• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğumak ne demek?

Cok kotu bi durum.. bir yola cikiyorsun ama yolu yarilamadan seni birakiyor.. evlenip ayrilmaktan iyidir

çoğu kişi seni sevmiyorum demek yazmış ama Sevmemek daha hafif kalır bence soğumak (buz gibi) olmak daha kötü..
Çünkü sevmemekte bile bi his var
Ama soğukluk çok başka.

çoğu kişi seni sevmiyorum demek yazmış ama Sevmemek daha hafif kalır bence soğumak (buz gibi) olmak daha kötü..
Çünkü sevmemekte bile bi his var
Ama soğukluk çok başka.
Dimi?Boyle o aradaki buzdolabi havasi.. ne soylesen anlamsiz.. en iyisi gitmek o durumda.. yoksa acisi daha kotu oluyo

Ona karşı hissizleşmiş. Varlığı mutlu etmiyor. Ve geri dönülmez yoldur bir kere soğudun mu eskisi gibi olmazsın

Fikirler beklentiler uymayınca uzaklaşıyor insan ben özellikle gereksiz eleştiren hep kendini haklı zanneden ama en ufak kendini değiştiremeyen birinden çok sevsem de soğumuştum hala güzel hatırlarım ama tekrar istemezdim mesela. Biraz davranışlar önemli. Kuzen belki bir hatası olmadığını düşünüyordur fakat yıpranmış olabilirler.

Umarım düşündüğünüz gibidir ve hayatında da aklinda da başka biri yoktur.
Evlilik düğün yakinsa korkuya japilms olablr oğlanın ailesinden biriyle görüşmedinizmi ailesi biliyormu

Kesin başkası var, eminiz yok bir başkası olaylarını geçiniz. Kendi hayatımda da birkaç gündür öğrendiğim şey şu:
Soğudum= başkasına ısındım
Ara verelim= başkasıyla o arayı doldururayım
Yoğunum= ilgi alanımda şuan başka bi dişi var
Beni biraz rahat bırak= bırak birkaç hatunla düşüp kalkayım canım seni isterse geri dönerim
Artık erkekler ben tuvalete gidiyorum bile dese kesin klozetle sevişmeye gidiyordur diyeceğim, başka bi boka kafaları basmıyor bunların

Erkeğin mi çok yakın kız arkadaşı var,hatta görümcelik yapıyor demişsin,kuzenin de bunu kıskanıyor di mi,tamam işte kuzeninden soğumuş o kanka hatuna ısınmış.

Eşimin tee ilk gençlik yıllarından bir yakın kız arkadaşı vardı,korona günlerinde bile bizi buldu,yani eşimi buldu/ulaştı. Bitmedi o duygu yoğunluğu. Deist filan olmasa bayramlarda arar bu kız,öyle bi cins. Herneyse İstisnaları eliyorum ama şu karşı cins kanka ayağı genelde patlıyor.

Bir insanı seversin ama sevgiden daha ağır basan şeyler vardır. Bazen davranışları, bazen sözleri, bazen hayata bakış açıları, para harcama şekli vs hepsi birikir birikir ve insanda biriken bu duygu ve düşünceler karşıdaki kişiye olan duygulara duvar örer. Adamı çok seversin ama çok cimridir. Soğursun. Çok seversin ama temiz değildir, temizliğine önem vermez. Soğursun. Çok seversin, arkadaş ortamında yaptığı konuşmalar seni rahatsız eder, fikir ayrılığı olur ve soğursun. Ama bunlar birden olmaz. Zamanla birikir birikir ve patlar. Bu benim görüşüm tabi

buna katılıyorum. şahanın eskiden bi komedi programı vardı ya masaya yumruğunu vurunca reyting artardı. bir olay oluyor mesela o yumruk vurulmuş oluyor, insan soğuyor sonra sönüyor. başka bir şey oluyor yine bir soğukluk hissi geliyor, sönüyor. sonra bir noktada, insan eytere bea diyor. ya artık birini sevmediğini, ya da artık sevilmediğini anlıyor. mesela benimbir süre harika giden, sona doğru bazı konulardan problemler yaşadığım bir ilişkim vardı. bir sabah büyük bir göz problemiyle uyandım ve sevgilimi aradım, kör oldum sandım hayatımda bu kadar korkmamıştım dedim. 'hm dikkat et' dedi, ben anladım ki artık bitmişiz, 1-2 güne de ayrıldık.

7 senedir sevgili olan bir cift taniyordum. Kari kica gibi olmuslardi. Erkrk artik kiza mum tutturuyordu. Hatta kizi bir kez bizim yanimizda ufak nirsrydrn fircaladigina sahit olmustum. Kiz da cocugun etrafinda pervane idi. O gun kizin bir hatasi olmamadina ragmen cocuk bagirip cagirip buna trip atti. Kiz hala gonul alnaya ugrasiyordu. Ve birgun kiz cocugun fotografina bakip birsey hissetmedigini farkedince cocuga telefon edip bitirdi. Aradan bir sure gecince kiz baska biriyle cikmaya baskadi ve evlendi.
Merak ettim kız bitirince çocuk ne yaptı? Anlayış mı gösterdi? Pesinde kostu mu?

Merak ettim kız bitirince çocuk ne yaptı? Anlayış mı gösterdi? Pesinde kostu mu?
Bir sure travma yasadi, onu uzdugu gunleri hatirlayip pisman oldu, bazrn yasadiklarina konduramadi, bazen kiza icinden kizdi ama kisa surdu bu uzulme cunku o da baska birileriyle sevgili oldu pek dikis tutturamasa da. Ama sonucta unuttu sanirim. Ben artik o kisiyle gorusmuyorum. Bir donem ayni labda calisiyorduk, simdi nerede ne yapiyor bilmiyorum.

Back
X