Soguk Savaş

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kizlar iş ortaminda konustugunuz biri size durduk yere tavir takindi diyelim önceden konustugunuz biri selami kesti ,gormemezlige vuruyo hatta etrafi toplayip size nisbet yapiyosa siz bu durumda ne yapardiniz.
Nedenini bilmiyorum bilmeden kirdim mi bunu da bilmiyorum. Bir iki selam verdim devam ettirince ben de uzak durdum ama ayni ortamda gercekten guzel olmuyo kendimi iyi hissetmiyorum. Ben de gicik olmaya basladim buyuk bi sey yapsam farkinda olurdum bilmeden kirdiysam da bu kadar buyutecek bi sey yok ortada. Benim bildigim en azinda

İs arkadaslarınızla buyuk samimiyetler yasamanıza gerek yok.
İsinizi yapacak kadar, isinizi aksatmayacak kadar iletisime gecip anlastiginiz surece sorun olmaz.
Bunun dısında kapıdan cıktıgınızda selam verip vermemesi sizin icin sorun olmamalı.

İş arkadaşlarınız için böyle beklentilere girdiğiniz sürece hiçbir çalışma ortamında rahat edemezsiniz, benden demesi :)

Böyle bir durumda yalnız bir yerde aramızda bir sıkıntı mı var diye sorardım. Aklımda kalacağına konuşup halletmekten yanayım. Halledilecek bişey değilse bende konuşmam en azından netlik olur.

Böyle bir durumda yalnız bir yerde aramızda bir sıkıntı mı var diye sorardım. Aklımda kalacağına konuşup halletmekten yanayım. Halledilecek bişey değilse bende konuşmam en azından netlik olur.
Başta soracaktim ama denk gelmedi şimdi de yaptiklari gozume batiyor gicik oldum konusasim gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…