Iyi geceler
Evvett ,şöyle bir başlıyayım..
Benim hiiiç arkadaşım yok bundanda şikayetlenmiyorum hiç ,çok fazla arkadaş iliskilerine önem vermiyorum zaten tek cocuktum yalniz buyudum.
Evlenmeden once bazi arkadaşlarim vardi tabi ki ama evlenip başka sehre geldim ,5 ayı geçti kimseyle arkadaş olmadim. 3 tane gorumce var, elti var filan ama hicbiriyle fazla iletisime gecmedim bir gorumcemle bir eltim yakin sayilir evleri ama hic oturmaya filanda gitmedim simdiye kadar onlarda pek gelmez eşimle gittim sadece oda sayılıdır yani
Gecen gun esim universiteden arkadaşiyla karsilasmiş oda evliymiş bize oturmaya gelmek istemişler banada soyledi tamam dedim.
Geldiler ben tabi her zaman ki soğuk nevale baş kosede oturmuş duruyorum

muhabbete cok karismiyorum ,sonucta onlar birbirini oncende taniyor ben ne konusucam araya karisip her neyse yedik yemekleri filan mutfaga gectim sigara icecegim ,o kizda geldi biyerden muhabbet başladı ama bende nevalelik filan kalmadı sohbet akıyor resmen , gulmekten agrılar giriyor artik eşlerimizde bize katılıyor filan kız numaramı istedi verdim haberlesiriz diye yani hersey iyi guzel
Liseden en yakin bitane arkadasim vardi ama artik gorusmuyoruz bu kızı ona cok benzettim bu yuzden isindim belkide oyuzden onunla vakit gecirmeyi cok istiyorum amma velakin ben mesafeli biriyim bidaha nezaman gorusebiliriz ,naparız ,ne derim bilemiyorum bide evli barkli calisan insanlariz sonucta bekar zamanlarimdaki gibi olmaz heralde

biyandanda mesafe mi korumak istiyorum anlamsızca ...
Hiç cekingen ve utangac degilim ama cok mesafeliyim oyuzden kopru kurmak benim icin cok zor .. bosver diyorum ama uzun zamandan sonra keyifli sohbet ettigim ilk insan diyebilirim "esimden sonra"

napsam da sicak davransam sonucta oda beni tam tanimiyor ... kek yap oturmaya git diceniz belki ama oda hic tarzim degil yada eşime mi soylesem kizi cok sevdim gidelim diye
Not:Yıllar sonra kafasina uygun arkadaş goren masum ķöylü :))))