim şimdi :) Dediğiniz gibi yapı meselesi herhalde, yapacak bir şey yok. Hatta şuan bi aslında böylesi daha iyiymiş dedirttiniz.
Selam kızlar. Bir derdim var bakın hele
Yeni tanıştığım insanların samimi olduktan sonra " ilk başta ben seni pek sevmemiştim, çok soğuk, kibirli gibiydin, sana ısınamadım, samimi olmaya çekindim" gibi cümlelerinden çok sıkıldım. Aslına bakarsanız çok insan canlısıyımdır, sosyalleşmeyi severim. Ama sanırım çekingenliğimden dolayı insanlara samimiyetimi geçiremiyorum. Mimiklerim, tavırlarım insanlara soğuk geliyor olmalı ki hemen kaynaşamıyorum. Ben de fazla atılgan biri değilim, karşımdaki insan da benim gibiyse iki buz kütlesi oluveriyoruz. Ama samimi olup alıştıktan sonra "aslında çok tatlısın, alçakgönüllüsün ama sevgini gösteremiyorsun" diyorlar. Sevdiğim insanlara sarılmak, öpmek, tatlı dilli olmak istiyorum ama çekiniyorum. Bunu aşmam için ne yapmam gerek, beni engelleyen şey ne bilmiyorum. Çok fazla arkadaşım var ama her seferinde yeni biri olunca en başa dönüyorum. Bunun bir yolu yordamı yok mu allah aşkına ? Yoksa can çıkar huy çıkmaz hesabı ömür boyu böyle mi olacak ? Yardımcı olursanız sevinirim.
tıpkı beni anlatmışssın... bir an kendimi gördüm. bende son zamanlarda çok sorguluyorum bunu bende bir sorun mu var diye. ömür boyu tanıdığım insanlar 1 senedir tanıdıkları insanlar ile benden daha samimi oluveriyorlar... hayır kimseye kötü niyet ile yaklaşmam, bilgimi paylaşmayı severim... bende bir sorun mu var acaba cidden merak ediyorum bende...Selam kızlar. Bir derdim var bakın hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?