Soğumak istiyorum

Yok hayatıma birini alamam zaten haksızlık karşıdakine de hem de midem bulanıyor öyle kendimden de. Ondan farkım kalmaz böyle. Evet tek yeşil gözlü o değil tabi kafamda onu abarttım muhtemelen son zamanlarda özgüvensiz çocuk gitti kendini öven biri geldi o da etkili oldu. Ben onun egosunu şişirip yolladım iyice. Ondan önce bana en yakın arkadaşı da habersiz yazmıştı istenen benken çöp konumuna düştüm diyorum ki yeni sevgilisi çok mu güzel niye sonra diyorum niye o arada ayrılsın öyleyse amacı takılmak belli rahat ilişki arıyor. Benle 3buçuk ay kaybedince hızlı giriş yaptı tabi. Bence ben dayağı hakediyorum iş yerimde oturup ağlıyorum ya delirtti çocuk beni

Yapma ablacım inan hayatta yasayacagın acı tatlı gunlerin olucakki. Degmez üzülmeye. Bırak o kaybettigine uzusun. Sen cok kıymetlisin bunu unutma. İnsan yasla degil yasadıklarıyla olgunlasır. Buda bir tecrube. Sen kendini ne kadar degersiz gorursen baskaşarıda oyle gorur. Kalk silkelen toparlan. Gelecek guzel gunlere gulumse. Bu kadar basit bir seye uzulmene uzuleceksin gun gelecek.

Amacim asla kalbini kirmak degil konularina az cok hakimim, bunu bastan söyleyeyim.Öyle sacma sapan davranmissin ki ayrilik sonrasinda adam sana aşık olsa bile sogurdu neden ısrarcı oluyosun bu kadar sen hic bi adım atmasaydin hayatina normal devam edip sanki o hic yasanmamis gibi takilsaydin o coktan sana dönerdi ha bi hayri olmaz böylesinin ama donerdi mutlaka hep boyledir bu ama sen resmen perisan oldugunu gostermissin buna cok yanls hareketler bi daha kimseye bu kadar onemsedigini hissetirme

Neden ezik olasinki?
Tamam, hak etmeyen birisine deger vererek hata yapmissin, ama bu senin ayibin degil, verdigin degere layik olmayan o yasam formunun ayibidir. Ki su forumdaki on kisiden en az alti yedisi senin yaptigini yapmistir. Bu eziklik falan degil.
Emin ol zaman gelecek bunlari gulerek hatirlayacaksin.
Allah yardimcin olsunn.
Edit; diger konularina baktim simdide hatta orayada yorum yazmisim. Kardesim sen o adamdan cok cok cokkkk daha iyilerine layiksin. Rica ediyorum kendini onunla ziyan etme.
Bana asik oldugunu soyledi falan bunlar hikaye, zira asik olan bir insan her ne sebeple olursa olsun gidip baskasi ile olmaz, olamaz. Adam abazanin bayrak tutani. Birak gitsin.
Gercek Kismetin illaki biryerlede seni bekliyor, sadece sabret.

Son düzenleme:
Çok hata yaptım sonrasında yaptığı pisliği duyunca tutamadım kendimi yoldan çıktım. Onun mutlu olduğunu görünce daha da kötü oluyorum çocuğu hiçbir şeyle cezalandıramıyorum. Dışarda arkadaşlarını gördüğümde bilerek mutlu davranıyorum selamlaşıyorum elimden gelen bu. Yapmasam dönerdi belki evet ama yine dönsün istiyorum bir sefer de kötü niyetli insanlar ceza çeksin olmaz mı bu küçücük mesele bile beni yıkıma uğrattı ben hayatımın kalanında mücadele edebileceğime inancımı kaybettim zaten tükenmişlikteydim artık gerçekten ölmek ödül geliyor sıkıldım bıktım salak yerine kondum. Allahım sen büyüksün. Bu çocuğun pişman olduğunu görmeden huzur bulmayacağım onu da göreceğimi sanmıyorum.

Senin iyiliğin için senin istemediğin bir dilekte bulunacağımki inşaallah o herif sana geri dönmez. Zira o zaman ugrayacagin yikim suankinin yaninda hic kalir.
Yapman gereken intikam duygusundan kurtulmak. Kaldiki asil intikami onu gercekten yok saydiginda alabilirsin zaten. Gerci o zamanda artik umrunda olmayacak bu.
Allah yardimcin olsun.

Nolur öyle demeyin dönsün ama benim aklım başıma gelsin bari öyle deyin 1buçuk aydır yaşadığımı hissetmiyorum. Ben akıllanayım güçleneyim ben de istiyorum. Aslında intikamdan ziyade yarım kalmış hissediyorum parçam gitmiş gibi hissediyorum. Bunları o diyordu ama hayatına uçarak devam etti. Keşke sonrasında duymasaydım bir şey yazmasaydım belki dedikleri gibi dönmüştü bile. Her şeyin hayırlısı Allah kalbine insaniyet koysun eğer hayırlı olacaksa dönsün. Ben beklemeyeyim tabi yoruldum ama çok istiyorum mucize olsa. Onu böyle kötü hatırlamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…