• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğuk muyum

Tospik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
305
153
53
Ankara
Kızlar 4 aydır bir sevgilim var. Gecenlerde küçük bir nedenden dolayi ayrılmıştık. Daha sonra konuştuğumuzda bana soğuk davranıyorsun dedi. Gercek bir sevgililik diyemem.Aslinda flört ile sevgililik arası bir sey oldugunu düsünüyorum. Bu flörtlerim dısında ilk iliskim olacak. Sanirim daha önce cok fazla duygularimi belli etme ihtiyaci hissetmedim hatta belli etmesem daha iyi diye etmedim ve simdi bunun eksikligini hissediyorum ama sogukluk derken neyi kastetti bilmiyorum. Acaba söz olarak mı davranış olarak mı bir seyler bekliyor ve ben bu durumu nasıl aşabilirim sizce yardımınıza ihtiyacım var. ☺

Yapı itibariyle öyleyseniz bilemem... Değilseniz ve karşı taraf birden, daha fazla samimiyet bekliyorsa da
“Henüz en başında, olması gerektiği kadar samimiyet gösteriyorum” deyin

Diğer yandan cidden ne yapacağınızı bilmediğiniz için çok mesafeli duruyorsanız, karşı taraf ondan hoşlanmadığınız algısına kapılabilir.

ınsanlar bırbırını tanıyana kadar tabıkıı mesafelı durur...soguk durmayıp ne yapmalıymıssınız bir sorun.

Soğukluk derken ne demek istiyorsun diye sorsaydiniz keşke. Sürekli arayip mesaj atıp askitoskom beybilettom demenizi bekliyor zaar.

4aylık ilişkide resmiyet aşılmış olmalıdır bence.
Siz önce bunun flört mü yoksa ilişki mi olduğuna emin olun.

Yapı itibariyle öyleyseniz bilemem... Değilseniz ve karşı taraf birden, daha fazla samimiyet bekliyorsa da
“Henüz en başında, olması gerektiği kadar samimiyet gösteriyorum” deyin

Diğer yandan cidden ne yapacağınızı bilmediğiniz için çok mesafeli duruyorsanız, karşı taraf ondan hoşlanmadığınız algısına kapılabilir.

Gercekten ne yapacagimi bilemiyorum. Aslinda icimden cok daha fazlasını yapıp söylemek geliyor fakat kendimi frenlemeye alıştığım için yapamıyorum. O da en baslarda bana cok güzel seyler söylerdi fakat benden görmeyince o da cekildi.

Soğuktan kastı nedir onu sorun . Cıvık cıvık mı olmak istiyor. Sarılmak öpmek mi yani. Yoksa başka türlü bir soğukluk mu. Mesela o konuşurken senle ilgilenirken tepkinüz cevabınız nasıl. İstemiyormuşçasına mı. Ne bileyim . Mimiklerimle ne demek istediğimi anlatırdımda burda parmaklarla anlatamadım :-)

Soğuktan kastı nedir onu sorun . Cıvık cıvık mı olmak istiyor. Sarılmak öpmek mi yani. Yoksa başka türlü bir soğukluk mu. Mesela o konuşurken senle ilgilenirken tepkinüz cevabınız nasıl. İstemiyormuşçasına mı. Ne bileyim . Mimiklerimle ne demek istediğimi anlatırdımda burda parmaklarla anlatamadım :-)

Şöyle bir sey olmuştu. Buluştuğumuzda nasılsın dedim. Seni gördüm daha iyi oldum dedi. Ben hicbir sey söylemeden yola bakmaya başladım. Yani normalde kapı tutan insanlara teşekkür eden biriyim. Ama konu erkek arkadaş olunca bana bir odunluk geliyor sanırım

Şöyle bir sey olmuştu. Buluştuğumuzda nasılsın dedim. Seni gördüm daha iyi oldum dedi. Ben hicbir sey söylemeden yola bakmaya başladım. Yani normalde kapı tutan insanlara teşekkür eden biriyim. Ama konu erkek arkadaş olunca bana bir odunluk geliyor sanırım
Ya o birşey hissedemediğinizdendir muhakkak. Deli gibi hoşlandığınız aşık olduğunuz adamlara istesenizde odun olamıyosunuz:-) birşey hissetmiyorsanız karşınıızdaki size dahada bağlanmadan bitirebilirsinşz

Ya o birşey hissedemediğinizdendir muhakkak. Deli gibi hoşlandığınız aşık olduğunuz adamlara istesenizde odun olamıyosunuz:-) birşey hissetmiyorsanız karşınıızdaki size dahada bağlanmadan bitirebilirsinşz

Deli gibi olmayabilir ama hoşlanıyorum yaa :KK16: kibar beyefendi hoş biri kaybetmek istemem:110:

Back
X