Soğukkanlılık

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Kızlar

Çok sinirlendiniz...Tartıştınız...Öfkelendiniz...

Duygularınız,sinirleriniz ne alemde?

Sakin Sakin cevap verenlerdenmisiniz?

Yada yuzu gözü atıp saldıranlardanmısınız?

Sukunet en güzeli..sakin sakin cevap vermek karşındaki altedebilmek mi başarıdır?

Yada en kolayı direkt kafa göz dalmak..Konuşturmamak mı?

Kısaca ben SOĞUKKANLI olabilmek istiyorum?Bir durum karşısında tüm uzuvlarımın oynayıp direkt dalmak istemiyorum..Sizin soğukkanlılıkla aranIz nasıl?

İlginize

Ben gayet sakin biriyim, aslinda iyi bir sey gibi gorunebilir ama icime attigimdan, sonradan ben kotu oluyorum, hic bir sey yapamamis hissediyorum kendimi..

benim her duygum dışardan belli olur.sinir oluyorum buna.duygularını hiç belli etmeyen biri olsaydım keşke.

Yani Bitter gibi o da öyleydi ya ama şimdi delirdi coştu delikafadulden
Demek ki gizleye gizleye insan sonunda psikopata bağlayabiliyor.

Duygularını gizleyebilen insan var mıdır ki varsa da robot gibi bir şey olsa gerek

bence büyük başarı sakin olabilmek ..bence bunu en güzel yapanda bihterin annesi ismi aklıma gelmedi o yapıyor gerçekten..üstüne bir kahkaha atıyor..yetiyor

Bu biraz yapıyla ilgili birazda sinirlendiğiniz kişiye bağlı. Yani bu eşiniz ise ve devamlı aynı şekilde sizi kızdırıyorsa zamana fevrileşebilirsiniz. Diyelimki bu kişi patronunuz ise doğal olarak fazla fevri davranamazsınız. Ama şu var zamanla sinirlerinize hakim olmayı öğrenebilirsiniz, o zaman tepkinizi mümkün mertebe vermemeye çalışabilirisniz. Ama en önemlisi bir kişiyi deli etmek isityorsanız onun dediklerini umursamıyor gibi yapacaksınız, bu onu delirtecektir :umursamaz:

yada pismiş kelle gibi güleceksinnn:)))

yada pismiş kelle gibi güleceksinnn:)))

benim bir erkek arkadaşım vardı, ona kızdığım zaman hiç sinirlenmezdi kahkaha atardı ve beni deli ederdi, oda böle bir yötem bulmuştu kendine, o zaman beni deli ediyordu. Ondan biliyorum bir kişiyi deli etmenin yolu bu, aynen pişmiş kelle gibi sırıtmak ..

bende şöyle oldu bunda bir kaç sene evvel ani çıkışlar yapıyordum sinirlendiğimde
konuşamıyordum inan.
ama şimdi sakin davranabiliyorum
söyleyecegimi söylüyorum
zaman olaylar beni bu hala getirdi yani.

ay cidden bihter çok güzel gizliyo duygularını yaa, mesela behlül ve nihalle ilgili evlilik vs kritik konularda konuşulduğunda falan özellikle kadının yüzüne bakıyorum dikkat ediyorum harika maskeliyo bi gülümseme oturtuyo .bide ne güzel falan diye sözler bitti. son zamanlar hariç tabi bende öle olabilmeyi çok isterdim valla ama olunmayacak birşey değil, yapılabilir sabır ve iradeyle.

yerine ve konuya göre değişiyo benim içinn.kimi zman sessiz kalırım. kimi zmanda hırçın olabilirim.

ama sessiz kalmak karşındaki kişiyi deli ediyor.onu takmadığın izlenimini veriyosunn.buda onu çıldırtıyor.yani çoğu zman böyle oluyorr.bende genelde bunu tercih ediyorumm kötükedihüso

ben politik olmayı ya da sogukkanlı olmayı cok isterim ama degilim maalesef çat diye soylerim herseyi. belki dogru duruma gore ama bence dusunup mantıklıca karar vermek daha guzel ama ben de yapamıyorum. hemen çat pat. ne yazıkki agızdan cıkan geri girmiyor ve sonra pişman oldugum da olabiliyor.

birden parlarım delirirm ama sorunum olan kişiye karşı soğukkanlı olmaya çalışırım

Ben sevindiğimde de, üzüldüğümde de, sinirlendiğimde de içimde fırtınalar kopuyor fakat dışardan görenler bana "aaaa isilra ne kadar sakinsin, soğukkanlısın" derler. ışin kötüsü bilerek soğukkanlı davranmıyorum o anlarda. Bu maalesef benim iyi birşey değil özellikle sinirlenme ve üzülme anlarında çünkü duygularını rahatça dışavuramayınca o sinirlenme üzülme hali günlerce içimde kalıyor ama çevremle ilişkilerim açısından bu halimden çok memnunum sonradan keşke oyle konuşmasaydım diyeceğime içimde kalmış olması daha iyi bence.

Asla soğukkanlı olamam,hele ki ortada bir haksızlık varsaaa çekilinnnnn !!! ben geliyorum hihihi:) VATAN KURTARAN ŞABAN,O DA BEN sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…